Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Θρíλερ: Εξαφάνιση βρέφους από το ΕΛΕΝΑ! - Aθηνα 9.84

Αρχική | Διάφορα | Άρθρα από το Blog μας | Θρíλερ: Εξαφάνιση βρέφους από το ΕΛΕΝΑ! - Aθηνα 9.84
18/2/2010

http://www.athina984.gr/node/87139

Εντοπίστηκε πριν από λίγη ώρα το βρέφος που τα ξημερώματα  εξαφανίστηκε από το δωμάτιο  της μητέρας του στο μαιευτήριο ΕΛΕΝΑ. Πρόκειται για τη μυστηριώδη εξαφάνιση νεογέννητου κοριτσιού από Αλβανούς γονείς γύρω στις 04.30 τα ξημερώματα της Πέμπτης δίπλα από τη μητέρα του στο μαιευτήριο "Έλενα".



 Σύμφωνα με τα στοιχεία, που έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, το κοριτσάκι γεννήθηκε την Τετάρτη και βρισκόταν στο καλαθάκι δίπλα στο κρεβάτι της μητέρας του. Γύρω στις 04.30 τα ξημερώματα η μητέρα ξύπνησε είδε το μωρό δίπλα της, το χάιδεψε και ξανακοιμήθηκε. Ξαφνικά, όπως λέει, άκουσε ένα θόρυβο, ξύπνησε και πάλι και διαπίστωσε ότι το κοριτσάκι έλειπε από δίπλα της. Ταυτόχρονα είδε κάποιον να βγαίνει από το θάλαμο και έβαλε τις φωνές. Ειδοποιήθηκε αμέσως η αστυνομία, ενώ προκλήθηκε αναστάτωση στο μαιευτήριο. Οι αστυνομικοί απέκλεισαν λίγο αργότερα το νοσοκομείο και αυτή την ώρα βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του μωρού.

Άμεση ήταν η παρέμβαση του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για το περιστατικό με την εξαφάνηση βρέφους από το Γενικό Νοσοκομείο Μαιευτήριο " Έλενα Βενιζέλου "

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Νίκος Πολύζος μετέβη στο Μαιευτήριο και προήδρευσε σε σύσκεψη. Μετά τη σύσκεψη δήλωσε, μεταξύ άλλων:

"Είναι λυπηρό το γεγονός .Θα διερευνηθεί σε βάθος και άμεσα. Έχει ήδη διαταχθεί κατεπείγουσα ΕΔΕ από τη Υπουργό Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και θα αποδοθούν ευθύνες. Είμαστε αυστηρότατοι. Θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε κάτι τέτοιο να μην επαναληφθεί ."

Παράλληλα, αξιωματικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων διενεργούν ανακρίσεις προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί. Οι αστυνομικοί εξετάζουν την εκδοχή απαγωγής αλλά και όλες τις άλλες εκδοχές και παίρνουν καταθέσεις από συγγενείς και το προσωπικό του νοσοκομείου προκειμένου να ρίξουν άπλετο φως στην υπόθεση.



Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Τζούλια και Ζαγορίτης - Το video!

30 Ιουνίου 2010, 17:36
 Όσα προγήθηκαν του Μουσείου...Δείτε το video του ALTER: [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=98azJrAs0ys&w=640&h=505]Αποστολή: Γιώργος Τσιρίκος (Πειραιάς) ...

Ο Jerry Lee Lewis στον Λυκαβηττό - Κερδίστε προσκλήσεις

30 Ιουνίου 2010, 13:44
Jerry Lee Lewis: Ο θρύλος του rock and rollLet's rock n' roll πάρτι, στο ...

«Το ΔΝΤ τελειώνει την οικογενειοκρατία στην Ελλάδα», της Joanna Kakissis στην International Herald Tribune

30 Ιουνίου 2010, 12:34
30/6/2010Υπό τον τίτλο «Η λιτότητα θα μπορούσε να οδηγήσει σε αναδιάταξη», η International Herald ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0