Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Τουρκία:Εθαψαν ζωντανή μια 16χρονη! - ΕΘΝΟΣ

Αρχική | Διάφορα | Άρθρα από το Blog μας | Τουρκία:Εθαψαν ζωντανή μια 16χρονη! - ΕΘΝΟΣ










Η οικογένειά της υποψιαζόταν ότι είχε σχέσεις με άνδρες«E» 5/2





  

Eνα 16χρονο κορίτσι στην Τουρκία θάφτηκε ζωντανό από την οικογένειά του, που θέλησε με αυτόν τον τρόπο να «ξεπλύνει την τιμή της», επειδή υποψιαζόταν ότι η άτυχη έφηβη διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με άνδρες. Παρά το γεγονός ότι η Αγκυρα υπό την πίεση της Ευρωπαϊκής Ενωσης έχει αυξήσει τις ποινές για τα εγκλήματα τιμής, που σήμερα μπορούν να επισύρουν και ισόβια κάθειρξη, ανάλογα μακάβρια εγκλήματα χαίρουν ακόμα ευρείας ανοχής στην τουρκική κοινωνία.



Οπως μετέδωσε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων «Ανατολή», το φοβερό έγκλημα διαπράχτηκε στην Κάχτα, ένα χωριό κοντά στη Μαλάτια της Νοτιοανατολικής Τουρκίας, περιοχή όπου πλειοψηφεί ο κουρδικός πληθυσμός.

«Η Μεντίν Μεμί βρέθηκε καθιστή σε μία τάφρο βάθους δύο μέτρων και οι αναλύσεις αποκάλυψαν χώμα μέσα στους πνεύμονες και στο στομάχι της, κάτι που σημαίνει ότι θάφτηκε ζωντανή», δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο ένας ιατροδικαστής, ο οποίος δεν κατονομάζεται.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η κοπέλα βρέθηκε με δεμένα χέρια και τη στιγμή αυτού του μακάβριου εγκλήματος ήταν ζωντανή και είχε τις αισθήσεις της. Το πτώμα της άτυχης κοπέλας βρέθηκε στον κήπο του πατρικού της τον περασμένο Δεκέμβριο, αφού επί έναν μήνα και πλέον ήταν αγνοούμενη. Ο πατέρας και ο παππούς του θύματος συνελήφθησαν αλλά δεν έχουν μιλήσει, διευκρινίζει το πρακτορείο «Ανατολή».



Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Τζούλια και Ζαγορίτης - Το video!

30 Ιουνίου 2010, 17:36
 Όσα προγήθηκαν του Μουσείου...Δείτε το video του ALTER: [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=98azJrAs0ys&w=640&h=505]Αποστολή: Γιώργος Τσιρίκος (Πειραιάς) ...

Ο Jerry Lee Lewis στον Λυκαβηττό - Κερδίστε προσκλήσεις

30 Ιουνίου 2010, 13:44
Jerry Lee Lewis: Ο θρύλος του rock and rollLet's rock n' roll πάρτι, στο ...

«Το ΔΝΤ τελειώνει την οικογενειοκρατία στην Ελλάδα», της Joanna Kakissis στην International Herald Tribune

30 Ιουνίου 2010, 12:34
30/6/2010Υπό τον τίτλο «Η λιτότητα θα μπορούσε να οδηγήσει σε αναδιάταξη», η International Herald ...


Σχολιάστε το άρθρο:



Σπυρος Δαρσινός την 07 Φεβρουαρίου 2010, 05:43
Σχόλιο από Σπυρος Δαρσινός
Αυτά τα σκουλίκια που έκαναν αυτή την αποτρόπαια πράξη θρέφονται σε σάπια πολιτισμικά και παραδοσιακά ηθικοπλαστικά λύματα ,πριμοδοτούμενα από τους άμβωνες των θρησκευτικών δογματισμών γιά να τρώνε τις ψυχές και το σώμα των ανθρώπων και νάρχονται μετά σαν "σωσίες" για να τις λυτρώσουν. Και το πιό αποτρόπαιο είναι ότι ,σ'ένα τέτοιο περιβάλλον, τέτοια επαίσχυντα φαινόμενα ειναι αναικτικά και τα εγγρίνουν σιωπηλά κι αυτοί που δεν...τολμούν να τα κάνουν.
Επικροτήστε αυτό το σχόλιο υπερψηφίζοντάς το Αποδοκιμάστε αυτό το σχόλιο καταψηφίζοντάς το
0
συνολικά: 1 | προβολή: 1 - 1

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0