Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Μυθική επένδυση Αυστραλών στην Ιθάκη

Αρχική | Ομογένεια | Ομογένεια Αυστραλίας | Μυθική επένδυση Αυστραλών στην Ιθάκη

Θα την κάνουν θέρετρο διασήμων!

Η όψη που θα πάρουν οι ακτές της Ιθάκης μετά την κατασκευή του ILIAD Resort


Οι Αυστραλοί επενδυτές που θέλουν να φτιάξουν υπερπολυτελές τουριστικό θέρετρο στις νότιες ακτές της Ιθάκης, έχουν ήδη βάλει μπροστά το σχέδιό τους, καθώς ήδη στην ιστοσελίδα της εταιρίας αναρτήθηκαν οι μακέτες του έργου.

Βίλες, μαρίνες με δυνατότητα να υποδεχθούν ακόμα και κρουαζιερόπλοια, κατοικίες πολλών αστέρων προς ενοικίαση και πολλές επιπλέον ανέσεις για τους υψηλούς επισκέπτες του θα παρέχει το ILIAD Resort που θα δημιουργηθεί στη Νότια Ιθάκη. Η περιοχή σήμερα είναι τελείως παρθένα, ενώ όταν ολοκληρωθεί το έργο, θα μοιάζει με ένα μικρό «Μονακό»!

Μεταξύ άλλων, τα σχέδια προβλέπουν και τη δημιουργία γηπέδου γκολφ, μια μαρίνα με δυνατότητες υποδοχής 200 σκαφών, ένα παραθαλάσσιο «χωριό», έξι υπερπολυτελείς κατοικίες και 1020 σουίτες, σε ένα έργο τεραστίων προδιαγραφών, ειδικά για το μικρό νησί της Ιθάκης.

Εταιρίες με παγκόσμια καταξίωση στη διαχείριση ξενοδοχειακών μονάδων, έχουν ήδη καταθέσει προτάσεις για να αναλάβουν το θέρετρο αφού εγκαινιαστεί, κάτι που ακόμα δεν προσδιορίζεται χρονικά, αν και οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι εργασίες στο χώρο αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα.

Η ίδια η εταιρία αναφέρει στην ιστοσελίδα της: «Το ILIAD Resort βρίσκεται σε μια παραθαλάσσια έκταση στο μυθικό νησί της Ιθάκης και όταν ολοκληρωθεί θα είναι το μεγαλύτερο θέρετρο της Ελλάδας».
Νέος Κόσμος

Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Αυστραλία-OASIS: Η οικογενειακή επιχείρηση που είδε τη ζήτηση για ελληνικό καφέ να αυξάνεται εν μέσω πανδημίας

07 Μαϊου 2020, 19:14
Οι συνθήκες καραντίνας οδήγησαν σε άνοδο τις διαδικτυακές παραγγελίες   Ο χώρος της καφεστίασης ήταν από ...

Έλληνας της Μελβούρνης μοίρασε χιλιάδες δολάρια σε ανέργους

30 Μαρτίου 2020, 22:32
Ο Πίτερ Ντάρμος που πήγε στο Centrelink του Box Hill και μοίραζε χαρτονομίσματα των ...

«Υπάρχουν θεραπείες για πολλές ασθένειες αλλά κάθονται μέσα στα ψυγεία»

03 Απριλίου 2019, 01:47
Λέει η ομογενής επιστήμονας Καθηγήτρια Ανοσολογίας, Βάσω Αποστολοπούλου, στον «Νέο Κόσμο», ανακοινώνοντας επισήμως ότι ...


Σχολιάστε το άρθρο:συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0