Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Σε εκστρατεία εναντίον της παιδικής παχυσαρκίας η Μ. Ομπάμα - Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Αρχική | Διάφορα | Άρθρα από το Blog μας | Σε εκστρατεία εναντίον της παιδικής παχυσαρκίας η Μ. Ομπάμα - Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ


























 

Hμερομηνία :  09-02-10            



Η πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών, Μισέλ Ομπάμα, κήρυξε την έναρξη πανεθνικής εκστρατείας εναντίον της παιδικής παχυσαρκίας, που θεωρείται μία από τις σοβαρότερες απειλές για την υγεία του Αμερικανού πολίτη.


«Αρχίζουμε μία εθνική εκστρατεία...Θέλουμε να εξαλείψουμε το πρόβλημα της παιδικής παχυσαρκίας σε μία γενιά», δήλωσε η Μισέλ Ομπάμα στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC, προσθέτοντας ότι «το ένα στα τρία παιδιά πάσχει από παχυσαρκία και δαπανούμε 150 δισεκατομμύρια το χρόνο για να αντιμετωπίσουμε τις ασθένειες που προκαλεί η παχυσαρκία».

Η παιδική παχυσαρκία είναι πρόβλημα που αντιμετωπίζει το ένα στα τρία παιδιά στις ΗΠΑ και το προεδρικό ζεύγος της χώρας έχει στόχο τη βελτίωση της συνεργασίας ανάμεσα στις κυβερνητικές υπηρεσίες, τους γονείς και διάφορες οργανώσεις για να βελτιωθεί η ποιότητα της διατροφής των παιδιών και να αλλάξει ο καθημερινός τρόπος ζωής τους.

Η παιδική παχυσαρκία «είναι ένα από τα πλέον επείγοντα ζητήματα υγείας που αντιμετωπίζουμε σε αυτή τη χώρα», δήλωσε ο πρόεδρος Μπαρακ Ομπάμα. Στόχος της εκστρατείας είναι «να βοηθήσουμε τους γονείς να λάβουν τις σωστές αποφάσεις για το πως θα επιτρέψουν στα παιδιά τους να είναι ενεργά και να τρέφονται πιο υγιεινά», πρόσθεσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ




Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Τζούλια και Ζαγορίτης - Το video!

30 Ιουνίου 2010, 17:36
 Όσα προγήθηκαν του Μουσείου...Δείτε το video του ALTER: [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=98azJrAs0ys&w=640&h=505]Αποστολή: Γιώργος Τσιρίκος (Πειραιάς) ...

Ο Jerry Lee Lewis στον Λυκαβηττό - Κερδίστε προσκλήσεις

30 Ιουνίου 2010, 13:44
Jerry Lee Lewis: Ο θρύλος του rock and rollLet's rock n' roll πάρτι, στο ...

«Το ΔΝΤ τελειώνει την οικογενειοκρατία στην Ελλάδα», της Joanna Kakissis στην International Herald Tribune

30 Ιουνίου 2010, 12:34
30/6/2010Υπό τον τίτλο «Η λιτότητα θα μπορούσε να οδηγήσει σε αναδιάταξη», η International Herald ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0