Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Γιατρός στο Ασκληπιείο έκανε εικονικούς εμβολιασμούς σε αρνητές για να πάρουν πιστοποιητικό!

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | Γιατρός στο Ασκληπιείο έκανε εικονικούς εμβολιασμούς σε αρνητές για να πάρουν πιστοποιητικό!

  Ενα από τα απίστευτα κόλπα που σκαρφίζονται οι πάσης φύσεως αρνητές προκειμένου από τη μία να αποφύγουν τον εμβολιασμό τους κατά της Covid-19, και από την άλλη να εξασφαλίσουν πιστοποιητικό εμβολιασμού! 


Δικογραφία για απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και παραβίαση των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού, σχηματίστηκε σε βάρος γιατρού στο Ασκληπιείο της Βούλας, ο οποίος «πιάστηκε στα πράσα» να κάνει εικονικούς εμβολιασμούς σε -προφανώς- αρνητές των εμβολίων, προκειμένου να εξασφαλίσουν πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία ο γιατρός, ορθοπεδικός στην ειδικότητα, μετέβη στο Ασκληπιείο μαζί με πέντε ακόμη άτομα, τα οποία όπως ισχυρίστηκε, ήταν φίλοι του και ήθελαν να εμβολιαστούν αλλά φοβούνταν. Γι’ αυτό και τους συνόδεψε προκειμένου να τους εμβολιάσει ο ίδιος. Κατά τη διαδικασία του εμβολιασμού, όμως, νοσηλεύτρια αντιλήφθηκε τον γιατρό να πετάει το φιαλίδιο με το εμβόλιο στα σκουπίδια και στη συνέχεια να κάνει ότι εμβολιάζει τον πολίτη.

Η νοσηλεύτρια κατήγγειλε αμέσως την απάτη που επιχείρησε ο γιατρός, προκλήθηκε αναστάτωση στο εμβολιαστικό κέντρο, με τον πρωταγωνιστή του επεισοδίου να εξαφανίζεται πάνω στην αναταραχή παίρνοντας μαζί του άλλες τέσσερις δόσεις του εμβολίου της Pfizer.

H νοσοκόμα ειδοποίησε στη συνέχεια τη διοίκηση του Aσκληπιείου, ενώ ενημερώθηκε και η Αστυνομία, η οποία με τη σειρά της προχώρησε στον σχηματισμό της δικογραφίας που απεστάλη στον εισαγγελέα, καθώς ο γιατρός δεν βρέθηκε για να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ, είχαν προγραμματιστεί ακόμη τέσσερα ραντεβού για εμβολιασμό και εικάζεται ότι ο γιατρός είχε σχεδιάσει τους εικονικούς εμβολιασμούς, με αρνητές του εμβολίου, προκειμένου να χορηγηθούν στα άτομα αυτά πιστοποιητικά εμβολιασμού. 

Πηγή: Protagon.gr

Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Δέσποινα Βανδή: Τουρκική «επίθεση» μετά την ακύρωση της συναυλίας στο Τσεσμέ

18 Ιουλίου 2024, 16:19
  – «Χαίρομαι που σας ρίξαμε στη θάλασσα»     Η κίνηση της Δέσποινας Βανδή να ακυρώσει ...

Αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Δραγασάκης

18 Ιουλίου 2024, 12:27
- Ο Κασσελάκης έχει βάλει το κόμμα σε διαδικασία απο-αριστεροποίησης «Ο κ. Κασσελάκης παρέλαβε ένα ...

Δένδιας προς Τουρκία: Παρέλειψα να «ευχαριστήσω» τις δυνάμεις εισβολής

17 Ιουλίου 2024, 13:22
Με σκωπτικό τρόπο απαντά η Ελλάδα στην προσωπική επίθεση που άσκησε το υπουργείο Άμυνας ...


Σχολιάστε το άρθρο:συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0