Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Πρόσκληση σε 7.000 έλληνες γιατρούς για εργασία στην Τουρκία

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | Πρόσκληση σε 7.000 έλληνες γιατρούς για εργασία στην Τουρκία

Φωτο: O τούρκος υπουργός Υγείας Μεχμέτ Μουεζίνογλου

 Πρόσκληση για δουλειά στην Τουρκία απηύθυνε στους 7.000 έλληνες γιατρούς που αναζητούν εργασία, ο τούρκος υπουργός Υγείας Μεχμέτ Μουεζίνογλου. «Οι πόρτες είναι ανοιχτές γι’ αυτούς και τους προσκαλώ να υπηρετήσουν τη χώρα μου με την επιστημονική τους γνώση», δήλωσε ο τούρκος υπουργός.

Ο ίδιος διευκρίνισε πώς η Τουρκία είχε την Ελλάδα ως παράδειγμα. Από το 2002, όμως, «η Τουρκία έχει αρχίσει να πετυχαίνει πολλά περισσότερο από ό,τι η Ελλάδα», λέει, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για την αποτυχημένη πολιτική της λιτότητας που ακολουθείται.

Η γειτονική χώρα διαθέτει το κατάλληλο θεσμικό πλαίσιο να δεχτεί επαγγελματίες υγείας από το εξωτερικό, καθώς από τον Οκτώβριο του 2011άλλαξε νομικό πλαίσιο, ώστε να μπορεί να δέχεται μετανάστες.

Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή του Τμήματος Υπηρεσιών Υγείας της Τουρκίας Ιρφάν Σενκάν, σήμερα 24 Έλληνες γιατροί απασχολούνται σε τουρκικά ιδιωτικά νοσοκομεία.

Με δηλώσεις του στο πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, ο κ. Σενκάν ανέφερε ότι οι ανάγκες του ιδιωτικού τομέα της χώρας μπορούν να καλυφθούν από έλληνες γιατρούς.

TA NEA

Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Πώς θα κινηθούν την Τετάρτη τα Μέσα Μεταφοράς στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ

16 Απριλίου 2024, 19:09
- Χωρίς μετρό και Ηλεκτρικό θα μείνει η Αττική - Στάση εργασίας στα ταξί, ...

Πασαλιμάνι: Θρήνος για τον 31χρονο αστυνομικό που σκοτώθηκε όταν κατέρρευσε κτίριο

16 Απριλίου 2024, 17:53
 - Έκανε μεροκάματα εκτός υπηρεσίας - Ο Αγαθάγγελος Παπαδόπουλος υπηρετούσε στην ομάδα ΔΙΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής ...

Ευρωεκλογές 2024 – Μπελέρης: Μάχη για το πιο ταλαιπωρημένο και αδικημένο κομμάτι του ελληνισμού

15 Απριλίου 2024, 20:09
Ευρωεκλογές 2024 – Φρέντι Μπελέρης: Μάχη για το πιο ταλαιπωρημένο και αδικημένο κομμάτι του ...


Σχολιάστε το άρθρο:συνολικά: | προβολή:

    image

    Περί Καλλιόπης...

    Ενημερωτικό σημείωμα προς κ. Στέφανο Κασσελάκη, Στρατιώτη Πυροβολικού, Θήβα Αγαπητέ κύριε Κασσελάκη, Ακούγοντας τις πρόσφατες δηλώσεις σας περί της αγγαρείας καθαρισμού της τουαλέτας στο στρατό, της επονομαζόμενης «Καλλιόπης», ονομασία που σπεύσατε να χαρακτηρίσετε ως σεξιστική, θα ήθελα να επισημάνω τα εξής:  Όταν πρωτολειτούργησε ο υπόγειος ηλεκτρικός σταθμός της Ομόνοιας το 1930, ήταν διακοσμημένος με τα αγάλματα των εννέα Μουσών. Ακριβώς έξω από τις τουαλέτες ...
    Διαβάστε το άρθρο
Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0