Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Ο Μίλο Γιαννόπουλος ετοιμαζόταν να βάλει... φωτιές στο Μπέρκλεϊ

Αρχική | Ειδήσεις | Κόσμος | Ο Μίλο Γιαννόπουλος ετοιμαζόταν να βάλει... φωτιές στο Μπέρκλεϊ

ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΣΤΟ «ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ» ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

 

Μια προκλητική ομιλία, μέσω της οποίας θα έβαζε στο «στόχαστρο» φοιτητές του πανεπιστημίου Μπέρκλεϊ που δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα για να βρίσκονται στις ΗΠΑ, φέρεται ότι είχε… σχεδιάσει ο Μίλο Γιαννόπουλος.

Η εν λόγω ομιλία ακυρώθηκε μετά από θύελλα αντιδράσεων και σοβαρά επεισόδια στους χώρους του πανεπιστημίου.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα The Independent, αξιωματούχοι του πανεπιστημίου του Μπέρκλεϊ προειδοποίησαν ότι ο Γιαννόπουλος, ένθερμος υποστηρικτής του Τραμπ, σκόπευε να αναφέρει συγκεκριμένα ονόματα φοιτητών.

 

«Ανησυχούμε ιδιαίτερα για την ασφάλεια των φοιτητών αλλά και την δυνατότητά τους να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους στην Καλιφόρνια μετά από την ομιλία του Μίλο» γράφει η επιστολή του τμήματος φοιτητικών υποθέσεων του πανεπιστημίου, η οποία εστάλη στους ρεπουμπλικάνους του πανεπιστήμιου του Μπέρκλεϊ.

 

Στην ίδια επιστολή, το γραφείο του πανεπιστημίου αναφέρει ότι πιστεύει πως ο Γιαννόπουλος θα κατονομάσει φοιτητές για να «προωθήσει την πολιτική του ατζέντα».

 

Ο ίδιος ο Μίλο Γιαννόπουλος, σε δήλωσή του στην εφημερίδα Independent, αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι σκόπευε να «ξεμπροστιάσει» φοιτητές που ζουν παράνομα στη χώρα.


ΕΘΝΟΣ

Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

"Όχι" διά νόμου λέει στη γρήγορη μόδα η Γαλλία

18 Απριλίου 2024, 17:55
Λίζα Λούις   Φωτό: Pixabay.com Η Γαλλία επεξεργάζεται νόμο για τον περιορισμό της γρήγορης μόδας. Ειδικοί του ...

Βαθιά διχασμένο το πολεμικό συμβούλιο του Ισραήλ

17 Απριλίου 2024, 14:12
 – Το ρίσκο και οι δύσκολες αποφάσεις Οι μακροχρόνιες διαφωνίες έχουν «θολώσει» τις σχέσεις μεταξύ ...

Επίθεση Ιράν σε Ισραήλ: Με κομμένη ανάσα ο πλανήτης

14 Απριλίου 2024, 13:05
- Νετανιάχου για ιρανική επίθεση: «Αναχαιτίσαμε, μαζί θα κερδίσουμε»     Εκρήξεις σημειώνονται στον ουρανό της πρωτεύουσας, ...


Σχολιάστε το άρθρο:συνολικά: | προβολή:

    image

    Ποιος θυμάται την Ασπασία;

    «Σκοτώνω την κόρη μας για να μη γίνει σαν και εσένα. Κανονικά θα έπρεπε να σκοτώσω εσένα, αλλά επειδή θα ζήσεις, όσο ζήσεις, με το βάρος του θανάτου της, θα είναι καλύτερα». Φωτoγραφίες: Σπυριδούλα Φατούρου/facebookΜε αποδέκτη την εν διαστάσει σύζυγό του, Σπυριδούλα Φατούρου, άφησε αυτό το σημείωμα που ξεχειλίζει χολή και κακία ο 47χρονος πατέρας της Ασπασίας πριν αυτοκτονήσει, αφού είχε ...
    Διαβάστε το άρθρο
Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0