Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Πώς απομακρύνθηκε από το “Έλενα” η αναπληρώτρια διοικήτρια με το πλαστό πτυχίο!

Αρχική | Υγεία | Πώς απομακρύνθηκε από το “Έλενα” η αναπληρώτρια διοικήτρια με το πλαστό πτυχίο!

Από το... ''μικροσκόπιο πέρασε'' ο φάκελος της αναπληρώτριας διοικήτριας στο Μαιευτήριο ''Έλενα Βενιζέλου'' προκειμένου να διαπιστωθεί αν διέθετε τα προβλεπόμενα τυπικά προσόντα για τη θέση αυτή.


Όλα ξεκίνησαν μετά από επώνυμη καταγγελία στον Συνήγορο του Πολίτη στην οποία υποστηριζόταν ότι η αναπληρώτρια Διοικήτρια του νοσοκομείου «ΕΛΕΝΑ» δεν διαθέτει τα προβλεπόμενα από το νόμο τυπικά προσόντα για τη συγκεκριμένη θέση.

Η Αρχή, με έγγραφό της, ζήτησε διευκρινίσεις από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Αξιολόγησης Υποψηφιοτήτων και Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας, καθώς επίσης αντίγραφο του φακέλου της εμπλεκόμενης για έλεγχο.

Αντί αυτού, οι υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας διενήργησαν οι ίδιες έλεγχο γνησιότητας του τίτλου σπουδών της αναπληρώτριας Διοικήτριας και διαπίστωσαν ότι ο κατατεθείς στο διαγωνισμό τίτλος σπουδών δεν ήταν γνήσιος.

Στη συνέχεια, η αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Υγείας διαβεβαίωσε εγγράφως τον Συνήγορο του Πολίτη ότι θα προβεί στην ανάκληση του διορισμού της εμπλεκόμενης αναπληρώτριας Διοικήτριας.
iatropedia.gr

Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

«Καμπανάκι» Τσιόδρα: Η αμφισβήτηση των εμβολιασμών έχει συνέπειες

07 Μαρτίου 2024, 19:15
 - Δεν δικαιολογούμαστε να έχουμε επιδημίες ιλαράς το 2024     Φωτό: Pixabay.com Στην Ελλάδα, από την αρχή ...

Χειροπέδες σε γιατρό Κέντρου Υγείας - Έδινε ψεύτικες βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

02 Μαρτίου 2024, 18:34
 Ηλεία   Ο γιατρός είχε συνάψει συμφωνία με "ιατρικούς επισκέπτες" συγκεκριμένης φαρμακευτικής εταιρείας, για να συνταγογραφεί ...

Δωρεάν απογευματινά χειρουργεία για 50.000 ασθενείς

26 Φεβρουαρίου 2024, 21:45
Φωτό: Pixabay.com Καϊτανίδου Μάρθα Την αξιοποίηση 60 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης για να μην ...


Σχολιάστε το άρθρο:συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0