Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Αυστραλία-OASIS: Η οικογενειακή επιχείρηση που είδε τη ζήτηση για ελληνικό καφέ να αυξάνεται εν μέσω πανδημίας

Αρχική | Ομογένεια | Ομογένεια Αυστραλίας | Αυστραλία-OASIS: Η οικογενειακή επιχείρηση που είδε τη ζήτηση για ελληνικό καφέ να αυξάνεται εν μέσω πανδημίας

Οι συνθήκες καραντίνας οδήγησαν σε άνοδο τις διαδικτυακές παραγγελίες


 

Ο χώρος της καφεστίασης ήταν από αυτούς που επλήγησαν περισσότερο και από νωρίς από την έξαρση του κορωνοϊού, με κάποιους ωστόσο εκπροσώπους της βιομηχανίας να έχουν καταφέρει να ανταποκριθούν επιτυχώς στα νέα δεδομένα της αγοράς.

Στην κατηγορία αυτή ανήκει και η οικογενειακή επιχείρηση παρασκευής ελληνικού καφέ OASIS, που φέρεται να υιοθέτησε μια στρατηγική που οδήγησε μάλιστα σε αύξηση στις πωλήσεις.

“Οι διευθυντές και κουνιάδοι Χρήστος Τόγιας καθοδήγησαν την ομάδα σε μία συνεδρία όπου η πρόκληση ήταν να αναλογιστούμε, να μεταμορφωθούμε και να θριαμβεύσουμε ως επιχείρηση κατά την προσαρμογή μας στην κατάσταση με τον COVID-19”, εξηγεί ο Ντιν Μακρής, διευθυντικό στέλεχος της επιχείρησης.

Από το ξεκίνημά της στη Μελβούρνη το 1969 μέχρι σήμερα, η μάρκα OASIS έχει χτίσει γερό όνομα για πολλούς λάτρεις του καφέ στην παροικία, ενώ έχει συνεισφέρει και στη μύηση του αυστραλιανού κοινού στο μεράκι και τη γεύση του ελληνικού καφέ.

Ο ελληνικός καφές OASIS διατίθεται μεταξύ άλλων στα καταστήματα των σούπερμαρκετ Woolworths, Coles και IGA.

Με την έξαρση του ιού όμως και το κλείσιμο των ντόπιων καφετεριών που προμηθευόντουσαν το προϊόν, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον αντίκτυπο των μειωμένων εσόδων, η ομογενειακή επιχείρηση επικεντρώθηκε στις δύο πτυχές του εμπορίου που έδειχναν να έχουν προοπτική μέσα στη νέα “κανονικότητα”: την προμήθεια σε σούπερμαρκετ και καταστήματα λιανικής και τις διαδικτυακές παραγγελίες με παραδόσεις κατ’ οίκον, που έχουν εδραιωθεί πλέον ως μόδα την εποχή της καραντίνας και εγγυώνται ότι η παράδοση του ελληνικού καφέ παραμένει ζωντανή στα νοικοκυριά της Μελβούρνης.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο εκ των δύο επικεφαλής, Χρήστος Τόγιας, γνώμονας στη χάραξη της πορείας τους παραμένει η μέριμνα για το σύνολο του προσωπικού.

“Στην καρδιά της επιχείρησής μας βρίσκεται το πάθος για τον κορυφαίας ποιότητας καφέ και βέβαια για τους ανθρώπους.

“Προτεραιότητά μας ήταν πάντα να διατηρήσουμε τους εργαζομένους μας και αυτό δεν έχει αλλάξει”, λέει ο κ. Τόγιας.

Νέος Κόσμος





Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Αυστραλία-OASIS: Η οικογενειακή επιχείρηση που είδε τη ζήτηση για ελληνικό καφέ να αυξάνεται εν μέσω πανδημίας

07 Μαϊου 2020, 19:14
Οι συνθήκες καραντίνας οδήγησαν σε άνοδο τις διαδικτυακές παραγγελίες   Ο χώρος της καφεστίασης ήταν από ...

Έλληνας της Μελβούρνης μοίρασε χιλιάδες δολάρια σε ανέργους

30 Μαρτίου 2020, 22:32
Ο Πίτερ Ντάρμος που πήγε στο Centrelink του Box Hill και μοίραζε χαρτονομίσματα των ...

«Υπάρχουν θεραπείες για πολλές ασθένειες αλλά κάθονται μέσα στα ψυγεία»

03 Απριλίου 2019, 01:47
Λέει η ομογενής επιστήμονας Καθηγήτρια Ανοσολογίας, Βάσω Αποστολοπούλου, στον «Νέο Κόσμο», ανακοινώνοντας επισήμως ότι ...


Σχολιάστε το άρθρο:



συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0