Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Πάρε θέση στη δίκη των ακτιβιστών της Greenpeace για το σκάνδαλο της φαλαινοθηρίας

Αρχική | Διάφορα | Άρθρα από το Blog μας | Πάρε θέση στη δίκη των ακτιβιστών της Greenpeace για το σκάνδαλο της φαλαινοθηρίας

http://sign-a-petition.greenpeace.org/plain/324


Δύο ακτιβιστές της Greenpeace, οι Γιουνίτσι και Τόρου κινδυνεύουν να χάσουν την ελευθερία τους επειδή υπερασπίστηκαν τις φάλαινες! Αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης 3-10 χρόνια λόγω της εμπλοκής τους στην αποκάλυψη σκανδάλου για λαθρεμπόριο κρέατος φάλαινας εντός του ιαπωνικού φαλαινοθηρικού προγράμματος.



Πιστεύουμε ότι η ποινική δίωξη των Γιουνίτσι Σάτο και Τόρου Σουζούκι, γνωστοί ως «Tokyo 2» είναι παρακινούμενη πολιτικά κι έχει σαν στόχο να αποσιωπήσει την εναντίωση μας στη φαλαινοθηρία. Πρόκειται για μια άδικη και παράλογη υπόθεση, η οποία καταπατά μια σειρά από βασικά και αναφαίρετα ανθρώπινα δικαιώματα. Αυτή είναι και η επίσημη γνώμη του Συμβουλίου των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Ηνωμένων Εθνών.

250.000 άνθρωποι, δεκάδες ειδικοί σε νομικά ζητήματα και οργανώσεις όπως η Διεθνής Αμνηστία, έχουν εκφράσει τις ίδιες ανησυχίες.

Οι Γιουνίτσι και Τόρου έπραξαν για το κοινό καλό και είχαν σαν κίνητρο την αποκάλυψη της κατάχρησης των χρημάτων των φορολογούμενων πολιτών που χρηματοδοτούν το φαλαινοθηρικό πρόγραμμα. Παρόλο που οι ιαπωνικές αρχές τους έχουν εκφοβήσει και αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης μέχρι 10 χρόνια, οι δύο ακτιβιστές συνεχίζουν να υψώνουν το ανάστημα τους και να κάνουν τις φωνές τους αισθητές.

Χρειάζονται τη βοήθειά σου περισσότερο από ποτέ. Πες στην Ιαπωνική Κυβέρνηση ότι στέκεσαι στο πλευρό των Τόκιο 2 σαν να δικαζόμαστε όλοι μαζί τους.

Πρόσθεσε το όνομά σου στις 5250 υπογραφές και άφησε το μήνυμά σου. (ανάρμοστα ή υβριστικά μηνύματα θα διαγράφονται)

Αν έχεις ήδη υπογράψει προώθησε το μήνυμα σε φίλους, γνωστούς και συγγενείς σου.

 





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Τζούλια και Ζαγορίτης - Το video!

30 Ιουνίου 2010, 17:36
 Όσα προγήθηκαν του Μουσείου...Δείτε το video του ALTER: [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=98azJrAs0ys&w=640&h=505]Αποστολή: Γιώργος Τσιρίκος (Πειραιάς) ...

Ο Jerry Lee Lewis στον Λυκαβηττό - Κερδίστε προσκλήσεις

30 Ιουνίου 2010, 13:44
Jerry Lee Lewis: Ο θρύλος του rock and rollLet's rock n' roll πάρτι, στο ...

«Το ΔΝΤ τελειώνει την οικογενειοκρατία στην Ελλάδα», της Joanna Kakissis στην International Herald Tribune

30 Ιουνίου 2010, 12:34
30/6/2010Υπό τον τίτλο «Η λιτότητα θα μπορούσε να οδηγήσει σε αναδιάταξη», η International Herald ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0