Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Μας ψεκάζουν με χημική ομίχλη που μυρίζει τζάκι! - Του Νίκου Ζαχαριάδη

Αρχική | Ελεύθερος χρόνος | Χιούμορ | Μας ψεκάζουν με χημική ομίχλη που μυρίζει τζάκι! - Του Νίκου Ζαχαριάδη

Μια φωτογραφία-ντοκουμέντο που τραβήχτηκε χθες βράδυ σε δρόμο της Αθήνας αποδεικνύει, πέρα από κάθε αμφισβολία, ότι η χθεσινή πρωτοφανής ομίχλη σε συνδυασμό με την έντονη μυρωδιά του τζακιού, δεν ήταν καθόλου αθώα φαινόμενα

 

Φωτο: Το μυστηριώδες αυτοκίνητο με το ύποπτο καπνογόνο φουγάρο που δημιούργησε το χθεσινό φαινόμενο στην Αθήνα (Digital Artwork: Μάκης Ανασιάδης)

Ένα μαύρο αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες και εξοπλισμένο με ειδικό φουγάρο στρατιωτικού τύπου, κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός δύο ερασιτεχνών. Το αυτοκίνητο κυκλοφορούσε αφήνοντας πίσω του ανεξήγητα ίχνη λευκού καπνού. Ίχνη που, καθόλου τυχαία, θύμιζαν τα αντίστοιχα των αεροπλάνων που μας ψεκάζουν! Προφανώς γιατί είναι ίδια!

Πιθανότατα, τώρα που χάρη στις αδιάκοπες προσπάθειες των αγωνιστών του διαδικτύου, αποκαλύφθηκε το σχέδιο της Νέας Τάξης και των Εβραιομασώνων με τα αεροπλάνα που μας ψεκάζουν, τα άρρωστα μυαλά τους, συνέλαβαν έναν ακόμα πιο ύπουλο τρόπο να συνεχίσουν να μας ποτίζουν ψεκαστικό δηλητήριο: Τα ξύλα και την κάπνα από τα τζάκια!

Εξάλλου, δεν είναι λίγες οι καταγγελίες από επιστήμονες που ισχυρίζονται ότι τα ξύλα που πωλούνται στους καταναλωτές, (αλήθεια, έχει ελέγξει κανείς την προέλευσή τους;), είναι εμβαπτισμένα σε ειδικά χημικά, ώστε μόλις ανάψουν, να σκορπίσουν μέσω της καμινάδας, αέρια χειραγώγησης των μαζών, από αυτά που μας μετατρέπουν σε άβουλα όργανα της Νέας Τάξης.

Έτσι εξηγείται, εκτός των άλλων, και το παράξενο φαινόμενο της  «ομίχλης που μυρίζει τζάκι»! Φαινόμενο που έχει προβληματίσει όλους εκείνους τους πολίτες, που επειδή δεν καταπίνουν αμάσητο ό,τι τους σερβίρουν, δεν πιστεύουν σαν αφελείς ότι η ομίχλη και η μυρωδιά του τζακιού, οφείλονται απλώς σε ομίχλη και σε αναμμένα τζάκια!

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)

Μούφαnet/Protagon.gr

Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Γέλιο: Αφιερώνεται στους συνωμοσιολόγους!

03 Αυγούστου 2020, 18:01
Δεν γνωρίζουμε σε ποιον ανήκει, αλλά το βρίσκουμε ευφυέστατο και ταιριάζει γάντι στους συνήθεις ...

Το γέλιο κάνει καλό! - Σκίτσο του Δ. Χαντζόπουλου

29 Ιουλίου 2020, 23:28
  Σκίτσο του Δημήτρη Χαντζόπουλου από την Καθημερινή της 29ης Ιουλίου 2020.   Γιατί το γέλιο μακραίνει ...

Επιτρέπεται η βόλτα κατοικίδιου! Και λίγο γέλιο δεν βλάπτει!

22 Μαρτίου 2020, 21:13
                          ...


Σχολιάστε το άρθρο:συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
4.00