Αγαπητοί φίλοι, Μέχρι τις 25 Αυγούστου ο Παλμογράφος θα υπολειτουργεί. Παρακαλούμε, μη στέλνετε άρθρα για δημοσίευση το διάστημα αυτό. Καλές διακοπές!

Πώς μπορεί κάποιος να μεταναστεύσει στην Αυστραλία;

Αρχική | Ομογένεια | Ομογένεια Αυστραλίας | Πώς μπορεί κάποιος να μεταναστεύσει στην Αυστραλία;
image

Όπως προαναφέραμε, η διαδικασία δεν είναι απλή και η επιτυχία δεν είναι εγγυημένη, αλλά μεγάλος αριθμός ειδικευμένων μεταναστών φτάνει κάθε χρόνο στην Αυστραλία, γεγονός που σημαίνει ότι έστω και με την περίπλοκη διαδικασία τα καταφέρνουν.

ΣΗΜΕΙΑ-«ΚΛΕΙΔΙΑ»

1. Περισσότερες πιθανότητες να πάρουν βίζα ειδικευμένου εργαζομένου έχουν όσοι επιλέξουν να κάνουν αίτηση για να εργαστούν στην επαρχιακή Αυστραλία. Εκεί παρατηρείται μεγάλη έλλειψη εργατικού δυναμικού. Η συγκεκριμένη βίζα ονομάζεται RSMS 119/857 και περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στην ιστοσελίδα www.immi.gov.au/skilled/skilled-workers/rsms/

2. Η καλύτερη λύση για τη σχεδόν βέβαιη χορήγηση βίζας είναι να υπάρχει εργοδότης που θέλει να εγγυηθεί εργασία για τον ειδικευμένο μετανάστη.

3. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, είτε έχει εξασφαλίσει εργασία είτε όχι, αυτός που υποβάλει αίτηση για βίζα πρέπει να καταχωρίσει τα στοιχεία του στην λίστα Ειδικευμένων Μεταναστών που θα βρει στην ιστοσελίδα του υπουργείου Μετανάστευσης http://www.immi.gov.au/skills/

4. Για βίζα ειδικευμένου εργαζόμενου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση από το εξωτερικό ή από την Αυστραλία. Αυτό σημαίνει ότι κάποιος μπορεί να ταξιδέψει στην Αυστραλία ως τουρίστας με ανάλογη τουριστική βίζα τριών μηνών, να βρει εργοδότη που θέλει να τον απασχολήσει και να παραμείνει στην χώρα κάνοντας αίτηση για βίζα ειδικευμένου προσωπικού και να παραμείνει στην Αυστραλία επ’ αορίστου αν ο εργοδότης του εγγυηθεί μόνιμη εργασία. Μετά από τέσσερα χρόνια παραμονής στην Αυστραλία με βίζα μόνιμης κατοικίας, ο μετανάστης έχει το δικαίωμα να γίνει Αυστραλός πολίτης.

Όπως προαναφέραμε, η διαδικασία δεν είναι απλή και η επιτυχία δεν είναι εγγυημένη, αλλά μεγάλος αριθμός ειδικευμένων μεταναστών φτάνει κάθε χρόνο στην Αυστραλία, γεγονός που σημαίνει ότι έστω και με την περίπλοκη διαδικασία τα καταφέρνουν.

ΣΗΜΕΙΑ-«ΚΛΕΙΔΙΑ»

1. Περισσότερες πιθανότητες να πάρουν βίζα ειδικευμένου εργαζομένου έχουν όσοι επιλέξουν να κάνουν αίτηση για να εργαστούν στην επαρχιακή Αυστραλία. Εκεί παρατηρείται μεγάλη έλλειψη εργατικού δυναμικού. Η συγκεκριμένη βίζα ονομάζεται RSMS 119/857 και περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στην ιστοσελίδα www.immi.gov.au/skilled/skilled-workers/rsms/

2. Η καλύτερη λύση για τη σχεδόν βέβαιη χορήγηση βίζας είναι να υπάρχει εργοδότης που θέλει να εγγυηθεί εργασία για τον ειδικευμένο μετανάστη.

3. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, είτε έχει εξασφαλίσει εργασία είτε όχι, αυτός που υποβάλει αίτηση για βίζα πρέπει να καταχωρίσει τα στοιχεία του στην λίστα Ειδικευμένων Μεταναστών που θα βρει στην ιστοσελίδα του υπουργείου Μετανάστευσης http://www.immi.gov.au/skills/

4. Για βίζα ειδικευμένου εργαζόμενου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση από το εξωτερικό ή από την Αυστραλία. Αυτό σημαίνει ότι κάποιος μπορεί να ταξιδέψει στην Αυστραλία ως τουρίστας με ανάλογη τουριστική βίζα τριών μηνών, να βρει εργοδότη που θέλει να τον απασχολήσει και να παραμείνει στην χώρα κάνοντας αίτηση για βίζα ειδικευμένου προσωπικού και να παραμείνει στην Αυστραλία επ’ αορίστου αν ο εργοδότης του εγγυηθεί μόνιμη εργασία. Μετά από τέσσερα χρόνια παραμονής στην Αυστραλία με βίζα μόνιμης κατοικίας, ο μετανάστης έχει το δικαίωμα να γίνει Αυστραλός πολίτης.

Όπως προαναφέραμε, η διαδικασία δεν είναι απλή και η επιτυχία δεν είναι εγγυημένη, αλλά μεγάλος αριθμός ειδικευμένων μεταναστών φτάνει κάθε χρόνο στην Αυστραλία, γεγονός που σημαίνει ότι έστω και με την περίπλοκη διαδικασία τα καταφέρνουν.

ΣΗΜΕΙΑ-«ΚΛΕΙΔΙΑ»

1. Περισσότερες πιθανότητες να πάρουν βίζα ειδικευμένου εργαζομένου έχουν όσοι επιλέξουν να κάνουν αίτηση για να εργαστούν στην επαρχιακή Αυστραλία. Εκεί παρατηρείται μεγάλη έλλειψη εργατικού δυναμικού. Η συγκεκριμένη βίζα ονομάζεται RSMS 119/857 και περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στην ιστοσελίδα www.immi.gov.au/skilled/skilled-workers/rsms/

2. Η καλύτερη λύση για τη σχεδόν βέβαιη χορήγηση βίζας είναι να υπάρχει εργοδότης που θέλει να εγγυηθεί εργασία για τον ειδικευμένο μετανάστη.

3. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, είτε έχει εξασφαλίσει εργασία είτε όχι, αυτός που υποβάλει αίτηση για βίζα πρέπει να καταχωρίσει τα στοιχεία του στην λίστα Ειδικευμένων Μεταναστών που θα βρει στην ιστοσελίδα του υπουργείου Μετανάστευσης http://www.immi.gov.au/skills/

4. Για βίζα ειδικευμένου εργαζόμενου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση από το εξωτερικό ή από την Αυστραλία. Αυτό σημαίνει ότι κάποιος μπορεί να ταξιδέψει στην Αυστραλία ως τουρίστας με ανάλογη τουριστική βίζα τριών μηνών, να βρει εργοδότη που θέλει να τον απασχολήσει και να παραμείνει στην χώρα κάνοντας αίτηση για βίζα ειδικευμένου προσωπικού και να παραμείνει στην Αυστραλία επ’ αορίστου αν ο εργοδότης του εγγυηθεί μόνιμη εργασία. Μετά από τέσσερα χρόνια παραμονής στην Αυστραλία με βίζα μόνιμης κατοικίας, ο μετανάστης έχει το δικαίωμα να γίνει Αυστραλός πολίτης.

