Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Νέα υπόθεση αρπαγής ανηλίκου από Ρομά; Το πήγαν από την Αθήνα στη Μυτιλήνη

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | Νέα υπόθεση αρπαγής ανηλίκου από Ρομά; Το πήγαν από την Αθήνα στη Μυτιλήνη

Πριν βρεθεί η άκρη στο κουβάρι της υπόθεσης της μικρής Μαρίας προέκυψε νέα υπόθεση αρπαγής ανηλίκου από Ρομά. Αυτό τουλάχιστον δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για ένα αγοράκι μόλις 2,5 μηνών και τους τρεις ανθρώπους που προσπάθησαν να το δηλώσουν στο ληξιαρχείο Μυτιλήνης.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν τρεις Ρομά, ελληνικής καταγωγής, με την κατηγορία της αρπαγής ανηλίκου. Σύμφωνα με την αστυνομία πρόκειται για μία 51χρονη γυναίκα, τον 21χρονο γιο της και την 19χρονη σύντροφό του.

Οι τρεις τους προσπάθησαν πριν από λίγες ημέρες να δηλώσουν το αγοράκι- που δεν έχει τα χαρακτηριστικά τους- στο ληξιαρχείο του νησιού, αλλά δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα. Οι υπάλληλοι της υπηρεσίας- θορυβημένοι και από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών με την υπόθεση της μικρής Μαρίας- ειδοποίησαν την αστυνομία. Αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση εντοπισμού των τριών. Τελικά βρέθηκαν στην περιοχή της Αγίας Κυριακής, λίγο έξω από την πόλη της Μυτιλήνης και συνελήφθησαν.

Αρχικά οι Ρομά απάντησαν καταφατικά όταν ρωτήθηκαν για το αν το παιδί είναι δικό τους. Ισχυρισμό τον οποίο όμως δεν μπορούσαν να επιβεβαιώσουν με κάποιο επίσημο έγγραφο. Στην πορεία λοιπόν άρχισαν να αλλάζουν συνεχώς τα όσα έλεγαν στους αστυνομικούς. Η 51χρονη και η σύντροφος του γιου της φέρονται να υποστήριξαν πως είχαν πάει στο νοσοκομείο- ο 21χρονος είναι νεφροπαθής- και εκεί τους πλησίασε μία τσιγγάνα η οποία τους είπε ότι τους χαρίζει ένα παιδί καθώς δεν μπορεί να το ζήσει η ίδια.

Μία άλλη εκδοχή που παρουσίασαν όμως θέλει το αγοράκι να είναι παιδί συγγενών τους από την Αθήνα, οι οποίοι δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να το κρατήσουν και τους το έδωσαν καθώς το ζευγάρι δεν μπορεί να τεκνοποιήσει εξαιτίας του προβλήματος υγείας του νεαρού. Σύμφωνα πάντα με τους συλληφθέντες, οι γονείς του παιδιού ειδοποιήθηκαν και θα φτάσουν στη νησί την Πέμπτη προκειμένου να επιβεβαιώσουν τα λεγόμενά τους. Πάντως αναμένεται να γίνει εξέταση DNA, προκειμένου να βρεθούν οι πραγματικοί βιολογικοί γονείς του παιδιού.

Πηγή: iefimerida.gr





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Δέσποινα Βανδή: Τουρκική «επίθεση» μετά την ακύρωση της συναυλίας στο Τσεσμέ

18 Ιουλίου 2024, 16:19
  – «Χαίρομαι που σας ρίξαμε στη θάλασσα»     Η κίνηση της Δέσποινας Βανδή να ακυρώσει ...

Αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Δραγασάκης

18 Ιουλίου 2024, 12:27
- Ο Κασσελάκης έχει βάλει το κόμμα σε διαδικασία απο-αριστεροποίησης «Ο κ. Κασσελάκης παρέλαβε ένα ...

Δένδιας προς Τουρκία: Παρέλειψα να «ευχαριστήσω» τις δυνάμεις εισβολής

17 Ιουλίου 2024, 13:22
Με σκωπτικό τρόπο απαντά η Ελλάδα στην προσωπική επίθεση που άσκησε το υπουργείο Άμυνας ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0