Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Ο γάτος του αεροδρομίου της Χίου

Αρχική | Ελεύθερος χρόνος | Φιλοζωία | Ο γάτος του αεροδρομίου της Χίου

Την φροντίδα που του προφέρουν οι υπάλληλοι του «Ομήρου», του αεροδρομίου της Χίου, και τα χάδια των ταξιδιωτών απολαμβάνει ο Μπουρμπούρης, ο γατούλης ο οποίος κατοικεί στον αερολιμένα του νησιού. Είναι το νέο πρόσωπο της πόλης αυτό το ξανθό γατί με τα πράσινα μάτια επισημαίνει ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χίου. Εκτός από την γατοτροφή τρώει και λιχουδιές όπως φέτες τυρί και ζαμπόν από τα σάντουιτς εκείνων που αναχωρούν και καταφθάνουν στο νησί αεροπορικώς.

Επειδή η Ελλάδα είναι γνωστή στους τουρίστες όχι μόνο για τις ομορφιές αλλά και τις ασχήμιες της – δηλαδή και για την συστηματική κακοποίηση των ζώων – ο Μπουρμπούρης είναι ο καλύτερο πρεσβευτής για να αλλάξουν γνώμη.

Είναι πολύ πιθανό αν βρεθείτε στο αεροδρόμιο να μπλεχτεί στα πόδια σας και να σας ζητήσει να τον χαϊδέψετε! Αν το κάνει μην του το αρνηθείτε άλλωστε δεν είναι όλοι οι κάτοικοι αυτού του τόπου κάφροι.

zoosos.gr





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Έχασε τη σκυλίτσα του στην Ελλάδα και τη βρήκε στην Σερβία

17 Απριλίου 2024, 23:00
- Η απίστευτη ιστορία της Ράικα   Φωτό: Facebook/Remy Dargere Μια ιστορία βγαλμένη… από ταινία έζησε ένας ...

Νέα Ιωνία: Πέταξε κουτάβια σε κάδο λίγο πριν περάσει απορριμματοφόρο

13 Απριλίου 2024, 20:51
Της επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 120.000 ευρώ χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό    Φωτό: Pixabay.com Αποτροπιασμός από τη δράση ...

Βοτανικός: Οκτώ χρόνια χωρίς αναστολή στον 33χρονο που σκότωνε γάτες

17 Ιανουαρίου 2024, 21:17
- Δεν έγινε και κάτι, απλώς τα λέγαμε, είπε στην απολογία του - Του ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0