Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Έρχεται στην Κρήτη η δωρεά του Μιχάλη Λεμπιδάκη στην ΕΛ.ΑΣ.

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | Έρχεται στην Κρήτη η δωρεά του Μιχάλη Λεμπιδάκη στην ΕΛ.ΑΣ.

Προχωρά όπως φαίνεται η όλη διαδικασία προκειμένου να γίνει πράξη η δωρεά της οικογένειας του Μιχάλη Λεμπιδάκη προς την Ελληνική Αστυνομία. Πρόκειται για μία κίνηση από τον Ηρακλειώτη επιχειρηματία προς την ΕΛ.ΑΣ.  ως ένα "ευχαριστώ" για την επιτυχή έκβαση που είχε η υπόθεση απαγωγής του μετά από 186 ημέρες απίστευτης ταλαιπωρίας και στέρησης της ελευθερίας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr πριν από λίγες ημέρες, η δωρεά εγκρίθηκε από το Υπουργείο Οικονομικών κι έτσι τώρα η διαδικασία βρίσκεται σε πολύ ώριμο στάδιο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα οχήματα που θα δοθούν στην Αστυνομία της Κρήτης έχουν ήδη εκτελωνιστεί και βρίσκονται στην Ελλάδα.

Μάλιστα, άνθρωπος που γνωρίζει τα της διαδικασίας, εκτιμά ότι η δωρεά θα πάρει σάρκα και οστά πολύ σύντομα, ακόμα και πριν τον Σεπτέμβρη.

Πρόκειται για 30 αυτοκίνητα τα οποία θα ενισχύσουν την Αστυνομία στην Κρήτη και τα οποία θα κατανεμηθούν και στους τέσσερις νομούς του νησιού αναλόγως με τις ανάγκες που υπάρχουν.

ekriti.gr

Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Κασσελάκης: Αν η δομή του ΣΥΡΙΖΑ λειτουργούσε σωστά δεν θα έπρεπε να ήμουν εγώ πρόεδρος

20 Φεβρουαρίου 2024, 02:02
 ΣΥΡΙΖΑ - Ρίχνει το γάντι ο Κασσελάκης από Λονδίνο - «Πώς ένα κόμμα που φοβάται ...

Τρακτέρ στο κέντρο της Αθήνας - «Δεν θα αποκλιμακώσουμε τον αγώνα σήμερα»

20 Φεβρουαρίου 2024, 17:14
- Δείτε βίντεο, φωτογραφίες    Φωτό: Pixabay.com Αφού διέσχισαν τα τρακτέρ την Αγίου Κωνσταντίνου ανάποδα έχουν φτάσει ...

Μητσοτάκης: Συστήνεται επιτροπή για τη βία και παραβατικότητα των ανηλίκων

15 Φεβρουαρίου 2024, 13:45
Με απόφαση Κυριάκου Μητσοτάκη, συστήνεται επιτροπή για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της βίας ...


Σχολιάστε το άρθρο:συνολικά: | προβολή:

    image

    27 Ιανουαρίου 1945: Απελευθέρωση του Άουσβιτς - "Ποτέ ξανά!"

     Άουσβιτς. 27 Ιανουαρίου 1945. Όταν τα σοβιετικά στρατεύματα μπήκαν στο στρατόπεδο του Άουσβιτς και είδαν καπνό να βγαίνει από τα φουγάρα και μία περίεργη οσμή – η μυρωδιά της καμμένης σάρκας – γέμισε τα ρουθούνια τους,  δεν μπορούσαν ασφαλώς να φανταστούν τι ακριβώς συνέβαινε, γιατί κανένας υγιής νους δεν ήταν δυνατόν να συλλάβει αυτό που η νοσηρή εφευρετικότητα και ο ...
    Διαβάστε το άρθρο
Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0