Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Το καλύτερο σουπερμάρκετ στον κόσμο ανήκει σε Έλληνα...

Αρχική | Ομογένεια | Ομογένεια Αυστραλίας | Το καλύτερο σουπερμάρκετ στον κόσμο ανήκει σε Έλληνα...

Για δεύτερη χρονιά το βραβείο International Retailer of the Year 2017 απονεμήθηκε στο Νίκο Τσαπαλιάρη

 

Φωτο: Υπερήφανος ο Νίκος Τσαπαλιάρης δείχνει το βραβείο που του απονεμήθηκε στο Λας Βέγκας


 

ΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΜΑΪΟΥ

Το βραβείο του καλύτερου σουπερμάρκετ στον κόσμο (International Retailer of the Year 2017) απονεμήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον Έλληνα επιχειρηματία Νίκο Τσαπαλιάρη και τον γιο του Σπύρο, από την Ιndependent Grocers Alliance, που δημιουργήθηκε το 1962 και λειτουργεί σε παραπάνω από 30 χώρες.

Πρόκειται για το κατάστημα του Frewville Foodland IGA Supermarket νοτιοανατολικά της Αδελαΐδας, το οποίο απασχολεί πάνω από 260 υπαλλήλους.

«Είναι μία εξαιρετικά περήφανη στιγμή για εμάς να τυγχάνει η τοπική επιχείρηση μας τέτοιας αναγνώρισης σε διεθνές επίπεδο» είπε ο κ. Τσαπαλιάρης.

Η επιχείρησή του είναι η μοναδική που κέρδισε το βραβείο δυο συνεχόμενες χρονιές.

Η ποιότητα και η ποικιλία των προϊόντων, η πρόοδος των υπαλλήλων, οι καινοτόμες ιδέες καθώς και η συμβολή και προσφορά στο κοινωνικό σύνολο είναι μόνο μερικά από τα κριτήρια επιλογής του βραβευμένου καταστήματος, αλλά για την οικογένεια Τσαπαλιάρη (Chapley) όλα ξεκινούν και σταματούν στις ανάγκες των πελατών τους γι' αυτό και δίνουν όλη τους την προσοχή και ιδιαίτερη σημασία στην εξυπηρέτηση τους.

Ταυτόχρονα, παρ' ότι η επιχείρηση προοδεύει με την βοήθεια της τεχνολογίας και καινοτομίας, οι ελληνικής καταγωγής ιδιοκτήτες από την Ικαρία, αρνούνται πεισματικά να κάνουν χρήση των ηλεκτρονικών «self service» ταμείων με αποτέλεσμα από το 2015 έως σήμερα να έχουν δημιουργήσει πάνω από 100 νέες θέσεις εργασίας στο συγκεκριμένο κατάστημά τους.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στο «Νέο Κόσμο», ο γιος της οικογένειας, Σπύρος Τσαπαλιάρης (Spero Chapley), ο οποίος εκτελεί χρέη γενικού διευθυντή, είχε δηλώσει ότι οι πωλήσεις στο συγκεκριμένο κατάστημα έχουν τετραπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια από τότε που η επιχείρηση ξεκίνησε μια συνειδητή προσπάθεια να προσφέρει όχι μόνο εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα αλλά μια ολοκληρωμένη εμπειρία που περιλαμβάνει ζωντανή μουσική (πιάνο) στο κατάστημα τα σαββατοκύριακα, μεγάλη ποικιλία βιολογικών προϊόντων καθώς και ευρωπαϊκές λιχουδιές που κατασκευάζονται σε εστίες φούρνου μέσα στο σουπερμάρκετ.

Η επιχείρηση απασχολεί πολλούς ομογενείς και νεοφερμένους συμπαροίκους στα δύο καταστήματά της.

Νέος Κόσμος





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Αυστραλία-OASIS: Η οικογενειακή επιχείρηση που είδε τη ζήτηση για ελληνικό καφέ να αυξάνεται εν μέσω πανδημίας

07 Μαϊου 2020, 19:14
Οι συνθήκες καραντίνας οδήγησαν σε άνοδο τις διαδικτυακές παραγγελίες   Ο χώρος της καφεστίασης ήταν από ...

Έλληνας της Μελβούρνης μοίρασε χιλιάδες δολάρια σε ανέργους

30 Μαρτίου 2020, 22:32
Ο Πίτερ Ντάρμος που πήγε στο Centrelink του Box Hill και μοίραζε χαρτονομίσματα των ...

«Υπάρχουν θεραπείες για πολλές ασθένειες αλλά κάθονται μέσα στα ψυγεία»

03 Απριλίου 2019, 01:47
Λέει η ομογενής επιστήμονας Καθηγήτρια Ανοσολογίας, Βάσω Αποστολοπούλου, στον «Νέο Κόσμο», ανακοινώνοντας επισήμως ότι ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0