Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Νέο «χτύπημα» Τραμπ: Επίθεση στον δικαστή του Σιάτλ - «Θα ανατραπεί η γελοία απόφαση του»

Αρχική | Ειδήσεις | Κόσμος | Νέο «χτύπημα» Τραμπ: Επίθεση στον δικαστή του Σιάτλ - «Θα ανατραπεί η γελοία απόφαση του»

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ «ΠΑΓΩΜΑ» ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

 


Φωτογραφία: AP

 

Ο Ντόναλντ Τραμπ περνά στην αντεπίθεση μετά την απόφαση δικαστηρίου του Σιάτλ, με την οποία «παγώνει» το διάταγμα του Προέδρου των ΗΠΑ για τη μετανάστευση.

Ο ομοσπονδιακός δικαστής του Σιάτλ μπλόκαρε προσωρινά την Παρασκευή, το αντιμεταναστευτικό διάταγμα του Προέδρου των ΗΠΑ που έχει στόχο επτά χώρες με κυρίως μουσουλμανικό πληθυσμό, όμως ο Λευκός Οίκος υποσχέθηκε αμέσως ότι θα απαντήσει. Η προσωρινή δικαστική εντολή του δικαστή Τζέιμς Ρόμπαρτ ισχύει για ολόκληρη την αμερικανική επικράτεια μέχρι να εξεταστεί η προσφυγή που κατέθεσε τη Δευτέρα ο υπουργός Δικαιοσύνης της Πολιτείας της Ουάσινγκτον Μπομπ Φέργκιουσον.

Ο Τραμπ «χτύπησε» το πρωί του Σαββάτου με απειλές και ειρωνίες προς τον δικαστή του Σιάτλ αναφέροντας στον λογαριασμό του στο Twitter: «Η άποψη αυτού του αποκαλούμενου δικαστή, η οποία ουσιαστικά αφαιρεί την επιβολή του νόμου από τη χώρα μας, είναι γελοία και θα ανατραπεί».

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ συμπλήρωσε τονίζοντας ακόμα πως όταν μια χώρα δεν μπορεί να αποφασίζει «ποιος θα μπαίνει και ποιος θα βγαίνει», τότε αυτό είναι «μεγάλο πρόβλημα».

Αναλυτικά ο πρόεδρος Τραμπ έγραψε: «Οταν μια χώρα δεν είναι πλέον ικανή να αποφασίζει ποιος μπορεί και ποιος δεν μπορεί να μπει και να βγει, ειδικά για λόγους ασφάλειας - μεγάλο πρόβλημα! Είναι ενδιαφέρον πως συγκεκριμένες χώρες της Μέσης Ανατολής συμφωνούν με την απαγόρευση. Γνωρίζουν ότι εάν μπουν συγκεκριμένοι άνθρωποι, τότε είναι θάνατος και καταστροφή. Η απόφαση του αποκαλούμενου δικαστή, που ουσιαστικά αφαιρεί τη δύναμη του νόμου σε αυτή τη χώρα, είναι γελοία και θα ανατραπεί»!

Την ίδια ώρα πάντως, αεροπορικές εταιρίες όπως η Qatar Airways και η Air France ανακοίνωσαν πως θα επιτρέπουν πλέον στους πολίτες αυτούς να ταξιδεύουν κανονικά στις ΗΠΑ.


iefimerida.gr





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Microsoft: Έπεσαν τα συστήματα της σε όλο τον κόσμο - Χάος στα αεροδρόμια

19 Ιουλίου 2024, 13:20
Εκτός λειτουργίας τα συστήματα σε όλο τον κόσμο λόγω προβλήματος που φαίνεται να συνδέεται ...

Ευρωκοινοβούλιο: Επανεκλογή φον ντερ Λάιεν στην Κομισιόν με 401 ψήφους

18 Ιουλίου 2024, 17:28
Την στήριξαν το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, οι Σοσιαλιστές και το μεγαλύτερο μέρος των Πρασίνων, ...

Τα μοιραία λάθη των μυστικών υπηρεσιών που έβαλαν σε κίνδυνο τον Τραμπ

14 Ιουλίου 2024, 14:41
  - Τι λένε ειδικοί ασφαλείας    Φωτό: Pixabay.com Λανθασμένους χειρισμούς από τους άνδρες των μυστικών υπηρεσιών, ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0