Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Νοσοκομείο Βέροιας: Μετά την καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ, ήρθε η συγγνώμη του διοικητή

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | Νοσοκομείο Βέροιας: Μετά την καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ, ήρθε η συγγνώμη του διοικητή

Είχε ζητήσει από επικουρικούς υπαλλήλους στους οποίους το ίδρυμα δεν μπορούσε να καταβάλλει το μισθό τους ότι δεν θα εγείρουν απαιτήσεις...

 


Τους τρόπους άμεσης διευθέτησης του προβλήματος της κάλυψης της μισθοδοσίας λοιπού επικουρικού προσωπικού του νοσοκομείου Βέροιας αποφάσισαν από κοινού ο διοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ), Γιώργος Κίρκος και ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Το πρόβλημα έφερε στη δημοσιότητα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), η οποία κατήγγειλε ότι ο διοικητής των νοσοκομείων Βέροιας και Νάουσας, με την απειλή της απόλυσης, κάλεσε τους 15 επικουρικούς υπαλλήλους να υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση, στην οποία αναγράφεται ότι "το Νοσοκομείο δεν έχει πιστώσεις για να καταβάλει τον μισθό τους και έως ότου χρηματοδοτηθεί το Νοσοκομείο από το Υπουργείο δεν θα εγείρουν καμία απαίτηση για την καταβολή του μισθού τους".

 

Ο διοικητής της 3ης ΥΠΕ μετέβη σήμερα στο νοσοκομείο της Βέροιας συνοδευόμενος από την Οικονομική Υπηρεσία της 3ης ΥΠΕ για τη διευθέτηση του προβλήματος. Ο κ. Κίρκος, σε ανακοίνωση που εξέδωσε μετά την επίσκεψη, αναφερόμενος στο θέμα των υπεύθυνων δηλώσεων, σημειώνει ότι ο διοικητής του Νοσοκομείου αφού έδωσε τις σχετικές εξηγήσεις στους εργαζόμενους, ανακάλεσε το αίτημά του και ζήτησε συγγνώμη για την άσκοπη ανησυχία που προκλήθηκε.

"Σημειώνουμε ότι για μέρος του λοιπού επικουρικού προσωπικού του νοσοκομείου Βέροιας, όπως και των άλλων νοσοκομείων, έχει ήδη από τις αρχές του 2019 δρομολογηθεί η διαδικασία μονιμοποίησής του, διαδικασία η οποία αναστάλθηκε λόγω των εκλογών και ως εκ τούτου οι εργαζόμενοι αναμένουν την ολοκλήρωσή της" επισημαίνει ο κ. Κίρκος.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μακεδονία

Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Προσωρινά κρατούμενος ο Απόστολος Λύτρας - Οδηγείται στον Κορυδαλλό

20 Ιουνίου 2024, 12:01
– Εκτελέστηκε το ένταλμα προσωρινής κράτησης   Φωτό: Pixabay.com Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο Απόστολος ...

Αναταράξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μετά και την «καρατόμηση» Γ. Τσίπρα

20 Ιουνίου 2024, 00:27
  - Σαφής βούληση Κασσελάκη να «τρέξουν» οι εξελίξεις Οι ηχηρές διαφωνίες και η πόρτα ...

Απόστολος Λύτρας: Βγαίνει στο σφυρί η μεζονέτα στο Χαλάνδρι

20 Ιουνίου 2024, 01:28
  - Ίδια διεύθυνση έχει δηλωθεί ως σπίτι της πρώην συζύγου Για τις 26 Ιουνίου ...


Σχολιάστε το άρθρο:συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0