Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Φανατικός της... Μενεγάκη ο νέος σύμβουλος του Τσίπρα

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | Φανατικός της... Μενεγάκη ο νέος σύμβουλος του Τσίπρα

O Ν. Καρανίκας αποθεώνει την Ελένη Μενεγάκη στους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media με φράσεις όπως "είσαι θεά", "κούκλα και σήμερα".

 

 

Δεν κρύβει την αγάπη και το θαυμασμό του για την τηλεπαρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη ο 47χρονος Νίκος Καρανίκας, οποίος δηλώνει αρνητής στράτευσης, αδιόριστος εκπαιδευτικός και σερβιτόρος και πρόσφατα διορίστηκε στη θέση του ειδικού συμβούλου στο γραφείο Στρατηγικού Σχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας του πρωθυπουργού.

Παλαιότερα μέλος της ΚΝΕ, ιδρυτικό μέλος του Συνασπισμού, αδελφός πρώην βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ και φίλος του Αλέξη Τσίπρα, ο Ν. Καρανίκας αποθεώνει την Ελένη Μενεγάκη στους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media με φράσεις όπως "είσαι θεά", "κούκλα και σήμερα", ενώ δεν παραλείπει να εκφράσει και απορίες ενδυματολογικού περιεχομένου, ρωτώντας: "Τι μποτάκια φοράς τέλοσπάντων;".

Όπως ο ίδιος παραδέχεται η γνωστή παρουσιάστρια αποτελεί ζωογόνο και κινητήρια δύναμη για την καθημερινότητά, καθώς υποστηρίζει ότι "με διατηρείς ορεξάτο και οργανώνω τις δουλειές μου".


Μερικά χαρακτηριστικά tweets:

Τι αναφέρει στο βιογραφικό του

«Αδιόριστος εκπαιδευτικός-σερβιτόρος. Γεννήθηκα το '69, σχολείο πήγα, γράμματα έμαθα, όπως με προέτρεπαν και οι γονείς μου για να γίνω άνθρωπος. Από τα εφηβικά μου χρόνια όμως, κατάλαβα ότι άνθρωπος γίνεσαι στο συλλογικό και στους κοινωνικούς αγώνες και επίσης, ότι η καριέρα είναι σαν την χολέρα. Από μαθητής, μέλος της Κ.Ν.Ε. -ως το ’92, ιδρυτικό μέλος της νεολαίας ΣΥΝ., αρνητής στράτευσης και μέλος του Συνδέσμου Αντιρρησιών Συνείδησης. Ιδρυτικό μέλος του ελληνικού κοινωνικού Φόρουμ, συμμετείχα ενεργά σ’ όλες τις ευρωπαϊκές και τοπικές κινητοποιήσεις. ΣΥΡΙΖΑ σήμερα και μέλος της ΚΠΕ του Συνασπισμού.

Στα ζητήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης μυήθηκα ως μέλος της δημοτικής κίνησης ‘Θεσσαλονίκη των πολιτών και της οικολογίας’ και μέσα από κινήσεις για την υπεράσπιση των ελεύθερων χώρων, ενάντια στην υποθαλάσσια, τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας, για την σχολική στέγη και βασικά στην ανοιχτή συνέλευση και τις κινητοποιήσεις των κατοίκων της γειτονιάς (E' διαμέρισμα) για τα ζητήματα της καθημερινότητας στην πόλη. Τα προσωπικά μου εξακολουθούν να είναι προσωπικά μου και δεν τα εκθέτω».

 

TheToc.gr





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Δέσποινα Βανδή: Τουρκική «επίθεση» μετά την ακύρωση της συναυλίας στο Τσεσμέ

18 Ιουλίου 2024, 16:19
  – «Χαίρομαι που σας ρίξαμε στη θάλασσα»     Η κίνηση της Δέσποινας Βανδή να ακυρώσει ...

Αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Δραγασάκης

18 Ιουλίου 2024, 12:27
- Ο Κασσελάκης έχει βάλει το κόμμα σε διαδικασία απο-αριστεροποίησης «Ο κ. Κασσελάκης παρέλαβε ένα ...

Δένδιας προς Τουρκία: Παρέλειψα να «ευχαριστήσω» τις δυνάμεις εισβολής

17 Ιουλίου 2024, 13:22
Με σκωπτικό τρόπο απαντά η Ελλάδα στην προσωπική επίθεση που άσκησε το υπουργείο Άμυνας ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0