Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Με "πλαστό" πτυχίο ο διοικητής του νοσοκομείου Γρεβενών

Αρχική | Υγεία | Με "πλαστό" πτυχίο ο διοικητής του νοσοκομείου Γρεβενών

Δεν έχουν τέλος οι περιπτώσεις πτυχίων «μαϊμού» στα δημόσια νοσοκομεία. Στην ανάκληση διορισμού του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών, Θεόδωρου Κουκάκη, προχώρησε ο υπουργός Υγείας Μάκη Βορίδης μετά τη διαπίστωση πως ο αναγνωρισμένος τίτλος σπουδών από το ΔΙΚΑΤΣΑ που είχε καταθέσει ο –πρώην πλέον- διοικητής του νοσοκομείου, όπως επίσης και το δίπλωμα ειδικότητάς του είχαν μεν εκδοθεί στο όνομα προσώπου με το ίδιο ονοματεπώνυμο, αλλά με διαφορετικό τόπο και ημερομηνία γέννησης. Πριν το διορισμό του στο νοσοκομείο Γρεβενών το Νοέμβριο του 2013, ο Θ. Κουκάκης είχε επίσης διατελέσει υποδιοικητής στο «Μποδοσάκειο» της Πτολεμαΐδας.


Ο ίδιος, πάντως, σε επιστολή του που κοινοποίησε σε τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης παραθέτει την δική του άποψη για το θέμα λέγοντας ότι ο ίδιος υπέβαλε τη παραίτησή του για λόγους ευθιξίας. Πιο συγκεκριμένα, στην επιστολή του αναφέρει τα εξής:


«Την Παρασκευή, 4 Ιουλίου 2014 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Υπουργείο Υγείας με τον Διευθυντή του Υπουργού, τον Νομικό Σύμβουλο του Υπουργού και τον Διοικητή του Νοσοκομείου Γρεβενών. Κατά τη συνάντηση, σε πνεύμα καλής συνεργασίας, δόθηκαν ικανοποιητικές εξηγήσεις και διευκρινίσεις για ζητήματα που είχαν ανακύψει.


Ως Διοικητής του Νοσοκομείου Γρεβενών ενέμεινα στην παράκληση να γίνει αποδεκτή η αίτηση παραίτησής μου, ως και εγένετο, για λόγους ευθιξίας, προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο του Υπουργού στο χώρο της υγείας, σίγουρος για την τελική μου δικαίωση από την Ελληνική Δικαιοσύνη.


Ως απερχόμενος Διοικητής, επιθυμώ να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και το προσωπικό που πίστεψε το έργο και την τόσο κοπιαστική προσπάθεια μου και συνέβαλαν, μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου, στην θεαματική βελτίωση των υπηρεσιών υγείας στο Νοσοκομείο Γρεβενών.


Επίσης, εύχομαι περίσσια δύναμη και καλή επιτυχία σε όλους, με την ελπίδα να ολοκληρωθούν οι προγραμματισμένες μας δράσεις, οι τόσο απαραίτητες, στον χώρο της υγείας, για τον Γρεβενιώτη ασθενή (π.χ. λειτουργία του υφισταμένου υπερσύγχρονου αξονικού τομογράφου κτλ)».


Β. Κουρλιμπίνη

Πηγή:www.capital.gr

Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

«Καμπανάκι» Τσιόδρα: Η αμφισβήτηση των εμβολιασμών έχει συνέπειες

07 Μαρτίου 2024, 19:15
 - Δεν δικαιολογούμαστε να έχουμε επιδημίες ιλαράς το 2024     Φωτό: Pixabay.com Στην Ελλάδα, από την αρχή ...

Χειροπέδες σε γιατρό Κέντρου Υγείας - Έδινε ψεύτικες βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

02 Μαρτίου 2024, 18:34
 Ηλεία   Ο γιατρός είχε συνάψει συμφωνία με "ιατρικούς επισκέπτες" συγκεκριμένης φαρμακευτικής εταιρείας, για να συνταγογραφεί ...

Δωρεάν απογευματινά χειρουργεία για 50.000 ασθενείς

26 Φεβρουαρίου 2024, 21:45
Φωτό: Pixabay.com Καϊτανίδου Μάρθα Την αξιοποίηση 60 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης για να μην ...


Σχολιάστε το άρθρο:συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0