Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Ο Μάρδας αναζητά επενδυτές ανάμεσα στους πρόσφυγες

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | Ο Μάρδας αναζητά επενδυτές ανάμεσα στους πρόσφυγες

- 250.000 ευρώ για καλύτερη μεταχείριση παραμονής

 


Ένα περίεργο σχέδιο αποκάλυψε ο υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Μάρδας αναφορικά με τις προθέσεις της κυβέρνησης για τους πρόσφυγες, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Ο κ. Μάρδας αποκάλυψε πως η κυβέρνηση μελετά ένα σχέδιο με σκοπό να εξετάσει το οικονομικό προφίλ των μεταναστών και των προσφύγων, οι οποίοι αυτή τη στιγμή στη χώρα μας ξεπερνούν τους 50.000.

Όπως είπε, εάν υπάρχουν κάποιοι πρόσφυγες που έχουν τη δυνατότητα να επενδύσουν στην Ελλάδα ένα ποσό από 250.000 ευρώ τότε αυτοί οι πρόσφυγες θα έχουν ευνοϊκή μεταχείριση παραμονής.

Φυσικά από την κουβέντα δεν έλειψε και η διαπραγμάτευση με το κουαρτέτο, με τον κ. Μάρδα να αναφέρει πως το δημοσιονομικό κενό δεν είναι ανάγκη να καλυφθεί από φόρους με τη σημερινή τους μορφή τονίζοντας πως η κυβέρνηση εξετάζει διάφορα σενάρια, χωρίς ωστόσο να τα αποκαλύψει.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Ποταμιού το οποίο με ανακοίνωσή του κάνει λόγο για ανοησίες. Συγκεκριμένα, το Ποτάμι αναφέρει πως "η κυβέρνηση διώχνει τους επενδυτές, αλλά χρίζει επενδυτές τους πρόσφυγες! Αρκεί «να έχουν 250.000 ευρώ και θα έχουν ευνοϊκή μεταχείριση» όπως δηλώνει ο υφυπoυργός κ. Μάρδας. Μπράβο. Μαζί με το μεταναστευτικό η κυβέρνηση λύνει και το οικονομικό πρόβλημα της χώρας. Οι Έλληνες - με αυτά που ακούν -θα μεταναστεύσουν και οι πρόσφυγες θα γίνουν οι μεγάλες επενδυτές.".

NewsIt.gr

Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Απεργία ΓΣΕΕ: Τραβούν χειρόφρενο την Τετάρτη Μετρό, Ηλεκτρικός και Σιδηρόδρομος

15 Απριλίου 2024, 20:51
Στην απεργία της Τετάρτης 17ης Απριλίου,  που προκήρυξε η ΓΣΕΕ,  θα συμμετέχουν Μετρό, Ηλεκτρικός ...

Ενδοοικογενειακή βία: «Safe houses» σε όλη την επικράτεια - H πλατφόρμα για τα θύματα

12 Απριλίου 2024, 17:02
 – Πώς θα λειτουργούν     Φωτό: Pixabay.com Με ανακοίνωση, η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε διευκρινήσεις για τα ...

Stop Bullying - Μην ανέχεσαι το bullying. Μίλα. Μπορείς! (video)

11 Απριλίου 2024, 22:33
Για να σπάσει ο κύκλος της σχολικής βίας, πρέπει να μιλήσεις πρώτα εσύ. Φωτό: ...


Σχολιάστε το άρθρο:συνολικά: | προβολή:

    image

    Περί Καλλιόπης...

    Ενημερωτικό σημείωμα προς κ. Στέφανο Κασσελάκη, Στρατιώτη Πυροβολικού, Θήβα Αγαπητέ κύριε Κασσελάκη, Ακούγοντας τις πρόσφατες δηλώσεις σας περί της αγγαρείας καθαρισμού της τουαλέτας στο στρατό, της επονομαζόμενης «Καλλιόπης», ονομασία που σπεύσατε να χαρακτηρίσετε ως σεξιστική, θα ήθελα να επισημάνω τα εξής:  Όταν πρωτολειτούργησε ο υπόγειος ηλεκτρικός σταθμός της Ομόνοιας το 1930, ήταν διακοσμημένος με τα αγάλματα των εννέα Μουσών. Ακριβώς έξω από τις τουαλέτες ...
    Διαβάστε το άρθρο
Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0