Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Ερντογάν: “Η οικονομία της Κύπρου θα καταρρεύσει όπως ακριβώς και της Ελλάδας”!

Αρχική | Κύπρος | Ερντογάν: “Η οικονομία της Κύπρου θα καταρρεύσει όπως ακριβώς και της Ελλάδας”!

Νέες προκλητικές δηλώσεις Ερντογάν, από τα κατεχόμενα. “Η οικονομία των Ελληνοκυπρίων βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού”.

Νέες προκλητικές δηλώσεις έκανε στην κατεχόμενη Αμμόχωστο ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν , ολοκληρώνοντας την παράνομη επίσκεψη του στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου.
Ο κ. Ερντογάν ισχυρίστηκε ότι μέτα την φονική έκρηξη στη ναυτική βάση, η οικονομία των Ελληνοκυπρίων, "βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού".
Είπε, επίσης, ότι δεν θα αποτελούσε έκπληξη εάν κατέρρεε πλήρως η οικονομία της ελληνοκυπριακής διοίκησης, όπως αποκάλεσε την Κυπριακή Δημοκρατία, "όπως ακριβώς συνέβη", σύμφωνα με τον ισχυρισμό του, "και στην Ελλάδα".
Ο Τούρκος πρωθυπουργός υποστήριξε ότι το ψευδοκράτος έχει πετύχει αξιοζήλευτα αποτελέσματα στον τομέα των δημόσιων, όπως είπε, οικονομικών, σε αντίθεση με πολλά κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που δεν έχουν καταφέρει να περάσουν τις εξετάσεις και η οικονομία τους υποβαθμίστηκε.
Την ίδια ώρα η απειλή του Τούρκου Πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι θα διακόψει ακόμη και τις διπλωματικές σχέσεις με τις Βρυξέλλες εάν μέχρι το 2012, που θα αναλάβει την ευρωπαϊκή προεδρία η Κύπρος, δεν έχει λυθεί το Κυπριακό, προκαλεί αντιδράσεις στη Γερμανία.
Την αναστολή των ενταξιακών διαπραγματεύσεων για διάστημα έξι μηνών και το πάγωμα των ευρωπαϊκών επιδοτήσεων προς την Αγκυρα την επόμενη χρονιά, ζητά ο διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χριστιανοκοινωνικής Ενωσης της Βαυαρίας (CSU), Στέφαν Μίλερ.
Αντιδρώντας στην απειλή του Ταγίπ Ερντογάν, ο κ. Μίλερ υπογραμμίζει σε συνέντευξή του προς την Rheinische Post ότι ο Ερντογάν συνεχίζει τις προσπάθειες εκβιασμού στο πλαίσιο μιας πολιτικής ισχύος.

''Αυτό εκθέτει την Τουρκία για μια ακόμη φορά'', ανέφερε ο κ. Μίλερ, προσθέτοντας ότι ''η Τουρκία δεν μπορεί να γίνει ποτέ ισότιμος εταίρος στην ΕΕ''.

ΝewsIt

Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Προκλητικός Ερντογάν από τα Κατεχόμενα: «Δεν είναι δυνατή η ομοσπονδιακή λύση στην Κύπρο»

20 Ιουλίου 2024, 12:44
Στα Κατεχόμενα προσγειώθηκε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος απηύθυνε εμπρηστική ...

Κύπρος: Υφυπουργός Πολιτισμού ο Μιχάλης Χατζηγιάννης

27 Φεβρουαρίου 2023, 17:46
 - Τι αναφέρουν κυπριακά ΜΜΕ   Έκπληξη στον σχηματισμό υπουργικού συμβουλίου στην Κύπρο, καθώς ο Μιχάλης ...

Κύπρος: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης νέος πρόεδρος

12 Φεβρουαρίου 2023, 22:52
 Επίσημα Πρόεδρος ο Χριστοδουλίδης: Ενωμένοι να κάνουμε πράξη όσα υποσχεθήκαμε   Εμφανώς συγκινημένος ανέλαβε και επίσημα ...


Σχολιάστε το άρθρο:συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0