Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Καμμένος: Διετάχθη ΕΔΕ από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ για διαρροή εγγράφων

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | Καμμένος: Διετάχθη ΕΔΕ από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ για διαρροή εγγράφων

Συνέχεια στην αντιπαράθεσή του με τον Ανδρέα Λοβέρδο σχετικά με την κατάθεση κρατικών εγγράφων στη Βουλή δίνει ο Πάνος Καμμένος.


 

Konstantinos Tsakalidis / SOOC

Ένορκη Διοικητική Εξέταση για διαρροή απόρρητων εγγράφων διέταξε ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου ένοπλων δυνάμεων, όπως ανακοίνωσε μέσω Twitter ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Το μήνυμα Καμμένου έρχεται εν μέσω της αντιπαράθεσης των υπουργείων Άμυνας και Εξωτερικών με τον βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος έχει καταθέσει στη Βουλή έγγραφα σχετικά με τις προσπάθειες πώλησης βλημάτων του ελληνικού στρατού στη Σαουδική Αραβία μέσω μεσάζοντα.

«Διετάχθει [sic] ΕΔΕ από τον ΑΓΕΕΑ [sic] για τη διαρροή απορρήτων εγγράφων. Με τις Ένοπλες Δυνάμεις δεν θα παίξει κανένας ούτε θα τις εμπλέξει σε πολιτικό παιγνίδι. Ο Ελληνικός Λαός τις εμπιστεύεται», έγραψε στο Twitter ο κ. Καμμένος.

Η κυβερνητική πλευρά, «φωτογραφίζοντας» τον κ. Λοβέρδο, κάνει λόγο για παράνομες δημοσιεύσεις διαβαθμισμένων αρχείων, όμως ο βουλευτής αντιτείνει ότι ακολούθησε την καθιερωμένη διαδικασία κατάθεσης εγγράφων στη Βουλή και κατηγορεί τον κ. Καμμένο και τον ΥΠΕΞ Νίκο Κοτζιά για αντιδημοκρατικές πρακτικές.

Το πρωί ο κ. Καμμένος επιτέθηκε στον κ. Λοβέρδο, χωρίς να τον κατονομάσει, κάνοντας λόγο για «πλασιέ απόρρητων εγγράφων». Προσέθεσε ότι δίνει πρόσβαση στα έγγραφα του ΥΕΘΑ στα μέλη της Επιτροπής Εξοπλισμών και αποχαρακτηρίζει «όσα δει και ζητήσει ο εισαγγελέας».

skai.gr

Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Δέσποινα Βανδή: Τουρκική «επίθεση» μετά την ακύρωση της συναυλίας στο Τσεσμέ

18 Ιουλίου 2024, 16:19
  – «Χαίρομαι που σας ρίξαμε στη θάλασσα»     Η κίνηση της Δέσποινας Βανδή να ακυρώσει ...

Αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Δραγασάκης

18 Ιουλίου 2024, 12:27
- Ο Κασσελάκης έχει βάλει το κόμμα σε διαδικασία απο-αριστεροποίησης «Ο κ. Κασσελάκης παρέλαβε ένα ...

Δένδιας προς Τουρκία: Παρέλειψα να «ευχαριστήσω» τις δυνάμεις εισβολής

17 Ιουλίου 2024, 13:22
Με σκωπτικό τρόπο απαντά η Ελλάδα στην προσωπική επίθεση που άσκησε το υπουργείο Άμυνας ...


Σχολιάστε το άρθρο:συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0