Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Σημαντική δωρεά οικ. Αγγελοπούλου στο αντικαρκινικό νοσοκομείο Άγιος Σάββας

Αρχική | Υγεία | Σημαντική δωρεά οικ. Αγγελοπούλου στο αντικαρκινικό νοσοκομείο Άγιος Σάββας

ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ "ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ" | ΦΩΤΟ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI


Τέσσερα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας από την οικογένεια Αγγελοπούλου

 

 

 

Τέσσερα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας δώρισε στο αντικαρκινικό - ογκολογικό νοσοκομείο «Ο Άγιος Σάββας» η οικογένεια Γιάννας και Θεόδωρου Αγγελοπούλου.

Πρόκειται για μηχανήματα τα οποία εκσυγχρονίζουν σε σημαντικό βαθμό τον τεχνολογικό εξοπλισμό του νοσοκομείου που επιτελεί σπουδαίο έργο στη μάχη κατά του καρκίνου.

Τα μηχανήματα, τα οποία έχουν ήδη παραληφθεί, και πρόκειται πολύ σύντομα να τεθούν σε άμεση χρήση από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου, είναι τα ακόλουθα:

 ● δυο  μηχανήματα  Samsung RS 80 EVO 

 ● δύο μηχανήματα TOPAZ  τύπου DR GEM mobile

Τα μηχανήματα Samsung  είναι συστήματα υπερήχων σύγχρονης τεχνολογίας και τα ΤΟΡΑΖ είναι δύο φορητά ακτινολογικά μηχανήματα.

Τα δύο συστήματα υπερήχων Samsung θα χρησιμοποιούνται στο ακτινολογικό τμήμα του νοσοκομείου, το ένα στη Μονάδα Υπερηχοτομογραφίας για εξετάσεις υπερήχων άνω κάτω κοιλίας,  θυρεοειδούς,   καρωτίδων και αγγείων και το άλλο στη Μονάδα Επεμβατικής Ακτινολογίας - Ψηφιακού Αγγειογράφου κατά τη διάρκεια εκτέλεσης  επεμβατικών πράξεων.

Τα δε δυο φορητά ακτινολογικά μηχανήματα ΤΟΡΑΖ  θα χρησιμοποιούνται στα Νοσηλευτικά Τμήματα για την εκτέλεση επί κλίνης ακτινογραφιών σε ασθενείς βαρέως πάσχοντες  που δε δύναται  να μετακινηθούν.

To συνολικό ύψος της δωρεάς προς το νοσοκομείο ανέρχεται στις 370.000 ευρώ.

Η διοίκηση του Νοσοκομείου ’Άγιος Σάββας”, ευχαρίστησε τον κ. και την κ. Αγγελοπούλου για την αξιέπαινη πρωτοβουλία τους καθώς είναι σημαντική η συμβολή τους στην συνεχή προσπάθεια  που καταβάλλει το νοσοκομείο να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης, για την αντιμετώπιση του καρκίνου.

athensvoice.gr

Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

«Καμπανάκι» Τσιόδρα: Η αμφισβήτηση των εμβολιασμών έχει συνέπειες

07 Μαρτίου 2024, 19:15
 - Δεν δικαιολογούμαστε να έχουμε επιδημίες ιλαράς το 2024     Φωτό: Pixabay.com Στην Ελλάδα, από την αρχή ...

Χειροπέδες σε γιατρό Κέντρου Υγείας - Έδινε ψεύτικες βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

02 Μαρτίου 2024, 18:34
 Ηλεία   Ο γιατρός είχε συνάψει συμφωνία με "ιατρικούς επισκέπτες" συγκεκριμένης φαρμακευτικής εταιρείας, για να συνταγογραφεί ...

Δωρεάν απογευματινά χειρουργεία για 50.000 ασθενείς

26 Φεβρουαρίου 2024, 21:45
Φωτό: Pixabay.com Καϊτανίδου Μάρθα Την αξιοποίηση 60 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης για να μην ...


Σχολιάστε το άρθρο:συνολικά: | προβολή:

    image

    Περί Καλλιόπης...

    Ενημερωτικό σημείωμα προς κ. Στέφανο Κασσελάκη, Στρατιώτη Πυροβολικού, Θήβα Αγαπητέ κύριε Κασσελάκη, Ακούγοντας τις πρόσφατες δηλώσεις σας περί της αγγαρείας καθαρισμού της τουαλέτας στο στρατό, της επονομαζόμενης «Καλλιόπης», ονομασία που σπεύσατε να χαρακτηρίσετε ως σεξιστική, θα ήθελα να επισημάνω τα εξής:  Όταν πρωτολειτούργησε ο υπόγειος ηλεκτρικός σταθμός της Ομόνοιας το 1930, ήταν διακοσμημένος με τα αγάλματα των εννέα Μουσών. Ακριβώς έξω από τις τουαλέτες ...
    Διαβάστε το άρθρο
Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0