Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Συνελήφθησαν επικίνδυνοι ληστές- «Χτύπησαν» σε Κορωπί και Κολωνό

Αρχική | Ειδήσεις | Ελλάδα | Συνελήφθησαν επικίνδυνοι ληστές- «Χτύπησαν» σε Κορωπί και Κολωνό

Μίνα Καραμήτρου

 

 

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Δύο επικίνδυνοι κακοποιοί που δεν δίσταζαν να στήνουν καρτρέρι στα θύματα τους ακόμη και στην είσοδο των πολυκατοικιών κατάφεραν να συλλάβουν οι Αρχές ασφαλείας.

 Η συμμορία είχε στήσει καρτέρι στον Κολωνό στην είσοδο πολυκατοικίας περιμένοντας να μπει κάποιος ένοικος και όταν είδαν έναν άνδρα να μπαίνει τον απείλησαν με όπλο, τον χτύπησαν με το το κοντάκι του πιστολιού και του άρπαξαν 1000 ευρώ.

Την ώρα μάλιστα που έφευγαν από την πολυκατοικία ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με έναν ακόμη άνδρα και δεν δίστασαν να απειλήσουν και εκείνον και να του πάρουν όσα χρήματα είχε μαζί του.

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί οι ίδιοι δράστες πριν από περίπου μία εβδομάδα είχαν ληστέψει με όπλα ένα κατάστημα ΟΠΑΠ στο Κορωπί αρπάζοντας όσα χρήματα υπήρχαν στο ταμείο.

Ο ένας από τους δύο ληστές είναι σεσημασμένος και η ταυτοποίησή του έγινε και από τη βάση δεδομένων της αστυνομίας ενώ ο δεύτερος από τους συλληφθέντες επίσης έχει απασχολήσει τις Αρχές αλλά για μικρότερα αδικήματα.

CNN.gr

Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Θεσσαλονίκη: Ρομά αποπειράθηκαν να κλέψουν μεταλλικές βέργες μισού τόνου από το εργοτάξιο του Fly Over

04 Δεκεμβρίου 2023, 15:39
Οι δράστες συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω   Photo: Pixabay.com  Μεταλλικές βέργες, συνολικού βάρους πεντακοσίων κιλών, αποπειράθηκαν να κλέψουν ...

Βουτιά της θερμοκρασίας ως 7 βαθμούς με ισχυρές βροχές

04 Δεκεμβρίου 2023, 15:26
Καιρός – meteo  – Δύσκολη μέρα η Τρίτη   Photo: Pixabay.com Επιδεινώνεται ο καιρός αύριο Τρίτη (5.12.2023) και ...

Εξαρθρώθηκε σπείρα διαρρηκτών με μέλος γνωστό τράπερ

04 Δεκεμβρίου 2023, 14:39
 - Στα χέρια τους όπλα και εκρηκτικά   Σπείρα που έκανε διαρρήξεις σε όλη τη χώρα ...


Σχολιάστε το άρθρο:συνολικά: | προβολή:

    image

    Ιράν, ανθρώπινα δικαιώματα και ΟΗΕ

    «Σκοπός των Ηνωμένων Εθνών είναι να ενώσουν όλα τα έθνη του κόσμου ώστε να εργαστούν για την ειρήνη και την ανάπτυξη, με βάση τις αρχές της δικαιοσύνης, της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και της ευημερίας όλων των ανθρώπων». Καταστατικός χάρτης ΟΗΕ, 1945 Εμβρόντητοι πληροφορηθήκαμε πρόσφατα ότι το Ιράν ήταν προεδρεύουσα χώρα στο διήμερο (2-3 τρέχοντος μηνός) Κοινωνικό Φόρουμ του Συμβουλίου των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ...
    Διαβάστε το άρθρο
Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0