Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε ο καθηγητής μουσικής, Γιάννης Κατσιλάμπρος - EΘNOΣ

Αρχική | Διάφορα | Άρθρα από το Blog μας | Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε ο καθηγητής μουσικής, Γιάννης Κατσιλάμπρος - EΘNOΣ


Ισόβια στον συζυγοκτόνο











Χωρίς κανένα ελαφρυντικό καταδικάστηκε έπειτα από διαδικασία που κράτησε σχεδόν δύο μήνες ο 38χρονος μουσικός Γ. Κατσιλάμπρος, ο οποίος αμίλητος και αδιαμαρτύρητα δέχτηκε την ποινή«E» 26/2




EΘNOΣ



Με ισόβια κάθειρξη έκλεισε χτες από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η δίκη με κατηγορούμενο τον 38χρονο μουσικό Γιάννη Κατσιλάμπρο που κατηγορείται ότι σκότωσε την 36χρονη σύζυγό του Παναγιώτα Μαζαράκη και στη συνέχεια την έθαψε έξω από το σπίτι τους στη Φιλοθέη, την ίδια στιγμή που παρίστανε στους γονείς της και στην οικογένειά της ότι δεν ξέρει πού βρίσκεται, ενώ είχε αναθέσει ακόμα και σε ντετέκτιβ να τη βρει.





Σε ένα κατάμεστο ακροατήριο από ανθρώπους κάθε ηλικίας που κρατούσαν στα χέρια τους μεγάλες φωτογραφίες της Παναγιώτας και δήλωναν συγγενείς και φίλοι της εκδόθηκε η δικαστική απόφαση έπειτα από διαδικασία που κράτησε σχεδόν δύο μήνες.

Αμίλητος ο κατηγορούμενος δέχτηκε αδιαμαρτύρητα την ποινή, αφού και στην απολογία του είχε παραδεχτεί την πράξη του.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με όσα κατέθεσαν μάρτυρες στη δίκη, το ζευγάρι είχε προστριβές για οικονομικά θέματα και κυρίως επειδή το θύμα ζητούσε την επικαρπία του σπιτιού τους, κάτι που ο κατηγορούμενος αρνούνταν.

Το έγκλημα είχε περιγράψει στην κατάθεσή του ο ιατροδικαστής Φίλιππος Κουτσαύτης που είχε νεκροτομήσει το πτώμα, το οποίο βρέθηκε οκτώ μέρες μετά τη δολοφονία θαμμένο έξω από το σπίτι.

Τη χτύπησε με σίδερο
Ο κατηγορούμενος χτύπησε τη γυναίκα του πρώτα με το ηλεκτρικό σίδερο, ενώ βρισκόταν σε ύπτια θέση (ξαπλωμένη) και στην συνέχεια την έσυρε στη μπανιέρα και την έπνιξε.

Σύμφωνα με όσα είχε πει ο ιατροδικαστής, ο δράστης την έθαψε για να εξαφανίσει τα ίχνη της πράξης του. Οπως είχε πει, με τη σήψη φεύγουν οι αμυχές, ενώ τα σηπτικά αέρια σπρώχνουν το νερό και θα εξαφανίζονταν τα ίχνη πνιγμού.

Την ενοχή του κατηγορουμένου ζήτησε και η εισαγγελέας της έδρας, η οποία πρότεινε να μην του χορηγηθούν ελαφρυντικά -»λόγω της απαξίας της πράξης του», όπως είπε. Αντίθετα ο συνήγορος υπεράσπισής του, Γιάννης Μαντζουράνης, είχε ζητήσει να του χορηγηθεί ελαφρυντικό πρότερου έντιμου βίου.

Μαιρη ΜΠΕΝΕΑ
mbenea@pegasus.gr



Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Τζούλια και Ζαγορίτης - Το video!

30 Ιουνίου 2010, 17:36
 Όσα προγήθηκαν του Μουσείου...Δείτε το video του ALTER: [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=98azJrAs0ys&w=640&h=505]Αποστολή: Γιώργος Τσιρίκος (Πειραιάς) ...

Ο Jerry Lee Lewis στον Λυκαβηττό - Κερδίστε προσκλήσεις

30 Ιουνίου 2010, 13:44
Jerry Lee Lewis: Ο θρύλος του rock and rollLet's rock n' roll πάρτι, στο ...

«Το ΔΝΤ τελειώνει την οικογενειοκρατία στην Ελλάδα», της Joanna Kakissis στην International Herald Tribune

30 Ιουνίου 2010, 12:34
30/6/2010Υπό τον τίτλο «Η λιτότητα θα μπορούσε να οδηγήσει σε αναδιάταξη», η International Herald ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0