Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Νέο επεισόδιο με την Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Βουλή

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | Νέο επεισόδιο με την Ζωή Κωνσταντοπούλου στη Βουλή

Την έντονη διαμαρτυρία της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωής Κωνσταντοπούλου, προκάλεσε η ανακοίνωση από τον προεδρεύοντα του Σώματος της Ολομέλειας, Γιάννη Δριβελέγκα, ότι η επίκαιρη ερώτησή της προς τον υπουργό Μεταφορών σχετικά με τη χορήγηση δικαιωμάτων χρήσης στην εταιρεία «DIGEA Ψηφιακός Πάροχος Α.Ε.», δεν θα συζητηθεί λόγω κωλύματος του αρμόδιου υφυπουργού, Μιχάλη Παπαδόπουλου.

Η κ. Κωνσταντοπούλου υποστήριξε ότι θα έπρεπε να απαντήσει ο υπουργός Μεταφορών, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος αποχώρησε λίγο νωρίτερα από την αίθουσα, ενώ στην επίκληση του κ. Δριβελέγκα, ότι είναι αναρμόδιος, έκανε λόγο για προφάσεις.

«Ο κύριος Χρυσοχοϊδης έφυγε κρυπτόμενος, προφασιζόμενος ότι δεν είναι αρμόδιος, για να μην απαντήσει γιατί εκχωρεί στην DIGEA για 15 χρόνια, έναντι πινακίου φακής και προκλητικά χαμηλού τιμήματος, το σύνολο των τηλεοπτικών συχνοτήτων εθνικής εμβέλειας και μάλιστα με εγγυητική επιστολή μόλις 100.000 ευρώ» σημείωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο προεδρεύων του Σώματος προσπάθησε να ανακαλέσει στην τάξη την κυρία Κωνσταντοπούλου, τονίζοντας της ότι αρμόδιος να απαντήσει είναι ο κ. Παπαδόπουλος και όχι ο κ. Χρυσοχοίδης και δεν μπορεί να μπαίνει στην ουσία της ερώτησης.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αντέτεινε ότι στις 14 Οκτωβρίου 2013, με πρόσκληση του προέδρου της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής, ο κ. Χρυσοχοίδης είχε ενημερώσει ως αρμόδιος υπουργός για τον επικείμενο διαγωνισμό και τον ανάδοχό του.

Στις συνεχείς επικλήσεις του κ. Δριβελέγκα να καθίσει κάτω διότι το θέμα έληξε, η κυρία Κωνσταντοπούλου τον κατηγόρησε ότι λειτουργεί παράτυπα προκαλώντας την έντονη αντίδρασή του.

«Πρέπει να ντρέπεστε για τη συμπεριφορά και το ύφος σας να προσβάλλετε τη Βουλή. Κρίμα για το ύφος και να λέτε για το προεδρείο τέτοια πράγματα» σχολίασε ο κ. Δριβελέγκας, καλώντας ταυτόχρονα τον ΣΥΡΙΖΑ να επιβάλει στη βουλευτή του να σέβεται το κοινοβούλιο.
madata.gr

Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Δέσποινα Βανδή: Τουρκική «επίθεση» μετά την ακύρωση της συναυλίας στο Τσεσμέ

18 Ιουλίου 2024, 16:19
  – «Χαίρομαι που σας ρίξαμε στη θάλασσα»     Η κίνηση της Δέσποινας Βανδή να ακυρώσει ...

Αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Δραγασάκης

18 Ιουλίου 2024, 12:27
- Ο Κασσελάκης έχει βάλει το κόμμα σε διαδικασία απο-αριστεροποίησης «Ο κ. Κασσελάκης παρέλαβε ένα ...

Δένδιας προς Τουρκία: Παρέλειψα να «ευχαριστήσω» τις δυνάμεις εισβολής

17 Ιουλίου 2024, 13:22
Με σκωπτικό τρόπο απαντά η Ελλάδα στην προσωπική επίθεση που άσκησε το υπουργείο Άμυνας ...


Σχολιάστε το άρθρο:συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0