Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Γενναίο μπόνους στους εργαζόμενους του Μασούτη -Τους διανέμει το 30% των κερδών

Αρχική | Οικονομία | Γενναίο μπόνους στους εργαζόμενους του Μασούτη -Τους διανέμει το 30% των κερδών

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ

 

 

Σούπερ μάρκετ Μασούτης /ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: INTIMENEWS

Στην εντυπωσιακή κίνηση διανομής του 30% των ετήσιων καθαρών κερδών στους εργαζομένους της προχώρησε η εταιρεία Μασούτης.

Αναγνωρίζοντας εμπράκτως την προσφορά τους προκειμένου να διατηρήσουν την ομαλή λειτουργία των καταστημάτων υπό τις πρωτοφανείς συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία του κορωνοϊού. Ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γιάννης Μασούτης απέστειλε προσωπική επιστολή στους εργαζόμενους με την οποία ανακοίνωσε την απόφαση, εκ μέρους της οικογένειας Μασούτη.

Το συνολικό ύψος της οικονομικής ενίσχυσης αναμένεται να ανέλθει σε ποσό άνω των €3 εκατομμυρίων, όπως εκτιμάται με βάση τα διαθέσιμα οικονομικά στοιχεία. Πρόκειται, πάντως, για το μεγαλύτερο μπόνους που έχει δοθεί στον κλάδο. Η επιπρόσθετη αυτή αμοιβή θα χορηγηθεί τον Δεκέμβριο 2020, με βάση τα ετήσια καθαρά κέρδη της εταιρείας, στους εργαζόμενους πρώτης γραμμής, ταμίες, πωλητές, αποθηκάριους και άλλες ειδικότητες που υποστηρίζουν την ομαλή λειτουργία των καταστημάτων σε αυτήν τη δοκιμασία.

Στην επιστολή του ο κ. Μασούτης αναφέρει χαρακτηριστικά «κληθήκαμε να βάλουμε πλάτη και να σηκώσουμε ένα τεράστιο βάρος αυτής της πρωτοφανούς δοκιμασίας.   Σ’ αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες όμως, αποδείξαμε ότι ενωμένοι μπορούμε να επιτύχουμε πολλά περισσότερα, κάνοντας αυτό που μας αναλογεί για να καλυφθούν οι ανάγκες των συμπολιτών μας και να διασφαλιστεί η εύρυθμη κοινωνική λειτουργία και συνοχή».

Η απόφασή του πάντως φαίνεται πως θα προκαλέσει και άλλες αντίστοιχες κινήσεις το επόμενο διάστημα στον κλάδο ο οποίος οδηγείται σ’ έναν δυναμικό μετασχηματισμό λόγω της μεγάλης πίεσης για την ανάπτυξη του e-shop.

Πηγή: iefimerida.gr

Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

ΑΑΔΕ: Λουκέτο σε τέσσερα ακόμα καταστήματα της H&M

20 Ιουνίου 2024, 22:50
Εξέδιδαν, αλλά δεν διαβίβαζαν αποδείξεις στην ΑΑΔΕ. Επιβλήθηκαν σημαντικά πρόστιμα σε κάθε ένα από ...

Μητσοτάκης: Σε ευάλωτους και συνταξιούχους τα έσοδα από την εισφορά στα διυλιστήρια

20 Ιουνίου 2024, 11:01
Τι είπε ο πρωθυπουργός για τα συμπεράσματα των ευρωεκλογών, την ακρίβεια, την υπόθεση Λύτρα ...

Επίδομα ανεργίας: Σε ποιους θα φτάσει έως 1.200 ευρώ

18 Ιουνίου 2024, 22:00
Αλλάζει «πρόσωπο» το επίδομα ανεργίας   Ρεπορτάζ Αθανασία Ακρίβου Οι αλλαγές στο επίδομα ανεργίας βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα ...


Σχολιάστε το άρθρο:συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0