Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Ληστεία με τραυματισμό μαθήτριας Δημοτικού - ΕΘΝΟΣ

Αρχική | Διάφορα | Άρθρα από το Blog μας | Ληστεία με τραυματισμό μαθήτριας Δημοτικού - ΕΘΝΟΣ
Robbery



Ληστεία με τραυματισμούς









Οι ληστές στην προσπάθειά τους να διαφύγουν πυροβόλησαν και τραυμάτισαν τον οδηγό ενός αυτοκινήτου και την ανήλικη κόρη του όταν επιχείρησαν να του αρπάξουν το ΙΧ


Ενοπλη ληστεία σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής, λίγο μετά τις 8.00 το πρωί της Παρασκευής  σε υποκατάστημα της τράπεζας Eurobank στην οδό Αργυρουπόλεως, στην Καλλιθέα.

Οι κουκουλοφόροι, βγαίνοντας από την τράπεζα, καταδιώχθηκαν γι΄αυτό πυροβόλησαν αρχικά τέσσερις φορές στον αέρα για εκφοβισμό και στη συνέχεια σταμάτησαν διερχόμενο αυτοκίνητο με σκοπό να το αρπάξουν και να διαφύγουν.

Όμως, ο οδηγός αντέδρασε με αποτέλεσμα οι ληστές να τον πυροβολήσουν και να τον τραυματίσουν στο χέρι.  Ακόμη, πυροβόλησαν και τραυμάτισαν στην κοιλιακή χώρα την ανήλικη κόρη του, μαθήτρια Δημοτικού την οποία ο άνδρας μετέφερε στο σχολείο της στη διασταύρωση Σαπφούς και Καλυψούς.

Και οι δύο διακομίστηκαν στο νοσοκομείο όπου παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στον πατέρα, ενώ το κοριτσάκι διεκομίσθη τελικά στο νοσοκομείο Παίδων, όπου σύμφωνα με τους γιατρούς νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Εν συνεχεία οι δράστες ακινητοποίησαν ένα δεύτερο αυτοκίνητο, το άρπαξαν και τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ληστές παράτησαν το αυτοκίνητο στην ευρύτερη περιοχή του Νέου Κόσμου κι εξαφανίστηκαν, ενώ ευρεία επιχείρηση για τον εντοπισμό τους διεξάγει η αστυνομία.

Ληστεία στη Νέα Ερυθραία

Ληστεία σημειώθηκε στις 10.15 το πρωί της Παρασκευής και σε κατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας στην Νέα Ερυθραία.

Δύο άγνωστοι εισέβαλαν στο κατάστημα που βρίσκεται επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη 121 και με την απειλή όπλων αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής ποσόν από την τράπεζα και διέφυγαν.



Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Τζούλια και Ζαγορίτης - Το video!

30 Ιουνίου 2010, 17:36
 Όσα προγήθηκαν του Μουσείου...Δείτε το video του ALTER: [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=98azJrAs0ys&w=640&h=505]Αποστολή: Γιώργος Τσιρίκος (Πειραιάς) ...

Ο Jerry Lee Lewis στον Λυκαβηττό - Κερδίστε προσκλήσεις

30 Ιουνίου 2010, 13:44
Jerry Lee Lewis: Ο θρύλος του rock and rollLet's rock n' roll πάρτι, στο ...

«Το ΔΝΤ τελειώνει την οικογενειοκρατία στην Ελλάδα», της Joanna Kakissis στην International Herald Tribune

30 Ιουνίου 2010, 12:34
30/6/2010Υπό τον τίτλο «Η λιτότητα θα μπορούσε να οδηγήσει σε αναδιάταξη», η International Herald ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0