Αγαπητοί φίλοι, Μπορείτε να στέλνετε τα κείμενά σας στο palmografos@gmail.com - Δωρεάν δημοσίευση Αγγελιών στο palmografos@gmail.com

Ολλανδία: Παραιτήθηκε, λόγω των συνεχιζόμενων προβλημάτων, ο διευθυντής του αεροδρομίου Σίπχολ

Αρχική | Ειδήσεις | Κόσμος | Ολλανδία: Παραιτήθηκε, λόγω των συνεχιζόμενων προβλημάτων, ο διευθυντής του αεροδρομίου Σίπχολ

Ο εκτελεστικός διευθυντής του αεροδρομίου Σίπχολ του Άμστερνταμ ανακοίνωσε σήμερα την παραίτησή του, λόγω των συνεχιζόμενων προβλημάτων που αντιμετωπίζει εδώ και μήνες το αεροδρόμιο, με τις πολύωρη αναμονή σε ουρές, λόγω έλλειψης προσωπικού.

 

"Έκανα το καλύτερο που μπορούσα αλλά δεν τα καταφέραμε ακόμη", είπε ο Ντικ Μπένσοπ αφού το αεροδρόμιο ζήτησε, για άλλη μία φορά αυτήν την εβδομάδα, από τις αεροπορικές εταιρίες, να ακυρώσουν πτήσεις διότι δεν επαρκεί το προσωπικό ασφαλείας.

 "Ο τρόπος με τον οποίο το Σίπχολ αντιμετωπίζει τα προβλήματα και οι δικές μου ευθύνες, ως γενικός διευθυντής, έχουν επικριθεί", σημείωσε ο Μπένσοπ στην ανακοίνωσή του, δηλώνοντας ότι αποχωρεί "με δική του πρωτοβουλία" ώστε να δώσει στο αεροδρόμιο "το περιθώριο για να κάνει ένα νέο ξεκίνημα".

Όπως και πολλά άλλα αεροδρόμια στην Ευρώπη, η λειτουργία του Σίπχολ τους τελευταίους μήνες διαταράχθηκε λόγω έλλειψης προσωπικού, τη στιγμή που ο τομέας των αερομεταφορών ανακάμπτει μετά την πανδημία της Covid-19. Για να μειωθεί η αναμονή στις ουρές, από τον Ιούλιο το αεροδρόμιο έχει βάλει πλαφόν στον αριθμό των επιβατών που δέχεται. Υποσχέθηκε επίσης στο προσωπικό μπόνους για τους μήνες με τον μεγαλύτερο φόρτο εργασίας.

"Δραστικά μέτρα ελήφθησαν υπό τη διεύθυνση του Ντικ για να σταθεροποιηθεί η κατάσταση στο Σίπχολ", δήλωσε ο Γιαπ Βίντερ, ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του αεροδρομίου. Παραδέχτηκε ότι "έγιναν βελτιώσεις το καλοκαίρι" όμως "αυτό δεν αρκεί", πρόσθεσε.

Ο Μπένσοπ, πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος στη Shell, υπέβαλε την παραίτησή του το βράδυ της Τετάρτης και το διοικητικό συμβούλιο την έκανε δεκτή. Θα παραμείνει όμως στη θέση του μέχρι τον διορισμό του διαδόχου του.

Η αποχώρηση του Μπένσοπ ήταν "μια λογική συνέπεια των όσων έχουν συμβεί στο αεροδρόμιο τους τελευταίους μήνες", σχολίασε το συνδικάτο προσωπικού καμπίνας VNC.

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

Capital.gr

Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο Twitter

Microsoft: Έπεσαν τα συστήματα της σε όλο τον κόσμο - Χάος στα αεροδρόμια

19 Ιουλίου 2024, 13:20
Εκτός λειτουργίας τα συστήματα σε όλο τον κόσμο λόγω προβλήματος που φαίνεται να συνδέεται ...

Ευρωκοινοβούλιο: Επανεκλογή φον ντερ Λάιεν στην Κομισιόν με 401 ψήφους

18 Ιουλίου 2024, 17:28
Την στήριξαν το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, οι Σοσιαλιστές και το μεγαλύτερο μέρος των Πρασίνων, ...

Τα μοιραία λάθη των μυστικών υπηρεσιών που έβαλαν σε κίνδυνο τον Τραμπ

14 Ιουλίου 2024, 14:41
  - Τι λένε ειδικοί ασφαλείας    Φωτό: Pixabay.com Λανθασμένους χειρισμούς από τους άνδρες των μυστικών υπηρεσιών, ...


Σχολιάστε το άρθρο:συνολικά: | προβολή:

Newsletter
Email:
Λέξεις κλειδιά
Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0