Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Η Μέρκελ με στολή πολιτοφύλακα της Ανατολικής Γερμανίας

Αρχική | Ειδήσεις | Κόσμος | Η Μέρκελ με στολή πολιτοφύλακα της Ανατολικής Γερμανίας

ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 17 ΕΤΩΝ

Ολο και περισσότερα στοιχεία που πιστοποιούν την ενεργή ανάμειξη της Μέρκελ στο ανατολικογερμανικό καθεστώς βγαίνουν στην επιφάνεια.Η σημερινή Bild δημοσιεύει φωτογραφία της Αγκελα Μέρκελ με τη στολή της πολιτοφυλακής της DDR σε ηλικία τότε 17 ετών, να περπατά ευτυχής δίπλα σε έναν αξιωματικό - εκπαιδευτή κατά τη διάρκεια άσκησης της πολιτοφυλακής της DDR (πρώην Ανατολικής Γερμανίας).

«Μία νεαρή κυρία με δίκοχο στο κεφάλι, δεμένο σφιχτά. Χαμογελάει. Είναι ένα χαμόγελο, που μάλλον είναι γνωστό. Η νεαρή κυρία ονομάζεται Άνγκελα Κάζνερ και στη φωτογραφία είναι περίπου 17 ετών. Σήμερα το κορίτσι με τη στολή είναι η Άνγκελα Μέρκελ, η Καγελάριός μας», αναφέρει χαρακτηριστικά η Bild.

«Δίπλα της βρίσκεται ένας αξιωματικός του Εθνικού Στρατού. Ανέλαβε την εκπαίδευση στο στρατόπεδο της πολιτοφυλακής. Μία τέτοια εκπαίδευση έπρεπε να την παρακολουθήσουν όλες οι μαθήτριες της DDR κατά τη σχολική τους πορεία, ώστε να λάβουν το απολυτήριό τους - ακόμη και η νεαρή Άνγκελα», συνεχίζει η γερμανική εφημερίδα.

Η Μέρκελ με στολή πολιτοφύλακα της Ανατολικής Γερμανίας

Οπως σημειώνει η Bild, κανείς δεν μπορούσε να αποφύγει αυτήν την εκπαίδευση. Μόνο αν κάποιος προσκόμιζε πιστοποιητικό σοβαρής ασθένειας. Αλλά ακόμη και σ αυτήν την περίπτωση παρακολοθούσε την εκπαίδευση το επόμενο έτος.

Τη φωτογραφία της ένστολης Μέρκελ, που ήταν τότε μαθήτρια της Β' τάξης του Λυκείου «Χέρμαν Μάτερν» στο Τέμπλιν, τράβηξε η συμμαθήτριά της Σόνια Φάισμπεργκ, η οποία σήμερα δηλώνει: Η εκπαίδευσή μας για την πολιτοφυλακή γινόταν στο σχολείο μας. Κοιμόμασταν ανά δέκα κοπέλες σε ένα δωμάτιο με διπλές κουκέτες. Την ημέρα μαθαίναμε, πώς να δένουμε σωστά ανοιχτές πληγές και να βάζουμε τους τραυματίες σε σταθερή πλάγια στάση. Δηλαδή όλα, όσα θα μάθαινε και σήμερα κάποιος σε μία εκπαίδευση του Ερυθρού Σταυρού».

ΕΘΝΟΣ 

Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Microsoft: Έπεσαν τα συστήματα της σε όλο τον κόσμο - Χάος στα αεροδρόμια

19 Ιουλίου 2024, 13:20
Εκτός λειτουργίας τα συστήματα σε όλο τον κόσμο λόγω προβλήματος που φαίνεται να συνδέεται ...

Ευρωκοινοβούλιο: Επανεκλογή φον ντερ Λάιεν στην Κομισιόν με 401 ψήφους

18 Ιουλίου 2024, 17:28
Την στήριξαν το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, οι Σοσιαλιστές και το μεγαλύτερο μέρος των Πρασίνων, ...

Τα μοιραία λάθη των μυστικών υπηρεσιών που έβαλαν σε κίνδυνο τον Τραμπ

14 Ιουλίου 2024, 14:41
  - Τι λένε ειδικοί ασφαλείας    Φωτό: Pixabay.com Λανθασμένους χειρισμούς από τους άνδρες των μυστικών υπηρεσιών, ...


Σχολιάστε το άρθρο:συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0