Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

122 προσλήψεις υπαλλήλων στην Εθνική Τράπεζα - Οι όροι συμμετοχής, οι θέσεις και η προκήρυξη

Αρχική | Ειδήσεις | Θέσεις εργασίας - Προσλήψεις | 122 προσλήψεις υπαλλήλων στην Εθνική Τράπεζα - Οι όροι συμμετοχής, οι θέσεις και η προκήρυξη

Για το 2014 προκηρύχθηκαν 122 θέσεις μονίμων υπαλλήλων (Ανδρών - Γυναικών) με ημερομηνία υποβολής αιτήσεων από 14 Ιουλίου 2014 έως 22 Ιουλίου 2014 και ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί μέσω ΑΣΕΠ.

Η ημερομηνία, η ώρα διεξαγωγής και τα εξεταστικά κέντρα του Διαγωνισμού θα ανακοινωθούν από την Τράπεζα μέσω του ημερησίου τύπου και θα καταχωρηθούν στο Internet στο site της ΕΤΕ (www.nbg.gr) και στο site του ΑΣΕΠ (www.asep.gr), δέκα ημέρες πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής του.

Το έντυπο της Αίτησης - Δήλωσης Συμμετοχής θα υπάρχει και θα συμπληρώνεται στο Κατάστημα της Τράπεζας, στο οποίο υποβάλλεται η Αίτηση.

Η κατάθεση των Αιτήσεων θα γίνεται σε οποιοδήποτε κατάστημα ο υποψήφιος επιθυμεί και κατά προτίμηση στο πλησιέστερο της Κατοικίας του Κατάστημα της Τράπεζας κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα μέχρι και Πέμπτη από 8:00 - 14:30 και Παρασκευή από 8:00 - 14:00).

Βασικά Προσόντα:

· Να έχουν Ελληνική Εθνικότητα.

· Να έχουν πτυχίο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης ή Τεχνολογικής Εκπαίδευσης των Σχολών/Τμημάτων που αναφέρονται στην Αναλυτική Προκήρυξη.

· Ηλικία μέχρι 30 ετών (να έχουν γεννηθεί από 1/1/1984 και μετά).

· Να είναι μόνιμοι κάτοικοι των Δήμων ή των Νησιών για τις προκηρυχθείσες θέσεις, των οποίων διαγωνίζονται, ιδιότητα που πρέπει να αποδεικνύεται ως ορίζεται στην Αναλυτική Προκήρυξη.

Oι υποψήφιοι εχουν δικαίωμα να διαγωνιστούν για τις θέσεις που προκηρύσσονται σε ένα και μόνο από τους προαναφερόμενους Δήμους ή Νησιά.

Οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στις ενότητες:

· Γλωσσικών Δεξιοτήτων

· Αριθμητικών Δεξιοτήτων

· Γενικών Γνώσεων

· Ξένης Γλώσσας (Αγγλικά)

Η εξέταση σε όλες τις ενότητες θα γίνει με το σύστημα πολλαπλών επιλογών (Multiple Choice).
Οι Πίνακες επιτυχόντων - επιλαχόντων θα εκδοθούν το αργότερο εντός 2 μηνών από την ημερομηνία διεξαγωγής του Διαγωνισμού και οι προσληπτέοι θα ενημερωθούν εντός των επόμενων 10 ημερών. Πατήστε εδώ για την προκύρηξη .

Athens Voice

Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Υπεγράφη η προκήρυξη για 704 θέσεις ιατρών κλάδου Ε.Σ.Υ. σε νοσοκομεία

02 Μαρτίου 2024, 19:48
Εντός των επόμενων ημερών θα προκηρυχθούν περίπου 100 θέσεις ειδικευμένων ιατρών Φωτό: Pixabay.com Yπεγράφη χθες, Τρίτη ...

ΟΑΣΘ: Προσλήψεις 150 οδηγών - Από σήμερα οι αιτήσεις

27 Νοεμβρίου 2023, 15:13
Από σήμερα Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου, έως και την Πέμπτη 7/12 θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι ...

ΑΣΕΠ: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του μεγάλου γραπτού διαγωνισμού

24 Μαϊου 2023, 18:19
- Τέλος στην αγωνία 77.000 υποψηφίων   Το ποσοστό των επιτυχόντων στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ ανήλθε ...


Σχολιάστε το άρθρο:συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0