Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Ο Καμίνης «ξηλώνει» την προϊσταμένη και τη διευθύντρια του ληξιαρχείου του δήμου Αθηναίων

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | Ο Καμίνης «ξηλώνει» την προϊσταμένη και τη διευθύντρια του ληξιαρχείου του δήμου Αθηναίων

Φωτο: Ο δήμαρχος Αθηναίων ζήτησε τη διενέργεια σε βάθος διοικητικού ελέγχου με τη συνδρομή του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης για το θέμα των ληξιαρχικών πράξεων Πηγή: Eurokinissi

 

 

Στην απομάκρυνση της προϊσταμένης και της διευθύντριας του ληξιαρχείου του δήμου Αθηναίων προχώρησε ο δήμαρχος Γιώργος Καμίνης, ο οποίος τη Δευτέρα παρουσίασε τα πρώτα στοιχεία μετά τους ελέγχους στην υπηρεσία με αφορμή την υπόθεση της μικρής Μαρίας.


Σύμφωνα με τον Γιώργο Καμίνη ο έλεγχος αφορούσε τα έτη 2008-2013, από τότε, δηλαδή, που εγκαταστήθηκε μηχανογραφικό σύστημα.


Όπως προέκυψε τα τελευταία χρόνια καταγράφεται ραγδαία αύξηση του αριθμού των δηλώσεων ετεροχρονισμένων γεννήσεων καθώς από τις 50 το 2011, το 2012 αυξήθηκαν σε 200, ενώ το 2013 φτάνουν τις 400.


Οι γεννήσεις φέρονται ότι πραγματοποιήθηκαν μέσα στα όρια του δήμου Αθηναίων ενώ ως δηλωθείς τόπος γεννήσεως εμφανίζονται οικίες κυρίως της 4ης Δημοτικής Κοινότητας του δήμου Αθηναίων.


Όπως ανακοίνωσε ο κ. Καμίνης η πλειονότητα των δηλώσεων, δεν αφορά μόνο ένα παιδί αλλά συχνά, περισσότερα ενώ οι περισσότερες από τις μισές γεννήσεις δηλώθηκαν ως «αγνώστου πατρός».


Προκειμένου, λοιπόν, να υπάρξει διαφάνεια ο κ. Καμίνης εκτός από την απομάκρυνση των επικεφαλής του ληξιαρχείου, προχώρησε στην απομάκρυνση και όλων των υπαλλήλων που χειρίστηκαν τα περισσότερα από αυτά τα περιστατικά.


Ο δήμαρχος Αθηναίων ζήτησε, ακόμα, τη διενέργεια σε βάθος διοικητικού ελέγχου με τη συνδρομή του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης.

ΤΑ ΝΕΑ





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Δέσποινα Βανδή: Τουρκική «επίθεση» μετά την ακύρωση της συναυλίας στο Τσεσμέ

18 Ιουλίου 2024, 16:19
  – «Χαίρομαι που σας ρίξαμε στη θάλασσα»     Η κίνηση της Δέσποινας Βανδή να ακυρώσει ...

Αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Δραγασάκης

18 Ιουλίου 2024, 12:27
- Ο Κασσελάκης έχει βάλει το κόμμα σε διαδικασία απο-αριστεροποίησης «Ο κ. Κασσελάκης παρέλαβε ένα ...

Δένδιας προς Τουρκία: Παρέλειψα να «ευχαριστήσω» τις δυνάμεις εισβολής

17 Ιουλίου 2024, 13:22
Με σκωπτικό τρόπο απαντά η Ελλάδα στην προσωπική επίθεση που άσκησε το υπουργείο Άμυνας ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0