Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Στην τελική ευθεία οι πρόβες της παράστασης της Τ. Σταυροπούλου, "Ο Επιθεωρητής" του Γκόγκολ

Αρχική | Ελεύθερος χρόνος | Θέατρο | Στην τελική ευθεία οι πρόβες της παράστασης της Τ. Σταυροπούλου, "Ο Επιθεωρητής" του Γκόγκολ

Θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη

26, 27 και 28 Ιουνίου

21.00

Είσοδος ελεύθερη

 

 

 

Στην τελική ευθεία οι πρόβες για την δεύτερη παράσταση της σκηνοθέτιδας των ομάδων ενηλίκων του Δήμου, Τόνιας Σταυροπούλου.

Το Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων του Δήμου Βριλησσίων, συνεχίζοντας την αναζήτησή του και την επιτυχημένη πορεία του, παρουσιάζει φέτος την κωμωδία του  Νικολάι Γκόγκολ « Ο Επιθεωρητής».

Το θεατρικό αριστούργημα του Ν. Γκόγκολ, ένα από τα κλασικότερα έργα της παγκόσμιας λογοτεχνίας στο χώρο της κοινωνικής σάτιρας, γράφτηκε το 1835,  είναι όμως πραγματικά επίκαιρο. Οι κρατικοί υπάλληλοι   συμπεριφέρονται ως δυνάστες του λαού, επιδίδονται σε απάτες και εκβιάζουν τους απλούς ανθρώπους της πόλης αυτής.

Όλη αυτή η διαφθορά και η μικρότητα των χαρακτήρων βγαίνουν στην επιφάνεια όταν φτάνει στην πόλη ένας τυχοδιώκτης, τον οποίο όλοι θεωρούν ότι είναι ο Γενικός Επιθεωρητής που έφτασε ινκόγκνιτο για να τους ελέγξει.

«Ο Επιθεωρητής» αποτελεί όχι μονάχα τη λαμπρότερη διακωμώδηση της τσαρικής γραφειοκρατίας, αλλά και της κοινωνικής διαφθοράς μέχρι σήμερα σε κάθε τόπο.

Η διασκευή του έργου είναι του Αντώνη Παπαϊωάννου, η διδασκαλία- σκηνοθεσία της Τόνιας Σταυροπούλου, τα σκηνικά της Χρυσάνθης Νίκα, τα κοστούμια της Δέσποινας  Αποστολοπούλου, η μουσική της Λίλιαν  Δημητρακοπούλου και οι χορογραφίες της Κασσιανής Γεωργακοπούλου.

Χορηγοί επικοινωνίας: Vrilissia Times-Βριλησσιώτικα Νέα.

Εχουμε πάρει μια σειρά συνεντεύξεων, όλων των μέλων της ομάδας της Τ. Σταυροπούλου και θα τις παρουσιάσουμε ως την πρεμιέρα  26 Ιουνίου.

 

 

 

Vrilissia Times





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Θέατρο: Α. Τσέχοφ, "Ο Βυσσινόκηπος" - Κριτική Νίκου Μπατσικανή*

05 Μαρτίου 2024, 19:30
 "Ο Βυσσινόκηπος": Το αριστούργημα του Τσέχοφ σε θαυμάσια παράσταση στο Διάχρονο Θέατρο Φωτό: Απόστολος Δελάλης «Ο ...

Θέατρο: Κικής Μαυρίδου, «Η μάνα αυτουνού… Έλλη Ζάχου - Ταχτσή» - Κριτική Νίκου Μπατσικανή*

20 Φεβρουαρίου 2024, 22:54
 Συγκλονιστική παράσταση στο θέατρο "Εν Αθήναις", παραγωγής του Πολυχώρου "Vault" Βασισμένο στη ζωή της μητέρας ...

Θέατρο: Henrik Ibsen, "Αγριόπαπια" - Κριτική Νίκου Μπατσικανή*

21 Νοεμβρίου 2023, 18:54
 Θαυμάσια παράσταση στο θέατρο "Εκάτη" «ΑΓΡΙΟΠΑΠΙΑ», του Henrik Ibsen Σκηνοθεσία: Βαλεντίνη Λουρμπά Φωτό: Αντώνης Συμεωνάκης Ερμηνείες: Μάνος Χατζηγεωργίου, ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0