Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Γιάννενα: Το φακελάκι του γιατρού ήταν ακατέβατο!

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | Γιάννενα: Το φακελάκι του γιατρού ήταν ακατέβατο!

Οι απαιτήσεις, η παγίδα και η σύλληψη


Αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος γιατρού δημόσιου Νοσοκομείου στα Γιάννενα για δωροληψία υπαλλήλου και παράβαση καθήκοντος. Προηγήθηκε καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο συλληφθείς ζήτησε χρηματικό ποσό, για ιατρική διαδικασία.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε την 7 Φεβρουαρίου 2020, κατά τη διάρκεια συνάντησης με την ασθενή και μετά την παραλαβή προσημειωμένου χρηματικού ποσού, το οποίο και κατασχέθηκε. Ο γιατρός με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιατρός, που είναι πανεπιστημιακός, είχε αναλάβει να κάνει τεστ πατρότητας στον αλλοδαπό σύζυγο της νεαρής γυναίκας, για να βγάλει άδεια παραμονής.

Αρχικά, της ζήτησε και πήρε το ποσό των 600 ευρώ. Όταν στη συνέχεια χρειάστηκε να κάνει και η ίδια αντίστοιχες εξειδικευμένες εξετάσεις, σύμφωνα με την καταγγελία της, ο γιατρός της ζήτησε επιπλέον 200 ευρώ. Το φακελάκι ήταν… ακατέβατο και η γυναίκα απευθύνθηκε στην Αστυνομία.

Ο γιατρός παγιδεύτηκε και όταν πήρε το φακελάκι που ζήτησε στα χέρια, οι αστυνομικοί που βρίσκονταν σε απόσταση αναπνοής από τα όσα συνέβαιναν, του πέρασαν χειροπέδες.

Newsit.gr

Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Δραγασάκης

18 Ιουλίου 2024, 12:27
- Ο Κασσελάκης έχει βάλει το κόμμα σε διαδικασία απο-αριστεροποίησης «Ο κ. Κασσελάκης παρέλαβε ένα ...

Δένδιας προς Τουρκία: Παρέλειψα να «ευχαριστήσω» τις δυνάμεις εισβολής

17 Ιουλίου 2024, 13:22
Με σκωπτικό τρόπο απαντά η Ελλάδα στην προσωπική επίθεση που άσκησε το υπουργείο Άμυνας ...

Συναγερμός για φωτιά στο Σοφικό Κορινθίας: Επιχειρούν 10 εναέρια μέσα

17 Ιουλίου 2024, 14:26
 – Στο νοσοκομείο πυροσβέστης Στο σημείο ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Σύνταξη ΙΝ Φωτό: Pixabay.com Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική ...


Σχολιάστε το άρθρο:συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0