Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Οι Τούρκοι βρήκαν «Ευαγγέλιο» που γκρεμίζει το Χριστιανισμό - Του Κώστα Χαρδαβέλλα

Αρχική | Ειδήσεις | Κόσμος | Οι Τούρκοι βρήκαν «Ευαγγέλιο» που γκρεμίζει το Χριστιανισμό - Του Κώστα Χαρδαβέλλα

«Οι Τούρκοι βρήκαν στην Κατεχόμενη Κύπρο ένα Ευαγγέλιο που θα γκρεμίσει τον Χριστιανισμό και θα φέρει παγκόσμια ανατροπή ισορροπιών».


Η είδηση αυτή που συγκλονίζει τον χριστιανικό αλλά και ισλαμικό κόσμο μεταδίδεται ήδη από δεκάδες τουρκικά και ιρανικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία επιμένουν με συγκεκριμένα στοιχεία ότι Τούρκοι αξιωματικοί στην Κατεχόμενη Κύπρο ανακάλυψαν το επονομαζόμενο «Ευαγγέλιο του Βαρνάβα», το οποίο είναι γραμμένο στα αραμαϊκά, τη γλώσσα του Ιησού.


Ειδικοί επιστήμονες στην Τεχεράνη αποκωδικοποίησαν και μετέφρασαν τα κείμενα που βρίσκονται σε αυτό το χαμένο «Ευαγγέλιο του Βαρνάβα» και τα οποία, όπως υποστηρίζουν οι Ιρανοί επιστήμονες «αποκαλύπτονται σε αυτό όλες οι αλήθειες που διαλύουν τα θεμέλια πάνω στα οποία χτίστηκε η Χριστιανική Εκκλησία».


Στην υπόθεση αυτή εμπλέκονται Τούρκοι αξιωματικοί που μπήκαν στην Κατεχόμενη Κύπρο και έπιασαν ένοπλους ληστές που στις 16 Μάρτη 1996 είχαν συλήσει τον τάφο του Αποστόλου Βαρνάβα στο ομώνυμο μοναστήρι στην Κατεχόμενη Κύπρο.


Ανάμεσα στα κειμήλια που εκλάπησαν τότε ήταν ένα Ευαγγέλιο, που κατά την κυπριακή Εκκλησία θα μπορούσε να είναι το κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο, αφού με αυτό είχε ενταφιαστεί ο Απόστολος Βαρνάβας. Αντίθετα, στην Άγκυρα και στην Τεχεράνη οι ειδικοί αρχαιολόγοι επιμένουν ότι το Ευαγγέλιο με την αραμαϊκή γραφή ήταν το Ευαγγέλιο του Βαρνάβα που γράφτηκε αποκαλύπτοντας την πραγματική αλήθεια για την ιστορία του Χριστιανισμού, που είναι τελείως διαφορετική από αυτή που ξέρουμε μέχρι σήμερα.


Όταν ρωτήθηκε για το θέμα ο Τούρκος υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Ερτουγκρίλ Γκουνάι, είπε ότι η Τουρκία έχει στην κατοχή της «ένα χαμένο αντίγραφο της Βίβλου, ηλικίας 1.500 ετών, γραμμένο με χρυσόσκονη πάνω σε δέρμα, στην αραμαϊκή γλώσσα που ήταν η γλώσσα που μιλούσε ο Ιησούς Χριστός», το οποίο θα εκτεθεί δημοσίως στο κοινό μόλις ολοκληρωθούν οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασής του.


Κι ενώ ο Τούρκος υπουργός απέφυγε να ονομάσει το ιερό αυτό κείμενο «Ευαγγέλιο του Βαρνάβα», ένας μεγάλος αριθμός ακαδημαϊκών, καθηγητών πανεπιστημίων και δημοσιογράφων στην Τουρκία και το Ιράν πανηγυρίζουν ότι βρήκαν τη Βίβλο, που είναι και η μεγαλύτερη και σημαντικότερη ανακάλυψη της παγκόσμιας ιστορίας και αφορά στην πραγματικότητα στην ιστορία του Χριστιανισμού.


Το ρεπορτάζ αποκαλύπτει ότι το ιερό αυτό βιβλίο το 2000 κλάπηκε από τον τάφο του Απόστολου Βαρνάβα στην Κατεχόμενη Κύπρο, από μία ομάδα αρχαιοκάπηλων που όταν προσπάθησαν να φύγουν από την Κατεχόμενη Κύπρο στην Τουρκία, συνελήφθησαν από την τουρκική αστυνομία.


Πρώτος σταθμός της «Βίβλου» ήταν τότε το δικαστικό μέγαρο της Άγκυρας, όπου υπάρχουν κι άλλα θρησκευτικά κειμήλια κι εκεί ξεχάστηκε για 12 ολόκληρα χρόνια. Σήμερα βρίσκεται στο Μουσείο Εθνογραφίας της Άγκυρας, όπου γίνεται με ειδικά μηχανήματα και η αποκωδικοποίησή του.


Ωστόσο, πίσω από την υπόθεση αυτή, υπάρχει ένα σκοτεινό παρασκήνιο με πρωταγωνιστές το τουρκικό παρακράτος, αξιωματικούς της εθνικιστικής οργάνωσης «Εργκένεκον», της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας ΜΙΤ, υπάρχουν δολοφονίες και μία άφθονη θρησκευτική προπαγάνδα από σκληρούς ισλαμικούς κύκλους.

Newsbomb.gr

Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Αθώα θύματα στη βία των συμμοριών στη Σουηδία

23 Νοεμβρίου 2023, 14:32
 Οι συμμορίτες των διαφόρων εγκληματικών οργανώσεων πλέον σκοτώνουν και αθώους πολίτες μέσα στα σπίτια ...

Παλαιστίνιος αξιωματούχος: Το Ισραήλ θα απελευθερώσει συνολικά 300 κρατούμενους και η Χαμάς 100 ομήρους

22 Νοεμβρίου 2023, 17:55
Η συμφωνία στην οποία κατέληξαν σήμερα το Ισραήλ και η Χαμάς για την απελευθέρωση ...

Τι βρήκαν οι κομάντος του Iσραήλ στο νοσοκομείο Αλ Σίφα

16 Νοεμβρίου 2023, 14:37
Η εισβολή τους στους θαλάμους και τα τανκς έξω από τη μεγαλύτερη νοσηλευτική μονάδα ...


Σχολιάστε το άρθρο:συνολικά: | προβολή:

    image

    Ιράν, ανθρώπινα δικαιώματα και ΟΗΕ

    «Σκοπός των Ηνωμένων Εθνών είναι να ενώσουν όλα τα έθνη του κόσμου ώστε να εργαστούν για την ειρήνη και την ανάπτυξη, με βάση τις αρχές της δικαιοσύνης, της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και της ευημερίας όλων των ανθρώπων». Καταστατικός χάρτης ΟΗΕ, 1945 Εμβρόντητοι πληροφορηθήκαμε πρόσφατα ότι το Ιράν ήταν προεδρεύουσα χώρα στο διήμερο (2-3 τρέχοντος μηνός) Κοινωνικό Φόρουμ του Συμβουλίου των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ...
    Διαβάστε το άρθρο
Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0