Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Σε τι θα μετατραπεί το νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ - Πού θα πάνε οι εργαζόμενοι

Αρχική | Υγεία | Σε τι θα μετατραπεί το νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ - Πού θα πάνε οι εργαζόμενοι

Μέσα σε κλίμα αγωνίας εργάζεται το τελευταίο διάστημα το προσωπικό του νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ καθώς γνωρίζει πια ότι το υπουργείο Υγείας θα αλλάξει το χαρακτήρα του νοσηλευτικού ιδρύματος και μάλιστα άμεσα.


Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Ανασφάλεια, αγωνία αλλά και αβεβαιότητα επικρατεί στους κόλπους των εργαζομένων του νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ μπροστά στις αλλαγές που ετοιμάζει η ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης συναντήθηκε με εκπροσώπους των εργαζομένων του Αμαλία Φλέμινγκ αλλά και της τοπικής αυτοδιοίκησης των Βορείων προαστίων προκειμένου να τους διαβεβαιώσει ότι κανείς δε θα απολυθεί και οι υπηρεσίες θα βελτιωθούν.

Πάντως το νοσοκομείο τις επόμενες εβδομάδες θα περιορίσει τη δράση του και θα λειτουργεί πιο ήπια και συμπληρωματικά προς το Σισμανόγλειο. Θα παρέχει κυρίως υπηρεσίες αποκατάστασης ενώ θα νοσηλεύει βραχυχρόνια περιστατικά και θα θυμίζει πολύ κλινική μιας ημέρας. Γι αυτό και θα ενισχυθεί το τμήμα των εξωτερικών ιατρείων για παροχή άμεσης βοήθειας σε ασθενείς που δε χρήζουν εισαγωγής.

Το μεγαλύτερο μέρος των κλινικών του Αμ.Φλέμινγκ θα ενσωματωθούν στο Σισμανόγλειο το οποίο και θα σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος των περιστατικών που χρήζουν νοσηλείας από τα Βόρια προάστια. Οι περισσότεροι εργαζόμενοι θα μεταφερθούν στο Σισμανόγλειο αλλά και στο Παίδων Πεντέλης το οποίο σήμερα παρουσιάζει όπως και τα υπόλοιπα νοσοκομεία άλλωστε, σοβαρές ελλείψεις προσωπικού.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη συνάντηση με τους τοπικούς παράγοντες και τους εργαζόμενους διαβεβαίωσε και πάλι ότι δε θα απολυθεί κανείς εργαζόμενος.

iatropedia.gr

Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

«Καμπανάκι» Τσιόδρα: Η αμφισβήτηση των εμβολιασμών έχει συνέπειες

07 Μαρτίου 2024, 19:15
 - Δεν δικαιολογούμαστε να έχουμε επιδημίες ιλαράς το 2024     Φωτό: Pixabay.com Στην Ελλάδα, από την αρχή ...

Χειροπέδες σε γιατρό Κέντρου Υγείας - Έδινε ψεύτικες βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

02 Μαρτίου 2024, 18:34
 Ηλεία   Ο γιατρός είχε συνάψει συμφωνία με "ιατρικούς επισκέπτες" συγκεκριμένης φαρμακευτικής εταιρείας, για να συνταγογραφεί ...

Δωρεάν απογευματινά χειρουργεία για 50.000 ασθενείς

26 Φεβρουαρίου 2024, 21:45
Φωτό: Pixabay.com Καϊτανίδου Μάρθα Την αξιοποίηση 60 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης για να μην ...


Σχολιάστε το άρθρο:συνολικά: | προβολή:

    image

    Ποιος θυμάται την Ασπασία;

    «Σκοτώνω την κόρη μας για να μη γίνει σαν και εσένα. Κανονικά θα έπρεπε να σκοτώσω εσένα, αλλά επειδή θα ζήσεις, όσο ζήσεις, με το βάρος του θανάτου της, θα είναι καλύτερα». Φωτoγραφίες: Σπυριδούλα Φατούρου/facebookΜε αποδέκτη την εν διαστάσει σύζυγό του, Σπυριδούλα Φατούρου, άφησε αυτό το σημείωμα που ξεχειλίζει χολή και κακία ο 47χρονος πατέρας της Ασπασίας πριν αυτοκτονήσει, αφού είχε ...
    Διαβάστε το άρθρο
Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0