NEOS KOSMOS

http://neoskosmos.com/news/el/node/8656?page=3





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Αναζήτηση προσώπου στην Αυστραλία - Μπορείτε να βοηθήσετε; (φωτογραφία)

25 Ιουλίου 2015, 19:06
Αναζητώ μια κοπέλα για την οποία δυστυχώς δεν γνωρίζω πολλά στοιχεία. Η ιστορια ξεκινα το ...

Μετάλλια σε επτά Ελληνοαυστραλούς

12 Ιουνίου 2015, 17:09
Τιμήθηκαν από τον κυβερνήτη, την ημέρα των γενεθλίων της Βασίλισσας     Φωτο: Η ομογενής Ειρήνη ΑνέστηΕπτά ...

Ελληνίδα η πρώτη γυναίκα στον κόσμο που έγινε μητέρα με μόσχευμα ωοθήκης

08 Μαϊου 2015, 21:08
Θαύμα μητρότητας     Η Βασιλική Μηλιόνη με τα δίδυμα κοριτσάκια της, την Αλέξις και την Κάγια   ΤΗΣ ...


Σχολιάστε το άρθρο:



παπαγεωργιου γεωργιοσ την 30 Δεκεμβρίου 2010, 23:15
Σχόλιο από παπαγεωργιου γεωργιοσ
σασ ευχαπιστω για τη βοηθεια σασ το αρθρο ειναι πολυ κατατοπιστικο και δινει κατευθυνσεισ
Επικροτήστε αυτό το σχόλιο υπερψηφίζοντάς το Αποδοκιμάστε αυτό το σχόλιο καταψηφίζοντάς το
6
ΗΛΙΑΣ την 08 Δεκεμβρίου 2010, 14:53
Σχόλιο από ΗΛΙΑΣ
Μπράβο για το άρθρο πιστεύω οτι θα με βοηθήσει εάν χρειαστεί να φύγω, πράγμα πολύ πιθανό ετσι που πάνε τα πράγματα στην Ελλαδίτσα μας. Συνεχίστε με προτάσεις για δουλειές.
Επικροτήστε αυτό το σχόλιο υπερψηφίζοντάς το Αποδοκιμάστε αυτό το σχόλιο καταψηφίζοντάς το
3
Μάνια την 24 Νοεμβρίου 2010, 13:54
Σχόλιο από Μάνια
Πολύ κατατοπιστικό το άρθρο.Ήδη το προώθησα σε κάποιο φίλο που ενδιαφερόταν για μετανάστευση στην Αυστραλία
Επικροτήστε αυτό το σχόλιο υπερψηφίζοντάς το Αποδοκιμάστε αυτό το σχόλιο καταψηφίζοντάς το
1
ΝΙΚΟΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ την 21 Οκτωβρίου 2010, 23:38
Σχόλιο από ΝΙΚΟΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΟ ΑΡΘΡΟ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ AIRLINES ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΕΙΖΕΙ Η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ VISA AKOMA KΑΛΥΤΕΡΟ.
Επικροτήστε αυτό το σχόλιο υπερψηφίζοντάς το Αποδοκιμάστε αυτό το σχόλιο καταψηφίζοντάς το
-2
συνολικά: 4 | προβολή: 1 - 4

    image

    Το νέο Ανεξάρτητο Ταμείο Αποκρατικοποιή- σεων

    Φωτο: Το κολυμβητήριο στο Ολυμπιακό Χωριό ρημάζει. Δεν λειτούργησε μετά τους Αγώνες του 2004.       Όπως έγινε ήδη γνωστό ένα από τα προαπαιτούμενα για την υπογραφή του τρίτου Μνημονίου  - ξέρω, δε μας αρέσει ο όρος, αλλά δυστυχώς αυτός ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα -, που αποφασίστηκε στη Σύνοδο Κορυφής είναι η μεταβίβαση περιουσιακών στοιχείων του Δημοσίου στο νέο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων, ως εγγύηση για την ...
    Διαβάστε το άρθρο
Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
3.56