Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Πανελλαδικές 2017: Οι Απαντήσεις σε Ιστορία, Φυσική και Ανάπτυξη Εφαρμογών (ΓΕΛ)

Αρχική | Εκπαίδευση | Πανελλαδικές 2017 | Πανελλαδικές 2017: Οι Απαντήσεις σε Ιστορία, Φυσική και Ανάπτυξη Εφαρμογών (ΓΕΛ)

Κριτική σκέψη και συνθετική ικανότητα απαιτούσαν τα θέματα στην Ιστορία Προσανατολισμού, ενώ τα θέμα της Φυσικής ήταν σαφή και επιστημονικά διατυπωμένα.

Διαβαθμισμένης δυσκολίας ήταν τα θέμα της Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον, στα οποία εξετάστηκαν τη Δευτέρα οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων.

Όπως σχολιάζει η Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος, ειδικά για τα θέματα της Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον  το άριστα είναι μόνο για μαθητές που έχουν προετοιμαστεί σωστά και έχουν κατανοήσει καλά τις έννοιες του προγραμματισμού.

Τόσο τα θέματα της Φυσικής όσο και της Ιστορίας απευθύνονταν σε καλά προετοιμασμένους μαθητές καθώς κάλυπτα μεγάλο μέρος της διδαχθείσας ύλης.

Τanea.gr σε συνεργασία με τα φροντιστήρια Ομόκεντρο Φλωρόπουλου μεταδίδουν τις απαντήσεις στα θέματα της Νεοελληνικής Γλώσσας.

Τα θέματα της Ιστορίας και οι απαντήσεις

Τα θέματα της Φυσικής και οι απαντήσεις

Τα θέματα της Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον και οι απαντήσεις

Την Τρίτη τη σκυτάλη παίρνουν πάλι τα ΕΠΑΛ με τους υποψηφίους να εξετάζονται στα Ψηφιακά Συστήματα, τον Προγραμματισμό Υπολογιστών, τη Μεταφορά Φορτίων και την Οικοδομική.

ΤΑ ΝΕΑ

Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Πανελλήνιες 2017: Εκτιμήσεις για τη διαμόρφωση των βάσεων

20 Ιουλίου 2017, 00:59
INTIME NEWS/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ       του Στράτου Στρατηγάκη Mαθηματικού - ερευνητή Περισσότεροι υποψήφιοι, λιγότερες θέσεις στις περιζήτητες σχολές, περισσότερες ...

Μηχανογραφικό 2017: Ώρα να επιλέξουν το όνειρό τους! Πού... γκρεμίζονται οι βάσεις

06 Ιουλίου 2017, 04:05
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI   - Έφτασε η ώρα για την κατάθεση του μηχανογραφικού από τους ...

Πανελλαδικές 2017: Λατινικά, Χημεία, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας - Τα Θέματα και οι Απαντήσεις

15 Ιουνίου 2017, 03:09
Για τους υποψηφίους των ΓΕΛ   Βατά και κατανοητά για τους μαθητές ήταν τα θέματα ...


Σχολιάστε το άρθρο:συνολικά: | προβολή:

    image

    Violet Jessop: Μια απίστευτη ιστορία επιβίωσης!

    Θα ήθελα, φίλοι μου, να μοιραστώ σήμερα μαζί σας την ιστορία μιας γυναίκας, που - όσο απίστευτο κι αν ακούγεται - επέζησε από τρία ναυάγια: του Τιτανικού, του Βρεταννικού και του Ολυμπιακού!   Φωτό: Τιτανικός - By Francis Godolphin Osbourne Stuart, en.wikipedia.org Η Βάιολετ Κόνστανς Τζέσσοπ (1887–1971) ήταν συνοδός σε υπερωκεάνια κρουαζιερόπλοια και εθελόντρια νοσοκόμα στον Α΄Παγκόσμιο Πόλεμο. Έγινε γνωστή γιατί επέζησε του ναυαγίου ...
    Διαβάστε το άρθρο
Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0