Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Τους πήραν τα όπλα και τα αλεξίσφαιρα γιλέκα! - TA NEA

Αρχική | Διάφορα | Άρθρα από το Blog μας | Τους πήραν τα όπλα και τα αλεξίσφαιρα γιλέκα! - TA NEA
 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010
Τελευταία ενημέρωση: 16/02/2010 02:02


Άγνωστοι δράστες «έγδυσαν» δύο αστυνομικούς που επιχείρησαν να τους ελέγξουν, καταφέρνοντας ν’ αποσπάσουν τα όπλα αλλά και τα αλεξίσφαιρα γιλέκα τους.

Το νέο φιάσκο της ΕΛ.ΑΣ, το οποίο εγείρει πολλά ερωτήματα για την ετοιμότητα και την εκπαίδευση των αστυνομικών, συνέβη λίγο πριν από τα μεσάνυχτα στο Μαρούσι, στη λεωφόρο Κηφισίας 32.



Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο αστυνομικοί που υπηρετούν στο ΑΤ Αμαρουσίου επέβαιναν σε περιπολικό και εκτελούσαν περιπολία στην περιοχή που βρίσκεται γύρω από την εφορία του Αμαρουσίου.

 Έξω από την εφορία είδαν δύο άτομα να κινούνται ύποπτα και σταμάτησαν προκειμένου να τα ελέγξουν. Κατέβηκαν από το αστυνομικό όχημα και ζήτησαν να κάνουν έλεγχο στους υπόπτους.

Τότε αυτοί, προτάσσοντας όπλα, απείλησαν τους αστυνομικούς και τους ζήτησαν να μείνουν ακίνητοι. Οι αστυνομικοί αιφνιδιάστηκαν και δεν μπόρεσαν ν' αντιδράσουν.

Οι άγνωστοι με γρήγορες κινήσεις τους πήραν τα υπηρεσιακά όπλα αλλά και τα αλεξίσφαιρα γιλέκα. Αμέσως επιβιβάστηκαν σε όχημα το οποίο είχαν σταθμεύσει στην άκρη του δρόμου και εξαφανίστηκαν.

Οι αστυνομικοί είπαν ότι επρόκειτο για ένα πεζώ, ασημί χρώματος, με το οποίο οι δράστες αφού ανέπτυξαν ταχύτητα εξαφανίστηκαν από το σημείο.

Ενημερώθηκε το κέντρο της Αμέσου Δράσεως και ακολούθησε καταδίωξη στη λεωφόρο Κηφισίας από άλλο περιπολικό της αστυνομίας.

Ωστόσο, ένας από τους καταδιωκόμενους πυροβόλησε μία φορά κατά του περιπολικού και οι δράστες κατάφεραν τελικά να διαφύγουν.

Οι αστυνομικοί ανέφεραν ότι τα άτομα που επιχείρησαν να ελέγξουν μιλούσαν σπαστά ελληνικά.

Όμως, από την αστυνομία ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα για την ταυτότητα των αγνώστων και τους στόχους τους αφού το περιστατικό συνέβη έξω από την εφορία.

Είναι άλλωστε ενδεικτικό το γεγονός ότι στις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών συμμετέχει και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία.





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Τζούλια και Ζαγορίτης - Το video!

30 Ιουνίου 2010, 17:36
 Όσα προγήθηκαν του Μουσείου...Δείτε το video του ALTER: [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=98azJrAs0ys&w=640&h=505]Αποστολή: Γιώργος Τσιρίκος (Πειραιάς) ...

Ο Jerry Lee Lewis στον Λυκαβηττό - Κερδίστε προσκλήσεις

30 Ιουνίου 2010, 13:44
Jerry Lee Lewis: Ο θρύλος του rock and rollLet's rock n' roll πάρτι, στο ...

«Το ΔΝΤ τελειώνει την οικογενειοκρατία στην Ελλάδα», της Joanna Kakissis στην International Herald Tribune

30 Ιουνίου 2010, 12:34
30/6/2010Υπό τον τίτλο «Η λιτότητα θα μπορούσε να οδηγήσει σε αναδιάταξη», η International Herald ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0