Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Πρόσκληση σε 7.000 έλληνες γιατρούς για εργασία στην Τουρκία

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | Πρόσκληση σε 7.000 έλληνες γιατρούς για εργασία στην Τουρκία

Φωτο: O τούρκος υπουργός Υγείας Μεχμέτ Μουεζίνογλου

 Πρόσκληση για δουλειά στην Τουρκία απηύθυνε στους 7.000 έλληνες γιατρούς που αναζητούν εργασία, ο τούρκος υπουργός Υγείας Μεχμέτ Μουεζίνογλου. «Οι πόρτες είναι ανοιχτές γι’ αυτούς και τους προσκαλώ να υπηρετήσουν τη χώρα μου με την επιστημονική τους γνώση», δήλωσε ο τούρκος υπουργός.

Ο ίδιος διευκρίνισε πώς η Τουρκία είχε την Ελλάδα ως παράδειγμα. Από το 2002, όμως, «η Τουρκία έχει αρχίσει να πετυχαίνει πολλά περισσότερο από ό,τι η Ελλάδα», λέει, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για την αποτυχημένη πολιτική της λιτότητας που ακολουθείται.

Η γειτονική χώρα διαθέτει το κατάλληλο θεσμικό πλαίσιο να δεχτεί επαγγελματίες υγείας από το εξωτερικό, καθώς από τον Οκτώβριο του 2011άλλαξε νομικό πλαίσιο, ώστε να μπορεί να δέχεται μετανάστες.

Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή του Τμήματος Υπηρεσιών Υγείας της Τουρκίας Ιρφάν Σενκάν, σήμερα 24 Έλληνες γιατροί απασχολούνται σε τουρκικά ιδιωτικά νοσοκομεία.

Με δηλώσεις του στο πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, ο κ. Σενκάν ανέφερε ότι οι ανάγκες του ιδιωτικού τομέα της χώρας μπορούν να καλυφθούν από έλληνες γιατρούς.

TA NEA

Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Θεσσαλονίκη: Ρομά αποπειράθηκαν να κλέψουν μεταλλικές βέργες μισού τόνου από το εργοτάξιο του Fly Over

04 Δεκεμβρίου 2023, 15:39
Οι δράστες συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω   Photo: Pixabay.com  Μεταλλικές βέργες, συνολικού βάρους πεντακοσίων κιλών, αποπειράθηκαν να κλέψουν ...

Βουτιά της θερμοκρασίας ως 7 βαθμούς με ισχυρές βροχές

04 Δεκεμβρίου 2023, 15:26
Καιρός – meteo  – Δύσκολη μέρα η Τρίτη   Photo: Pixabay.com Επιδεινώνεται ο καιρός αύριο Τρίτη (5.12.2023) και ...

Εξαρθρώθηκε σπείρα διαρρηκτών με μέλος γνωστό τράπερ

04 Δεκεμβρίου 2023, 14:39
 - Στα χέρια τους όπλα και εκρηκτικά   Σπείρα που έκανε διαρρήξεις σε όλη τη χώρα ...


Σχολιάστε το άρθρο:συνολικά: | προβολή:

    image

    Ιράν, ανθρώπινα δικαιώματα και ΟΗΕ

    «Σκοπός των Ηνωμένων Εθνών είναι να ενώσουν όλα τα έθνη του κόσμου ώστε να εργαστούν για την ειρήνη και την ανάπτυξη, με βάση τις αρχές της δικαιοσύνης, της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και της ευημερίας όλων των ανθρώπων». Καταστατικός χάρτης ΟΗΕ, 1945 Εμβρόντητοι πληροφορηθήκαμε πρόσφατα ότι το Ιράν ήταν προεδρεύουσα χώρα στο διήμερο (2-3 τρέχοντος μηνός) Κοινωνικό Φόρουμ του Συμβουλίου των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ...
    Διαβάστε το άρθρο
Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0