Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Η ομιλία του Dr. Rath εναντίον της γερμανικής πολιτικής και των φαρμακοβιομηχανιών (video με ελλ. υπότιτλους)

Αρχική | Διάφορα | Η ομιλία του Dr. Rath εναντίον της γερμανικής πολιτικής και των φαρμακοβιομηχανιών (video με ελλ. υπότιτλους)

Η «Συμμαχία για την Υγεία» του Dr. Matthias Rath βρίσκεται στον αντίποδα της φαρμακευτικής βιομηχανίας, υποστηρίζοντας τις φυσικές μεθόδους θεραπείας και είναι μία μοναδική συμμαχία ανθρώπων, οι οποίοι έχουν οργανωθεί οικειοθελώς για την προάσπιση της υγείας τους και τη διάσωση όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπινων ζωών, σύμφωνα με τη σχετική ιστοσελίδα.

Επί πλέον, όπως διαβάζουμε στην ίδια ιστοσελίδα της "Συμμαχίας", τα κέρδη διοχετεύονται σε κοινωφελές ίδρυμα.

Ο Dr. Rath σε μία ομιλία του στο Βερολίνο, καταδικάζει την πολιτική της Γερμανίας, η οποία - όπως υποστηρίζει - κατευθύνεται αποκλειστικά από τα οικονομικά της συμφέροντα, αποδίδει τους δύο Παγκοσμίους Πολέμους στο καρτέλ της χημικής και φαρμακευτικής βιομηχανίας, καλεί τον γερμανικό λαό να διδαχθεί από την Ιστορία του και τους λαούς της Ευρώπης να αποδεσμευθούν από το ευρώ.

Υποστηρίζει ανοιχτά ότι οι φαρμακοβιομηχανίες σαμποτάρουν τη θεραπεία του καρκίνου και άλλων ασθενειών και μιλά ακόμα και για πυρηνικό πόλεμο.

"Όποιος ψηφίζει Σαρκοζί, ψηφίζει πόλεμο!", διατείνεται.

Δεν γνωρίζουμε αν ο Dr. Rath υπερβάλλει ή όχι, αν ευσταθούν αυτά που ισχυρίζεται, ούτε τα κίνητρά του, ωστόσο η ομιλία του, που, αν μη τι άλλο, θέτει πολλά ερωτηματικά, είναι σίγουρο ότι θα συζητηθεί πολύ.

Μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με το έργο της "Συμμαχίας για την Υγεία του Δρ. Rath", στην παρακάτω ιστοσελίδα, της οποίας το σύνδεσμο δημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη:

http://www.symmaxia-gia-thn-ygeia-tou-dr-rath.org/aboutus/alliance.html

Δείτε το βίντεο, που μας έστειλε ο συνεργάτης μας, κύριος Γιώργος Θαλασσινός:





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Η Πέπα το Γουρουνάκι παρουσίασε το πρώτο ομόφυλο ζευγάρι

14 Σεπτεμβρίου 2022, 23:39
 -«Ζω με τη μαμά και την άλλη μαμά»   Η νέα ιστορία του δημοφιλούς βρετανικού κινούμενου ...

Η Έμα Τόμσον διέλυσε τα στερεότυπα για το γυναικείο σώμα σε 58 δευτερόλεπτα

20 Φεβρουαρίου 2022, 22:39
Σηκώθηκε όρθια η θεότητα και τα είπε ΟΛΑ!   Η συνέντευξη Τύπου της θεότητας Έμα Τόμσον ...

Ρατσισμός και στη βιομηχανία ομορφιάς;

02 Σεπτεμβρίου 2020, 12:21
To κίνημα «Black Lives Matter» έχει ανοίξει μια παγκόσμια δημόσια συζήτηση για τον ρατσισμό. ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

    image

    Ποιος θυμάται την Ασπασία;

    «Σκοτώνω την κόρη μας για να μη γίνει σαν και εσένα. Κανονικά θα έπρεπε να σκοτώσω εσένα, αλλά επειδή θα ζήσεις, όσο ζήσεις, με το βάρος του θανάτου της, θα είναι καλύτερα». Φωτoγραφίες: Σπυριδούλα Φατούρου/facebookΜε αποδέκτη την εν διαστάσει σύζυγό του, Σπυριδούλα Φατούρου, άφησε αυτό το σημείωμα που ξεχειλίζει χολή και κακία ο 47χρονος πατέρας της Ασπασίας πριν αυτοκτονήσει, αφού είχε ...
    Διαβάστε το άρθρο
Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0