Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

«Ποιος έκλεψε τα Χριστούγεννα;» - Του Τάσου Κοντογιαννίδη

Αρχική | Ελεύθερος χρόνος | Θέατρο | «Ποιος έκλεψε τα Χριστούγεννα;» - Του Τάσου Κοντογιαννίδη

Μέσα σε μια ζεστή γιορταστική ατμόσφαιρα, όπως τη βιώνουμε τις άγιες αυτές μέρες, μια ομάδα σπουδαστών της Δραματικής Σχολής της Μιμής Ντενίση, ζωντάνεψαν φανταστικούς ήρωες Χριστουγεννιάτικων παραμυθιών, σκορπώντας χαρά στους μικρούς αλλά και στους μεγάλους θεατούς τους.

Με τίτλο «Ποιος έκλεψε τα Χριστούγεννα;» δημιούργησαν μόνοι την παράστασή τους, κάνοντας έκπληξη στους καθηγητές, αλλά και στους μικρούς και μεγάλους φίλους που τους παρακολουθήσουν.

Οι φανταστικοί ήρωες των Χριστουγεννιάτικων παραμυθιών, αναζητούσαν ποιος έκανε αυτό το μεγάλο κακό, δηλαδή «ποιός έκλεψε τα Χριστούγεννα;», με σκοπό να φέρουν πίσω στις καρδιές των ανθρώπων τη χαμένη ελπίδα και τη ζεστασιά που δημιουργεί η γιορτή των Χριστουγέννων. Όμως, έβρισκαν συνεχώς εμπόδια.

Ώσπου, στον δρόμο της αναζήτησης, κάτι άλλαξε και οι καρδιές των ανθρώπων ζεστάθηκαν και τα Χριστούγεννα επέστρεψαν! Το μήνυμα που πέρασαν οι νεαροί ηθοποιοί στο κοινό τους, είναι πως με την αγάπη και τη συνεργασία όλων, παρά τις δυσκολίες, αν πραγματικά θέλουν κάτι, μπορούν να το πετύχουν.

Έτσι, οι φανταστικοί ήρωες, έφεραν πάλι πίσω τα Χριστούγεννα, και οι ηθοποιοί κατάφεραν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, εντυπωσιάζοντας τους καθηγητές και το κοινό, με τις ικανότητες τους!

Στο παραμύθι συμμετείχαν η Δήμητρα Μπακαλγιάννη, η οποία έγραψε και το σενάριο, ο Τάσος Κοντόγιωργας στον ρόλο του Σκρουτζ, η Γεωργία Σιακαβάρα στον ρόλο της Βασίλισσας του χιονιού, η Νατάσσα Κοντογιάννη έπαιξε το κοριτσάκι με τα σπίρτα, η Χρύσα Ταράλη στον ρόλο της Φρικαντέλλας, ο Κώστας Ουζουνέλλης στον ρόλο του Φρεντ, η Τζίνα Αγραφιώτη στον ρόλο της Άννας, η Κατερίνα Βολίκα έκανε την Νεραϊδομάγισσα, ο Νικόλας Γκαλονάκης στον ρόλο του Νικ, ο Πάνος Μπελεγράτης στον ρόλο του Μπομπ και η Σέβη Ορφανίδου «ντυθηκε» τον ρόλο της Μάντισσας, που απέδωσε με εκπληκτικό τρόπο! Τους σπουδαστές συνεχάρησαν, η διευθύντριά τους Μιμή Ντενίση, ο καθηγητής και σκηνοθέτης Δημήτρης Μαλισσόβας και το κοινό που τους παρακολούθησε και τους χειροκρότησε θερμά!

Real.gr





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Θέατρο: Α. Τσέχοφ, "Ο Βυσσινόκηπος" - Κριτική Νίκου Μπατσικανή*

05 Μαρτίου 2024, 19:30
 "Ο Βυσσινόκηπος": Το αριστούργημα του Τσέχοφ σε θαυμάσια παράσταση στο Διάχρονο Θέατρο Φωτό: Απόστολος Δελάλης «Ο ...

Θέατρο: Κικής Μαυρίδου, «Η μάνα αυτουνού… Έλλη Ζάχου - Ταχτσή» - Κριτική Νίκου Μπατσικανή*

20 Φεβρουαρίου 2024, 22:54
 Συγκλονιστική παράσταση στο θέατρο "Εν Αθήναις", παραγωγής του Πολυχώρου "Vault" Βασισμένο στη ζωή της μητέρας ...

Θέατρο: Henrik Ibsen, "Αγριόπαπια" - Κριτική Νίκου Μπατσικανή*

21 Νοεμβρίου 2023, 18:54
 Θαυμάσια παράσταση στο θέατρο "Εκάτη" «ΑΓΡΙΟΠΑΠΙΑ», του Henrik Ibsen Σκηνοθεσία: Βαλεντίνη Λουρμπά Φωτό: Αντώνης Συμεωνάκης Ερμηνείες: Μάνος Χατζηγεωργίου, ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0