Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Τσουνάμι μετακλητών και συμβούλων στο Δημόσιο - Όλες οι αποφάσεις, όλα τα ονόματα!

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | Τσουνάμι μετακλητών και συμβούλων στο Δημόσιο - Όλες οι αποφάσεις, όλα τα ονόματα!

ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ

 

 

Όνειρο θερινής νυκτός η περίφημη αριστερή αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας του κράτους... Ο ΣΥΡΙΖΑ, ακάθεκτος, φτιάχνει το δικό του κομματικό κράτος - Το Newsbomb.gr σάς παρουσιάζει όλη τη λίστα των διορισμών.

Το Νewsbomb.gr καταγράφοντας αναλυτικά μέρα - μέρα τις προσλήψεις αυτές ανά υπουργείο διαπιστώνει πως παρά τις βαρύγδουπες εξαγγελίες, τις ανακοινώσεις περί ηθικών πλεονεκτημάτων και τις διαβεβαιώσεις πως έχει αλλάξει ο τρόπος επιλογής των συμβούλων και των συνεργατών, στα υπουργεία ουσιαστικά δεν έχει αλλάξει το παραμικρό.

Δεν είναι μόνο οι συγγενείς, είναι κυρίως οι φίλοι και οι κομματικοί σύντροφοι που τοποθετούνται συνήθως χωρίς κανένα άλλο κριτήριο παρά ένα τυπικό πτυχίο σε θέσεις κλειδιά που απαιτούν αυξημένα προσόντα.

Πολλοί συνταξιούχοι κυρίως στις διοικήσεις νοσοκομείων, υπάλληλοι ασχέτων ειδικοτήτων όπως για παράδειγμα των ΕΛ.ΤΑ ή άλλων οργανισμών που καλούνται να ελέγξουν ή να διαχειριστούν ενέργειες άλλων ή και συμβάσεις πολλών εκατοντάδων χιλιάδων ή και εκατομμυρίων ευρώ, άγνωστο με ποια ουσιαστικά προσόντα.

Φτάσαμε ακόμη και στο σημείο να διοριστεί στη Βουλή ως μετακλητός ο Γιώργος Ζάμπας, γιος ενός στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, που τα βράδια τραγουδάει σε νυχτερινά κέντρα.

Καθημερινά δε, η δημοσιογραφική έρευνα ανακαλύπτει την ιδιαίτερη σχέση που κρύβεται σχεδόν πίσω από κάθε διορισμό.

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι η πρωθύστερη ημερομηνία διορισμού που αναφέρεται στις υπουργικές αποφάσεις. Διαφορές που φτάνουν ακόμη και τους 3 ή 4 μήνες σε σχέση με την απόφαση και τη δημοσίευσή της στο ΦΕΚ. Αυτό εκτός των άλλων σημαίνει ότι οι διοριζόμενοι θα πληρωθούν αναδρομικά από την πρώτη ημέρα πρόσληψης που αναφέρει η απόφαση.

Το newsbomb.gr κατέγραψε όλους τους διορισμούς έναν προς έναν και τους παρουσιάζει σε έναν πλήρη κατάλογο:

DIORISMOI METAKLHTWN

 

Newsbomb.gr

Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Θεωρείο: Τι δίνει δημοσκοπικά ο Μπελέρης

20 Απριλίου 2024, 14:12
2' 21" χρόνος ανάγνωσης     Σταύρος Παπαντωνίου Η υποψηφιότητα του Φρέντι Μπελέρη έχει προκαλέσει μεγάλη αισιοδοξία στο ...

Μιχαηλίδου: Τα 14 μέτρα για την ισότητα των γυναικών στην αγορά εργασίας

17 Απριλίου 2024, 19:18
«Η Ελλάδα προχώρησε πρόσφατα σε μια ακόμα μεταρρύθμιση για την ισότητα των φύλων στην ...

ΣΥΡΙΖΑ: Διπλός «πονοκέφαλος» για βάπτιση Κασσελάκη και δηλώσεις Παπανώτα

18 Απριλίου 2024, 12:39
Η ανάγνωση της αντίδρασης του Γιώργου Τσίπρα και οι «γκρίνιες» 50 ημέρες πριν την ...


Σχολιάστε το άρθρο:συνολικά: | προβολή:

    image

    Ποιος θυμάται την Ασπασία;

    «Σκοτώνω την κόρη μας για να μη γίνει σαν και εσένα. Κανονικά θα έπρεπε να σκοτώσω εσένα, αλλά επειδή θα ζήσεις, όσο ζήσεις, με το βάρος του θανάτου της, θα είναι καλύτερα». Φωτoγραφίες: Σπυριδούλα Φατούρου/facebookΜε αποδέκτη την εν διαστάσει σύζυγό του, Σπυριδούλα Φατούρου, άφησε αυτό το σημείωμα που ξεχειλίζει χολή και κακία ο 47χρονος πατέρας της Ασπασίας πριν αυτοκτονήσει, αφού είχε ...
    Διαβάστε το άρθρο
Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0