Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Γιάννα Αγγελοπούλου: "Φορούσα μίνι και οι άντρες πάθαιναν εγκεφαλικό!"

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | Γιάννα Αγγελοπούλου: "Φορούσα μίνι και οι άντρες πάθαιναν εγκεφαλικό!"

Του Άρη Χαλκιά

Ολο ποτό και μέντα, και για το «φονικό» κουβέντα. Κάτι τέτοιο θυμίζει το αυτοβιογραφικό βιβλίο τηςΓιάννας Αγγελοπούλου. Στις σελίδες του κάνει εκτενέστατη αναφορά στη φλογερή εφηβεία της, στα πόδια της, «που επιτέλους άξιζε να φανούν», στις λιχουδιές που τις πρότεινε να τη φιλέψει ο Θόδωρος Αγγελόπουλος στο ξενοδοχείο του όταν τον γνώρισε, αλλά και στο σπίτι εμβαδού 30.000 τ.μ. στο Λονδίνο. Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου, με την ταπεινοφροσύνη που δεν φαίνεται να τη διακρίνει, προβάλλει τον εαυτό της ως τη γυναίκα που κατάφερε το ακατόρθωτο. Δηλαδή, να φέρει τους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Ελλάδα. Η ίδια, «σωτήρας», που όμως σήμερα -στις 299 σελίδες του βιβλίου της- δεν δίνει καμία ικανοποιητική απάντηση για το πώς ξέφυγε ο προϋπολογισμός της Οργανωτικής Επιτροπής «Αθήνα 2004». Αποτέλεσμα ήταν να της δοθεί τότε και έκτακτη επιχορήγηση από τον κρατικό κορβανά μιας χώρας όπως είναι η Ελλάδα, που ακόμα διέρχεται τα δεινά λόγω του κόστους της μεγαλύτερης φιέστας που πραγματοποιήθηκε στη σύγχρονη ιστορία της. 

Πανικό στα αρσενικά προκαλούσε στην εφηβεία της η Γ. Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη, όπως αποκαλύπτει στο βιβλίο της. Μικρή, απολάμβανε τις λιχουδιές της μητέρας της και ήταν ελαφρώς παχουλή, αλλά στη συνέχεια έπαθε... εμμονή με τις μίνι φούστες. «Με πόδια που επιτέλους άξιζε να φανούν, ξεκίνησα να φοράω μίνι φούστες, πολύ κοντές, για να τραβήξω τα βλέμματα. Εκανα τους άντρες να ζαλίζονται, να παθαίνουν εγκεφαλικό. Για κακή μου τύχη, μέσα στους άντρες που ζάλιζα ήταν και οι γείτονές μας, στο τοπικό καφέ, όπου μια μέρα έτυχε να βρίσκεται εκεί ο πατέρας μου», αναφέρει περιγραφικά και συνεχίζει: «Μπήκε με ορμή στο σπίτι και είπε στη μητέρα μου: “Παραλίγο να πάθω εγκεφαλικό”. Ετσι, η μητέρα μου έβαλε ένα κορίτσι που μας βοηθούσε στο σπίτι να μου μακρύνει τις φούστες. Βέβαια, παρά τις παρεμβάσεις της μητέρας μου, είχα μάθει πολλά. Κάθε φορά που προετοιμαζόμουν να βγω έξω, έμπαινα στο μπάνιο με βελόνα και κλωστή και με λίγη κόλλα έκανα ξανά τα μάξι μίνι».

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα της Realnews

Real.gr

Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Δέσποινα Βανδή: Τουρκική «επίθεση» μετά την ακύρωση της συναυλίας στο Τσεσμέ

18 Ιουλίου 2024, 16:19
  – «Χαίρομαι που σας ρίξαμε στη θάλασσα»     Η κίνηση της Δέσποινας Βανδή να ακυρώσει ...

Αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Δραγασάκης

18 Ιουλίου 2024, 12:27
- Ο Κασσελάκης έχει βάλει το κόμμα σε διαδικασία απο-αριστεροποίησης «Ο κ. Κασσελάκης παρέλαβε ένα ...

Δένδιας προς Τουρκία: Παρέλειψα να «ευχαριστήσω» τις δυνάμεις εισβολής

17 Ιουλίου 2024, 13:22
Με σκωπτικό τρόπο απαντά η Ελλάδα στην προσωπική επίθεση που άσκησε το υπουργείο Άμυνας ...


Σχολιάστε το άρθρο:συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0