Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Μηχανολόγος μηχανικός ζητεί εργασία στην Αυστραλία

Αρχική | Διάφορα | Μικρές αγγελίες | Εύρεση εργασίας | Μηχανολόγος μηχανικός ζητεί εργασία στην Αυστραλία
image

Αγαπητοί Συμπατριώτες,

Λέγομαι Δεπούντης Σωτήρης και ειμαι απο την Πατρα 37 ετων, και ψαχνω δουλεια στην Αυστραλια.Είμαι παντρεμένος. Έχω σπουδάσει μηχανολόγος μηχανικός. Ειμαι ανεργος Οκτώ μήνες και  ψάχνω για δουλειά και δεν υπάρχει τίποτε. Έκανα και κάποια προσπάθεια με κάποιες εταιρίες εύρεσης εργασίας τίποτε.  Έχω φτάσει στο σημείο μηδέν. Πλέον δανείζομαι για να τα βγάλω πέρα.

Δεν θέλω να σας μεταφέρω τα προβλήματα μου αλλά μόνο να ζητήσω από εσάς λίγο από το φιλότιμο που ξέρω ότι έχουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ όπου και να είναι. Θέλω λίγο να καταλάβετε πως είμαι στην κατάσταση, που ήταν οι πατεράδες σας η οι παππούδες σας πριν από πολλά χρόνια. Θέλω να ζήσω την οικογένεια μου με αξιοπρέπεια και να κερδίσω και εγώ τη δική μου. Πιστεύω ότι θα υπάρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει. Δεν θέλω χρήματα θέλω μόνο δουλειά!  Έχω ανατραφεί με αρχές και είμαι εργατικός δεν κάνω καταχρήσεις είμαι ένας απλός οικογενειάρχης, εργατικός και φιλότιμος. Φαίνονται όλα εγωιστικά, να με συγχωρέσετε αλλά ο εγωισμός χάθηκε τη μέρα που έχασα τη δουλειά μου και φτάνω να γραφώ επιστολές στην ομογένεια για ζητιανεύω για ΔΟΥΛΕΙΑ.

Σας παρακαλώ πολύ ρωτήστε τους συγγενείς σας η τους φίλους σας μήπως υπάρχει καμιά δουλειά. Δεν θα προδώσω ποτέ τις προσδοκίες σας και θα το εκτιμήσω. Αν κάποια τα έχετε ξανακούσει λυπάμαι αλλά θα ζητούσα μια εξαίρεση και να δείτε και τη δική μου περίπτωση.

Έτσι πήρα την απόφαση  για την Αυστραλια και για αυτο ζητω οποίος μπορει να βοήθησει είτε μέσω γνωστών της ομογένειας είτε κάποιων που μπορει να γνωρίζουν κάποιον σε οπιαδηποτε εργασια υπαρχει.συχρονος με τις σπουδες μου δουλευα κιολας. Οι δουλειες που εχω κανει ειναι :


1.( Εγκαταστατης θερμουδραυλικος, οικοδομος )

2.( Αποθηκαριος + Υπευθυνος Αποθηκης και υλικων παραγωγης )

3.Εργοστασια παραγωγης ( Χειριστης μηχανηματων παραγωγης )


Δεν έχω προτίμηση αν είναι σε πόλη (η) επαρχία δουλειά να υπαρχει

Στο e-mail μου ( Souez75@yahoo.gr )  δώστε το σε κάθε ενδιαφερόμενο για να του αποστείλω το βιογραφικό μου η όποια άλλη πληροφορία χρειάζεται.

Σας παρακαλώ και πάλι για ένα χέρι βοηθείας,  είναι πολύ δύσκολα εδώ!!!

Γράψτε μου αν θέλετε και πού αλλού να απευθυνθώ.

Με εκτιμηση

Δεπούντης Σωτήρης

Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Ειδικός παιδαγωγός και δάσκαλος παραδίδει μαθήματα

15 Απριλίου 2016, 20:54
ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ  και ΔΑΣΚΑΛΟΣ 2/ετές ΜΑΣΤΕΡ K.C.LONDON (COMPUTER-ΔΥΣΛΕΞΙΑ ΜΑΘ.ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΑΥΤΙΣΜΟΣ ) DOTTORE IN PEDAGOGIA ...

Ζητείται κυρία για παρουσίαση καλλυντικών

22 Φεβρουαρίου 2016, 21:16
Γυναίκα άνω των 35 ετών ζητείται απο εταιρία καλλυντικών για παρουσίαση καλλυντικών προΐόντων στην ...

Ζητούνται συνεργάτες

09 Ιουλίου 2015, 21:25
ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ από την Ομογένεια και όχι μόνο, για προωθηση   (ΠΤΥΣΟΜΕΝΟ ΓΙΟ-ΓΙΟ) για μια ...


Σχολιάστε το άρθρο:συνολικά: | προβολή:

    image

    "Σιωπή!"

    Τις μέρες αυτές τις ζοφερές, (όπου μέρες, μια μεγάλη χρονική περίοδος) που η πολύπαθη πατρίδα μας σταυρώνεται για πολλοστή φορά, τις μέρες αυτές, που στην Ιστορία θα περάσουν ως «οι μέρες της μεγάλης ντροπής», δεν μπορώ ν’ αντισταθώ στον πειρασμό να κάνω ένα flashback σε λίγο παλιότερες εποχές, όταν οι λέξεις φιλότιμο και αξιοπρέπεια υπήρχαν ακόμα στο ελληνικό λεξιλόγιο. Πόσο γελοίο ...
    Διαβάστε το άρθρο
Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0