Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Σύσκεψη για το μέλλον του «Αμαλία Φλέμινγκ»

Αρχική | Υγεία | Σύσκεψη για το μέλλον του «Αμαλία Φλέμινγκ»

Εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καλεί στο υπουργείο Υγείας ο Άδωνις Γεωργιάδης

 

Ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, για το μέλλον του Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ», πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο υπουργείο Υγείας.


Σημειώνεται ότι το «Αμαλία Φλέμινγκ» ανήκει στην κατηγορία των Νοσοκομείων τα οποία θα αλλάξουν ρόλο, σύμφωνα με τα σχέδια της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας. Το «Αμαλία Φλέμινγκ», το οποίο λειτουργεί σήμερα σαν γενικό Νοσοκομείο, ενδέχεται να μετατραπεί σε Κέντρο Υγείας ή Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων.


Νωρίτερα, ο υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης συναντήθηκε με εκπροσώπους φορέων της Ανατολικής Αττικής, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για τη μεγάλη έλλειψη προσωπικού των μονάδων υγείας της περιοχής.


Συγκεκριμένα ανέφεραν ότι από τα Κέντρα Υγείας λείπουν βασικές ειδικότητες γιατρών όπως παιδιάτρων, ορθοπεδικών και γυναικολόγων. Ελλείψει χειριστών ιατρικών μηχανημάτων _ τόνισαν _ απαξιώνεται ο τεχνολογικός εξοπλισμός. Το βασικότερο αίτημά τους είναι να γίνουν προσλήψεις προσωπικού ώστε να λειτορυγούν τα Κέντρα Υγείας σε 24ωρη βάση.


Ο υπουργός Υγείας δεσμεύτηκε ότι δεν θα κλείσουν Κέντρα Υγείας. Αντιθέτως _ τους είπε _ θα ενισχυθούν, ώστε να αποσυμφορηθούν τα Νοσοκομεία.

TO BHMA





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

«Καμπανάκι» Τσιόδρα: Η αμφισβήτηση των εμβολιασμών έχει συνέπειες

07 Μαρτίου 2024, 19:15
 - Δεν δικαιολογούμαστε να έχουμε επιδημίες ιλαράς το 2024     Φωτό: Pixabay.com Στην Ελλάδα, από την αρχή ...

Χειροπέδες σε γιατρό Κέντρου Υγείας - Έδινε ψεύτικες βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

02 Μαρτίου 2024, 18:34
 Ηλεία   Ο γιατρός είχε συνάψει συμφωνία με "ιατρικούς επισκέπτες" συγκεκριμένης φαρμακευτικής εταιρείας, για να συνταγογραφεί ...

Δωρεάν απογευματινά χειρουργεία για 50.000 ασθενείς

26 Φεβρουαρίου 2024, 21:45
Φωτό: Pixabay.com Καϊτανίδου Μάρθα Την αξιοποίηση 60 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης για να μην ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0