Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Τσίπρας: «Έφτασε η ώρα της δικαίωσης και της ανατροπής»

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | Τσίπρας: «Έφτασε η ώρα της δικαίωσης και της ανατροπής»

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε την κυβέρνηση «ως κυβέρνηση της καταστροφής», προσθέτοντας ότι «δεν της έχει μείνει άλλο επιχείρημα, παρά μόνο τα ψέματα».


«Στις 18 και στις 25 Μαΐου ψηφίζουμε. 26 Μαΐου φεύγουν…». Αυτό ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σε ανοικτή συγκέντρωση, στην πλατεία Δημοκρατίας, στο Αγρίνιο και αναφερόμενος στη δικομματική κυβέρνηση. Όπως είπε ο κ. Τσίπρας «φεύγουν αυτοί που λεηλάτησαν με τα μνημόνια την Ελλάδα… Φεύγουν και αναλαμβάνουμε, μαζί με το λαό το δύσκολο έργο της κοινωνικής σωτηρίας, της οικονομικής και παραγωγικής ανασυγκρότησης της πατρίδας μας».

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογράμμισε πως «κράτος και παρακράτος, Βενιζέλος και Σαμαράς, νεοφιλελεύθεροι και ακροδεξιοί, ντόπια και ξένα συμφέροντα, δεν θα έχουν κανένα ενδοιασμό να φτάσουν ακόμα και στα άκρα, προκειμένου να κρατηθούν στην εξουσία… Πριν διαλύσουν την οικονομία, τα μνημόνια επιχειρούν να σκοτώσουν την δημοκρατία».

Ακόμη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε την κυβέρνηση, «ως κυβέρνηση της καταστροφής», προσθέτοντας ότι «δεν της έχει μείνει άλλο επιχείρημα, παρά μόνο τα ψέματα». Μάλιστα, υπογράμμισε χαρακτηριστικά: «Τον τελευταίο καιρό από το Μαξίμου διοχετεύεται καθημερινά και αναπαράγεται από τους μηχανισμούς και τα μέσα της διαπλοκής, το νέο μεγάλο ψέμα. Η «αισιόδοξη» άποψη του κυρίου Σαμαρά: Τέρμα τα μνημόνια, μας λένε. Δεν θα υπάρξει άλλο μνημόνιο, παπαγαλίζουν. Πρόκειται για ψέμα απελπισίας, όπως έχουμε πει πολλές φορές. Για ψέμα του πνιγμένου που πιάνεται από τα μαλλιά του. Το τρίτο μνημόνιο είναι ήδη έτοιμο, μόνο μετάφραση χρειάζεται».

Στην συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «η Ελλάδα μπορεί να μετατραπεί από χώρα πειραματόζωο, σε χώρα που θα πυροδοτήσει μια μεγάλη ανατροπή σε όλη την Ευρώπη». Μάλιστα όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «η Ελλάδα μπορεί να είναι ο κρίκος της αλυσίδας που θα σπάσει και θα συμβάλλει στην μεγάλη αλλαγή που σήμερα χρειάζεται περισσότερο από όλα η Ευρώπη».

efsyn.gr

Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Δέσποινα Βανδή: Τουρκική «επίθεση» μετά την ακύρωση της συναυλίας στο Τσεσμέ

18 Ιουλίου 2024, 16:19
  – «Χαίρομαι που σας ρίξαμε στη θάλασσα»     Η κίνηση της Δέσποινας Βανδή να ακυρώσει ...

Αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Δραγασάκης

18 Ιουλίου 2024, 12:27
- Ο Κασσελάκης έχει βάλει το κόμμα σε διαδικασία απο-αριστεροποίησης «Ο κ. Κασσελάκης παρέλαβε ένα ...

Δένδιας προς Τουρκία: Παρέλειψα να «ευχαριστήσω» τις δυνάμεις εισβολής

17 Ιουλίου 2024, 13:22
Με σκωπτικό τρόπο απαντά η Ελλάδα στην προσωπική επίθεση που άσκησε το υπουργείο Άμυνας ...


Σχολιάστε το άρθρο:συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0