Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Κωνσταντοπούλου: Ο Παπαγγελόπουλος δρούσε με εντολές Τσίπρα - Παυλόπουλου

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | Κωνσταντοπούλου: Ο Παπαγγελόπουλος δρούσε με εντολές Τσίπρα - Παυλόπουλου

Τι είπε για Novartis

 

 

Βαριές καταγγελίες σχετικά με την υπόθεση Novartis έκανε η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου, υποδεικνύονταν ως υπαίτιους, εκτός από τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα αλλά και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Μιλώντας, στο ραδιόφωνο του Alpha η Ζωή Κωνσταντοπούλου επεσήμανε ότι υπάρχουν σοβαρά στοιχεία για παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη και πρόσθεσε:

«Όταν προέρχονται από τον Παπαγγελόπουλο, ένα πρόσωπο της εμπιστοσύνης του Τσίπρα και ήταν ουσιαστικά ο υπουργός Δικαιοσύνης επί θητείας Τσίπρα, τη στιγμή που απήλθαν και παρήλθαν ο Παρασκευόπουλος, ο Κοντονής και ο Καλογήρου κι εκείνος έμεινε σταθερός, απορώ».

«Είναι γνωστό ότι ο Παπαγγελόπουλος είναι πρόσωπο της απόλυτου εμπιστοσύνης, εγγύτατα προσκείμενος στον Προκόπη Παυλόπουλο, στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Είναι γνωστό ότι τοποθετήθηκε επικεφαλής της ΕΥΠ επί Παυλόπουλου, όταν ήταν υπουργός Εσωτερικών και είναι γνωστός ο ρόλος του Παπαγγελόπουλου στο προηγούμενο διάστημα όταν ήταν εισαγγελέας. Είναι γνωστό ότι έθαψε την υπόθεση των υποκλοπών και την υπόθεση Τσαλικίδη. Έθαψε ως εισαγγελικός λειτουργός το μεγαλύτερο σκάνδαλο υποκλοπών και κατασκοπείας της χώρας, μαζί με τη δολοφονία Τσαλικιδή, που όπως δείχνουν τα πράγματα ανακάλυψε τις υποκλοπές και το πλήρωσε με τη ζωή του. Μιλάμε για ένα πρόσωπο που έχει διαδραματίσει συγκεκριμένο ρόλο», δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Κωνσταντοπούλου και συμπλήρωσε:

«Επί εποχής του στην ΕΥΠ υπάρχουν περίεργες κινήσεις στη λίστα Λαγκάρντ, κάτι που είχα επισημάνει όταν ήμουν στην επιτροπή. Επίσης είχα αναφέρει τις αντιρρήσεις μου στον Τσίπρα για τον Παπαγγελόπουλο και στις απαντήσεις του δεν τον είχε υπερασπιστεί. Από την άλλη, είναι ξεκάθαρο ότι έκανε τη βρώμικη δουλειά και είναι ξεκάθαρο ότι δεν δρούσε μόνος του. Για μένα, δρούσε σε πλήρη συνεννόηση και με εντολές και του Τσίπρα και του Παυλόπουλο και απορώ γιατί η ΝΔ εξαιρεί τον Τσίπρα, αλλά και άλλα κυβερνητικά πρόσωπα. Δεν δέχομαι ότι οι πρώτοι υπουργοί είχαν άγνοια. Πρέπει να ερευνηθεί και ο ρόλος του Παυλόπουλου. Δεν μπορεί να έχουμε έναν Πρόεδρο Δημοκρατίας ο οποίος παρεμβαίνει σε δικαστικές υποθέσεις και να έχει αντ’ αυτού τον Παπαγγελόπουλο σε αυτή τη θέση».

ΤΑ ΝΕΑ

Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Δένδιας προς Τουρκία: Παρέλειψα να «ευχαριστήσω» τις δυνάμεις εισβολής

17 Ιουλίου 2024, 13:22
Με σκωπτικό τρόπο απαντά η Ελλάδα στην προσωπική επίθεση που άσκησε το υπουργείο Άμυνας ...

Συναγερμός για φωτιά στο Σοφικό Κορινθίας: Επιχειρούν 10 εναέρια μέσα

17 Ιουλίου 2024, 14:26
 – Στο νοσοκομείο πυροσβέστης Στο σημείο ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Σύνταξη ΙΝ Φωτό: Pixabay.com Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική ...

Ο Χαρδαλιάς πήρε «σκούπα»: Το «μεγάλο ξεκαθάρισμα» στο Υγειονομικό της Περιφέρειας

16 Ιουλίου 2024, 12:17
 Αρμαγεδδών τις υπηρεσίες υγειονομικού ελέγχου της Περιφέρειας Αττικής, στη σκιά της υπόθεσης με τη ...


Σχολιάστε το άρθρο:συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0