Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Bild: «Aπό πρωθυπουργός της χρεοκοπίας, φορέας της ελπίδας ο Σαμαράς»

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | Bild: «Aπό πρωθυπουργός της χρεοκοπίας, φορέας της ελπίδας ο Σαμαράς»

Μετά τα ανθελληνικά δημοσιεύματα της σκανδαλοθηρικής γερμανικής εφημερίδας Bild ήλθε το σημερινό της πρωτοσέλιδο να αποδώσει εύσημα στον Πρωθυπουργό, να τον χρίσει νικητή και να τον χαρακτηρίσει «φορέα της ελπίδας».


 

«Νικητή», χαρακτηρίζει σήμερα, Σάββατο η γερμανική εφημερίδα Bild τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και αναφέρεται τόσο στην αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας από τον Οίκο Fitch, όσο και στον χαρακτηρισμό «διασώστης» που χρησιμοποίησε η αμερικανική εφημερίδα Washington Post.


Η γερμανική, ευρείας κυκλοφορίας, σκανδαλοθηρική εφημερίδα, φιλοξενεί καθημερινά στο πρωτοσέλιδό της την στήλη «Νικητές και Ηττημένοι», στην οποία παρουσιάζονται προσωπικότητες από όλον τον κόσμο και όλους τους τομείς.

Στο κείμενο που συνοδεύει την αναφορά στον Αντώνη Σαμαρά, μετά τη σωρεία ανθελληνικών δημοσιευμάτων της με αποκορύφωμα το πρωτοσέλίδο: «Αντίο Ελληνες, η Γερμανία δεν θα σας σώσει αύριο» η Bild σήμερα γράφει: «Από Πρωθυπουργός της χρεοκοπίας φορέας ελπίδας. Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Αντώνης Σαμαράς μπορεί έπειτα από έναν χρόνο στο αξίωμα να επιδείξει επιτυχίες. Ο Οίκος αξιολόγησης Fitch αναβάθμισε τώρα την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας του, επειδή υπάρχει σαφής πρόοδος. Η Washington Post τιμά τον Σαμαρά ως διασώστη. Η άποψη της Bild: Συνεχίστε έτσι!»

ΤΑ ΝΕΑ

 

Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Δέσποινα Βανδή: Τουρκική «επίθεση» μετά την ακύρωση της συναυλίας στο Τσεσμέ

18 Ιουλίου 2024, 16:19
  – «Χαίρομαι που σας ρίξαμε στη θάλασσα»     Η κίνηση της Δέσποινας Βανδή να ακυρώσει ...

Αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Δραγασάκης

18 Ιουλίου 2024, 12:27
- Ο Κασσελάκης έχει βάλει το κόμμα σε διαδικασία απο-αριστεροποίησης «Ο κ. Κασσελάκης παρέλαβε ένα ...

Δένδιας προς Τουρκία: Παρέλειψα να «ευχαριστήσω» τις δυνάμεις εισβολής

17 Ιουλίου 2024, 13:22
Με σκωπτικό τρόπο απαντά η Ελλάδα στην προσωπική επίθεση που άσκησε το υπουργείο Άμυνας ...


Σχολιάστε το άρθρο:συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0