Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Διεθνής διάκριση για το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Αρχική | Εκπαίδευση | Διεθνής διάκριση για το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Κορυφαία διάκριση πέτυχε το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ανακηρυσσόμενο σε «Top Business School» με τέσσερα αστέρια διάκρισης (σε σύνολο πέντε) μεταξύ των 1000 καλύτερων Βusiness Schools του κόσμου, καταλαμβάνοντας την 47η θέση μεταξύ των 241 καλύτερων Business Schools της Δυτικής Ευρώπης, σύμφωνα με μια από τις εγκυρότερες πανεπιστημιακές κατατάξεις παγκοσμίως, την Eduniversal Business Schools Ranking Results.


Στην κατάταξη αυτή αξιολογούνται και κατατάσσονται τα 1000 καλύτερα Business Schools σε 154 χώρες, ταξινομημένες σε 6 γεωγραφικές ενότητες στη βάση ποσοτικών και ποιοτικών κριτηρίων. Τα κορυφαία 100 λαμβάνουν 5 αστέρια (φοίνικες) διάκρισης, τα επόμενα 200 λαμβάνουν 4 αστέρια, ενώ ακολουθούν τα υπόλοιπα.

Τα πλήρη αποτελέσματα είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα www.eduniversal-ranking.com

Η τιμητική αυτή διάκριση απονεμήθηκε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο πλαίσιο του 6th Eduniversal World Convention on Business Education. «Οικοδεσπότης» της επιστημονικής τελετής ήταν εφέτος το Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης και συγκεκριμένα το School of Business του Ιδρύματος.

Όπως ανέφερε στην ομιλία του ο Πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Καθηγητής Κωνσταντίνος Γάτσιος, η διάκριση αυτή αποδεικνύει τις ​προσπάθειες που γίνονται από την ακαδημαϊκή κοινότητα του Ιδρύματος για την Αριστεία και την Καινοτομία, για την οργάνωση και προσφορά σπουδών ​υψηλού επιπέδου που οδηγούν στην ταχεία επαγγελματική αποκατάσταση των φοιτητών του.

«Η εξασφάλιση της επαγγελματικής αποκατάστασης των φοιτητών μας είναι για εμάς το πρώτο μέλημα, σε μια χώρα όπου η ανεργία των νέων πλησιάζει  το 55%» είπε χαρακτηριστικά στην ομιλία του ο κ. Γάτσιος. Για να καταλήξει με την φράση: «Η στρατηγική μας έχει ως αφετηρία την ποιότητα των φοιτητών ​που προσελκύουμε και συνεχίζεται μέσω της υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης που παρέχουν τα καινοτόμα προγράμματα σπουδών μας».

Το ΟΠΑ βρίσκεται τα τελευταία χρόνια σε πορεία ανάπτυξης και επέκτασης εντός και εκτός των ελληνικών συνόρων, με σειρά νέων συνεργασιών με μεγάλα Πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα και επιχειρήσεις, ενώ πρόσφατα ήταν το πρώτο ελληνικό Δημόσιο Πανεπιστήμιο που έλαβε Ευρωπαϊκό Βραβείο Αριστείας, σύμφωνα με το παγκόσμια αναγνωρισμένο μοντέλο ​Αριστείας EFQM (European Foundation for Quality Management).

ΤΑ ΝΕΑ

Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

ΑΠΘ-Νομική: «Χάθηκε» η εξεταστική περίοδος του χειμερινού εξαμήνου

21 Φεβρουαρίου 2024, 16:57
«Η εξεταστική έλαβε τέλος» τονίζεται στην ανακοίνωση των καθηγητών μετά τη συνέλευση  - Η ανακοίνωση ...

ΕΚΠΑ: Σε αναστολή ο υπάλληλος που είχε εμπλοκή στο συμβάν με τον server του Πανεπιστημίου

13 Φεβρουαρίου 2024, 20:29
Το ΕΚΠΑ αναφέρει σε ανακοίνωσή του πως τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων ο υπάλληλος που, ...

Ποιος πλήρωσε 200.000 ευρώ για να μπλοκάρει τις εξετάσεις των Λυκείων;

30 Μαϊου 2023, 16:55
 Πηγές του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης τις οποίες επικαλείται η ΕΡΤ, μιλούν για 165 εκατομμύρια ...


Σχολιάστε το άρθρο:συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0