Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Τι κατέθεσαν οι πραγματογνώμονες στη δίκη του συζυγοκτόνου μουσικού Κατσιλάμπρου - zougla.gr

Αρχική | Διάφορα | Άρθρα από το Blog μας | Τι κατέθεσαν οι πραγματογνώμονες στη δίκη του συζυγοκτόνου μουσικού Κατσιλάμπρου - zougla.gr

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2010, 15:05

 

Ως συναισθηματικά ασταθές άτομο, όχι όμως ψυχωσικό, περιέγραψαν οι δύο πραγματογνώμονες στις καταθέσεις τους τον 38χρονο μουσικό Γιάννη Κατσιλάμπρο, ο οποίος σκότωσε και στη συνέχεια έθαψε το πτώμα της συζύγου του, σε πάρκο δίπλα από το σπίτι του στη Φιλοθέη.

 

«Την έθαψε στο πάρκο δίπλα του, γιατί ήθελε και νεκρή να είναι κοντά του» είπε ο Απόστολος Τσιάμης, ο οποίος τόνισε πως ο κατηγορούμενος θυμόταν τα πάντα.

Ο μάρτυρας ανέφερε στο δικαστήριο την περιγραφή που του έκανε ο κατηγορούμενος για τη μοιραία ημέρα και όσα του είπε.

«Μου ανέφερε ότι, στον καβγά που είχε με τη σύζυγό του, εκείνη τον απείλησε ότι θα πάρει τα παιδιά και, όταν εκείνος της είπε ότι θα τα διεκδικήσει, το θύμα τού άφησε υπόνοιες, ότι το δεύτερο παιδί δεν ήταν δικό του… Όταν την χτύπησε με το σίδερο, δεν συνειδητοποίησε ότι ήταν νεκρή και ήθελε να την καθαρίσει μήπως συνέλθει. Μου είπε ότι είχε τρεις επιλογές: ή να αυτοκτονήσει ή να παραδοθεί ή να κάνει ότι έκανε για χάρη των παιδιών, γιατί έχασαν τη μάνα τους, μην χάσουν και τον πατέρα».

Ο δεύτερος πραγματογνώμονας, Γιάννης Παπαδάκης, κατέθεσε ότι ο κατηγορούμενος είχε συνείδηση των πραγμάτων που έκανε, αλλά δεν ήταν σε θέση να τα αξιολογήσει. «Το συναισθηματικό του υπόστρωμα ήταν διαταραγμένο. Ο φόβος της εγκατάλειψης από τη σύζυγο και τα παιδιά δεν του επέτρεψαν να αξιολογήσει σωστά».

Ο μάρτυρας είπε ότι είχε εξετάσει τον κατηγορούμενο δύο φορές. Ισχυρισμός, ωστόσο, που αμφισβητήθηκε από την πολιτική αγωγή που ζήτησε μάλιστα να κρατηθεί για ψευδορκία.

Διαβάστε επίσης:

«Δεν είμαι δολοφόνος για να τον σκοτώσω»



Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Τζούλια και Ζαγορίτης - Το video!

30 Ιουνίου 2010, 17:36
 Όσα προγήθηκαν του Μουσείου...Δείτε το video του ALTER: [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=98azJrAs0ys&w=640&h=505]Αποστολή: Γιώργος Τσιρίκος (Πειραιάς) ...

Ο Jerry Lee Lewis στον Λυκαβηττό - Κερδίστε προσκλήσεις

30 Ιουνίου 2010, 13:44
Jerry Lee Lewis: Ο θρύλος του rock and rollLet's rock n' roll πάρτι, στο ...

«Το ΔΝΤ τελειώνει την οικογενειοκρατία στην Ελλάδα», της Joanna Kakissis στην International Herald Tribune

30 Ιουνίου 2010, 12:34
30/6/2010Υπό τον τίτλο «Η λιτότητα θα μπορούσε να οδηγήσει σε αναδιάταξη», η International Herald ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0